Fenerbahçeli taraftarlar tesisleri bastı

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçeliler, takımlarını Samandıra'dan tezahüratlarla uğurladı, sonra Sami Yen'in yolunu tuttu. Ancak alınan yenilgi büyük tepkiye neden oldu

Tesislerde toplandılar
Kazanan takımın şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atacağı derbi için maçtan saatler önce Samandıra’dan yola çıkan Fenerbahçe kafilesini, yaklaşık 250 kişilik bir taraftar topluluğu yolcu etti. Tesislerin önünde toplanan Sarı-Lacivertli seyirciler, meşale yakıp, tezahürat yaparken ezeli rakiplerine göndermeler yapan pankartlar da açtı. Oyunculardan galibiyet sözü isteyen taraftarlar daha sonra ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün gişelerine kadar sarı lacivert renklerle süsledikleri araçlarıyla takıma eşlik etti.

50 kişilik bir grup
Sami Yen tribünlerindeki yerlerini alan bin 100 civarındaki Fenerbahçe seyircisi, karşılaşma öncesinde oyuncuları tribüne çağırarak onlara moral verdi. Maç sırasında da tezahüratlarını sürdüren Fenerbahçe taraftarı, alınan yenilgi üzerine yıkıldı. Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler Sami Yen’i üzgün bir şekilde terk ederken, Samandıra’da toplanan 50 kişilik bir grup takım otobüsüne vurarak, “Ruhsuzlar” diye bağırdı. Alex ve Kezman da protestolardan nasibini alırken taraftarların iki oyuncunun arabasını yumrukladığı ifade edildi.

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bende olsam bende basardım ama ben degilim :D

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben Olsaydım Aynı Şeyi Yapmazdım. Yenilgiyi Kabullenip Bir Köşeye Çekilirdim. Zaten Sorunda Bu Değilmi Yenilgiyi Gurularına Yediremeyenler Tüm Suçu Ya Futbolculara Yada Yönetime Atıyorlar Ve Sağa Sola Sataşıp Kendilerini Haklı Çıkarmaya Çalışıyorlar.
Soruyorum Onlara Bir Zamanlar Şampiyon Olduklarında Futbolcularını El Üstünde Tutan,Onlara Laf Söylettirmeyen Taraftarlar Şimdi Ne Değiştide Kendi Futbolcularına Böle Davranıyorlar.İnsan Her Zaman Dört Dörtlük Olmaz. Kimi Zaman İyi Oynar Kimi Zaman Kötü Oynar.
Aslında Taraftarlara Düşen Görev Her Ne Olursa Olsun Futbolcularının Yanında Olmasıdır.
Yoksa Bu Şekilde Hiçbir Yere Varamazsınız.

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugün sataştıkları futbolcular Chelsea yi yendiğinde de ortada böbürlenirler
yok benim takımım
yok bizim x futbolcumuz vs.
bizim birazdaha olgunlaşmamız gerek malesef, özellikle de hoşgörü konusunda

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fenerlileri sinirleri görünce çok muylu oluyorum hahahahaa

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
trauma dedi ki:
Bugün sataştıkları futbolcular Chelsea yi yendiğinde de ortada böbürlenirler
yok benim takımım
yok bizim x futbolcumuz vs.
bizim birazdaha olgunlaşmamız gerek malesef, özellikle de hoşgörü konusunda

Bende Bunu Anlatmak İstedim Zaten. Arkadaş Benim Yazının Özetini Çıkarmış Tşkler:D

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yaptıkları yanlış maç bu kimin kazancağı, kimin kaybetceği belli değil ama nerde bu düşünceyi anlayacak adamlar kazma,kürek,döner bıçağı ile maça gidiyorlar.

kuSpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu forumdan sıkılmaya basladım!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haber bulteninde ne varsa forumda paylasıyorlar Bi değeri varmıs gibi.

daha değerli Konular açalım forumda bana göre. tabi herkesin kendi bilecegi iş

kracker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
efsane geri döndü:D
antreman sahası basan sarı kanaryaları özlemiştik:D

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Sorumlular bulunacak !

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a karşı oynadığımız derbi mücadelesini kaybetmemiz elbette ki tüm camiamızda üzüntüye neden oldu. Ancak şunu unutmamalıyız profesyonel futbol takımımız çok büyük başarılar elde etmiştir. Bu takım bize 100. yılımızda şampiyonluk yaşatmış ve Avrupa arenasında tüm ülke insanının göğsünü kabartan başarılara imza atmıştır. Tüm başarıları tribündeki 12. Adam'ın gücü ve eşsiz desteği ile yapmıştır. 12. Adam da bugüne dek takımının en önemli parçası olduğunu kanıtlamıştır. Eminiz ki büyük Fenerbahçe taraftarı 12. Adam olmanın bilinci ile sahada mücadele eden takım arkadaşlarına destek verecek ve birlik olduğunu gösterecektir. Zor günleri aşmak için takım ruhu ile hareket etmeli ve birbirimize destek olmalıyız. Büyük Fenerbahçe taraftarının bu bilinçte olduğunu da biliyoruz.

Ancak dün akşam maçtan sonra birkaç kendini bilmezin Samandıra Tesislerimize giderek burada futbolcularımıza karşı çirkin tavırlar göstermesi başta bizleri ve büyük Fenerbahçe taraftarını son derece üzmüştür. Taraftarımızı temsil etmeyen bu şahısları çirkin davranışları nedeniyle kınıyoruz. Ayrıca spor ahlakına ve taraftarlığa yakışmayan bu tavırları sergileyen kişilerin emniyet ve jandarma güçleri tarafından yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmaları amacıyla kulübümüz ilgili birimlerle de temasa geçmiştir. Elimizdeki tüm fotoğraf ve kayıtlar da emniyet ve jandarmaya verilerek bu kişilerin en kısa zamanda yakalanması sağlanacaktır. Bu ve buna benzer tavır sergileyen taraftarlıktan uzak bilinçsiz ve sporu çirkinleştiren kişilerin başta stadyumumuz olmak üzere kulübümüzün hiçbir müsabakası ve tesisine girmemesi için de bugüne dek verdiğimiz mücadelemiz bundan sonra da sürecektir.

Fenerbahçe Spor kulübü 100 yılını doldurmuş şanlı bir kulüptür. Kulübümüz makro hedeflerinden uzaklaşmış değildir. Büyük taraftarımızın desteği ile her zaman başarılara imza atmak için mücadele edeceğiz ve başaracağız. Gün, büyük Fenerbahçe taraftarının "Hep destek tam destek" ilkesini gösterme ve birliğimizi ve beraberliğimizi kanıtlama günüdür.

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11603/

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış takım yüzyılındaki en önemli başarısını kazanmış takım bunu mu hakediyor bravoo fener taraftarına sonuna kadar hakediyosunuz yani bu takımı yuhhh !

bi galatasaraylı olarak çok üzüldüm yazık