Fenerbahçe Taraftarları Bağdat'ta Cafeleri Bastı !!

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
1311426159-1.jpg

:D

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Nasıl bir düşmanlıktır bu, Fenerbahçe'nin televizyonunu, taraftar forumlarını, resmi sitesini, tüm gazetelerdeki Fenerbahçe haberlerinin tüm satırlarını okumak takip etmek. İçinden bir şeyler çıkarmak. Düşmanını iyi tanımaya çalışmak... Ben bile çok fazla üstüne düştüğümü düşündüğüm halde bu kadar takip etmiyorum takımımı. :D

Özellikle Fenerbahçe ile kötü haberleri hep rakip takım taraftarı olan arkadaşlarımdan alıyorum. Rakibinin kötü durumda olmasından zevk alan, hep kötü olmasını isteyen, aciz olmasını isteyen, başında durup kurbanının ölümünü bekleyen akbabalara benzetiyorum. Ama yine de nefret etmiyorum :D

Sizler işte bu yüzden nefret ediyormuşsunuz ya bizden, siz kendinizi kandırıyorsunuz aslında...

Tuttuğunuz takımın formaları, bayrakları, flamaları altında benzeri hatta çok daha kötülerini de gördük biz Fenerbahçe'liler... Doğal olarak tuttuğunuz takımdan da nefret etmeniz gerekmez mi bu durumda? Özellikle taraftar demiyorum çünkü bu insanlar taraftar değiller benim gözümde. Bu kişilerden, üzerindeki renkleri, armaları ne olursa olsun hepsinden bizlerde nefret ediyoruz. Ama asırlık camialarından nefret etmiyoruz.

Eğer siz bu kişileri taraftar kalıbına sokarak camiaya mal edecekseniz, oturun geçmişte ''Taraftarlarınızın'' yaptıklarını da bir bir düşünün...

Haa laf sokacaksanız illa, her türlüsünü yapın ama Lütfen Aziz Şehitlerimiz üzerinden de yapmayın bunu.

xxakadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onların faklı bir "Cumhuriyet" i vardı di mi ama?!...:huh::huh:

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Onların faklı bir "Cumhuriyet" i vardı di mi ama?!...:huh::huh:

E hadi bizim Cumhuriyet içinde Cumhuriyetimiz vardı da, sizin Kralınıza İmparatorunuza karışan oldu mu hiç? Cumhuriyet içinde ne Kralı? Ne İmparatoru? dediler mi?

Fenerbahçe'nin tahmini taraftar sayısı ile dünya üzerindeki bir çok Cumhuriyet ülkesinin nüfusundan daha fazla taraftara sahip olduğuna vurgu yapılmıştır. Bunu biliyorsunuz zaten ama maksatınız belli.

Ülkemizde Cumhuriyetin en büyük savunucularından biri ''Fenerbahçe'' ve ''Taraftarlarıdır''.

''Fenerbahçe Cumhuriyeti'' sadece basit bir benzetme. Takılmayın bu kadar. :D

disconse

Asistan
Reaksiyon puanı
2
adam doğruları söylemiş sen niye üstüne alınıyosun hemen sazan gibi

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

bana bak provakatörmüsün, ne isen lafını bilde konuş, şehidimizi senden daha çok destek çıkıyoruz, boş boş konuşup fanatizimlik yapıyorsun aklı sıra, akıllı olun.

Plaka1907

Asistan
Reaksiyon puanı
1

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

papağanmısın sen, durmadan aynı cümleyi kullanıyorsun :D

disconse

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yanlış yazdık bu mu takıldığın şey şimdi vizyonsuz adam

moon5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
+milyonlar diyebilirim.

sana katılmamak elde vicdanda değil kardeşim. fenerbahçe nedir yahu bir futbol takımı iyi veya kötü bizi ilgilendirmez nedir yani olmasa olmazmı çokmu birşey bence futbolda takımlarda bir hiç artık daha önemli şeylere yoğunlaşmamız lazım hemde bir an önce.

kısa not : taaa çocuklugumdan beri nefret etmişimdir fb'den. : )
sen ve senin gibiler yüzünden bu ülke hiç bir alanda ilerleyemez gelişemez sporda dahil...çocukluğunda fenerden belliki bir darbe almışsın artık Fener ne yaptıysa sana!.. ozamandan buzamana beslediğin nefret kin, Fenerin sekteye uğramasıyla vurun abalıya'dan baska bir sey değildir...yani demem oki ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız,ölüyü,şehidi...bu tür olaylarla harmanlayıp artistlik yapmayın,millete yok, Fenere yok bari Şehitleri bu tür olaylara alet etmeyin...rengini belli etseydin pislik kariyerinizi anında buraya sermiştim çünkü kimse masum değil böyle bir ligte,utanmadan gelip ahlak satıyorsunuz burda...

Plaka1907

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Taraftar değil holigan.Aklıselim adamın yapcağı iş değil bunlar.
Şike diyoruz başkanı muhasebecisi içeride diyoruz, korkak federasyon uefa yüzünden bu kararı verdi, işi zora sokan yine federasyon diyoruz
hala FenerbahceliOlmaninGururuBizlereYeter diyorlar.bol şans

sende moderatörlüğünü bil diyoruz, Her şeye fazla burnunu sokma diyoruz, görevini yap diyoruz. komik olmyın ALLAH aşkına, forum sahipleri sizi oraya işinizi görevinizi doğru yapasın diye görevlendirdiler, sen ortalığı germeye çalışıyorsun, bu fenerbahçe hakkında yazılanlar, çizilenlere karşı en küçük bir müdahaleniz yok yazık.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sende moderatörlüğünü bil diyoruz, Her şeye fazla burnunu sokma diyoruz, görevini yap diyoruz. komik olmyın ALLAH aşkına, forum sahipleri sizi oraya işinizi görevinizi doğru yapasın diye görevlendirdiler, sen ortalığı germeye çalışıyorsun, bu fenerbahçe hakkında yazılanlar, çizilenlere karşı en küçük bir müdahaleniz yok yazık.

müdahale mi? ortada küfür mü var, siyaset mi var, iftira mı var? herşeyin bir kanununu kuralı var, sizin pimpiriklerinizle konulara şekil verilecek değil. ayrıca millet eğlencesine makara yapıyor, bu şaha kalkma niye?. tutuklananlardan biri babanız olsa sahur vakti gelip pc başında savunma yapmazssınız.

Plaka1907

Asistan
Reaksiyon puanı
1
müdahale mi? ortada küfür mü var, siyaset mi var, iftira mı var? herşeyin bir kanununu kuralı var, sizin pimpiriklerinizle konulara şekil verilecek değil. ayrıca millet eğlencesine makara yapıyor, bu şaha kalkma niye?. tutuklananlardan biri babanız olsa sahur vakti gelip pc başında savunma yapmazssınız.

yokmu, yokmu he

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
muhatab olmayın şu zombilerle. nereye, kime saldıracaklarını şaşırdılar. :D

2qu41zr.jpg

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya basbakan da fenerli o da gitseydi dokunulmazligi da var her istedigini kirar tekmeler ceza da almazdi :D
dokunulmaz amigo :P
valla isler cidden pis kokmaya basladi benim gozumde. fb cezali ts cezali ama trabzon ceza olmiyo fener aliyo ts'ye balli borek :P
her iki ve diger taraflarda konuyla ilgili tarafli olmasi muhtemel bolca yetkili insan var :D cidden bulanik bi manzara :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
bak hava ne güzel çık dışarı gez temiz havayı ciğerlerine çek ooh mis

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Adi şerefsizler. Hem suçlu hem güçlüler. Teröristen farksız embesiller.

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fenerli olmak çok zor iş.Hakikaten ama hakiki fenerli olmak

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Fenerbahçeyi seversiniz sevmezsiniz mesele o degıl hangi turk takımı olursa olsun haksızlık varsa futboldan zevk alan herkesın aynı tepkiyi göstermesi gerekir.Siz şampiyonlar ligine yakışmıyorsunuz deyip engeledikten sonra türkiye diger kulupler batmasın diye takıma ceza vermiyorsanız burda bi çelişki vardır.Alında burda fb bir arac amaç aziz yıldırımı silmek bu işin arkasındada akp iktidarı vardır.Bulen arıncın slm ile bursanın cezasını kaldıran fedarasyon degılmı ...... bazı arkadaşlar şehitlerimizi karıştırmış sapla samanı karıstırma dostum bu ülkede şehide sahip cıkan en buyuk kulup fb külübüdür bunuda unutma. konuyu baska yerlerede cekme