Fenerbahçe Taraftarları Bağdat'ta Cafeleri Bastı !!

HTC INCREDIBLE

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Fenerbahçe
’nin Şampiyonlar Ligi’nden alınıp yerine Trabzonspor’un dahil edilmesi Sarı-Lacivertli taraftarları isyan ettirdi. Bu gelişmeler sonrasında akşam saatlerinde taraftarlar Şükrü Saracoğlu Stadı’nın önünde toplanarak protestolara başladı. Stattaki kulüp binasında gerçekleştirilen olağanüstü yönetim kurulu toplantısı sırasında, dışarıda toplanan taraftarlar yönetimden takımı Spor Toto Süper Lig’den çekmesini istedi. Taraftarlar, stadın önünde bulunan caddeyi zaman zaman trafiğe kapatırken, yaptıkları tezahüratlarla da isteklerini dile getirdi. Sarı-lacivertliler, “Aciz yönetim istemiyoruz’’, “Bu takım bu sene bu ligden çekilecek’’ ve “Çekilmeyen yönetim istifa etsin’’ şeklinde tezahüratlar yaptı. Taraftarlar zaman zaman da ezeli rakipleri Galatasaray aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Yıldırım’a gidiliyor
Şükrü Saracoğlu Stadı önünde toplanan taraftarlardan 1 temsilci, olağanüstü toplantıda bulunan yönetim kurulu ile görüştü. Taraftar temsilcisi, “Ligden çekilelim” teklifini yönetime ilettiğini belirterek yönetim kurulu üyelerinin bugün Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın yanına gideceklerini ve durumu anlatıp görüş alacaklarını söyledi. Taraftar temsilcisi, yönetim kurulunun başkanla yapılacak görüşmenin ardından olağanüstü kongre kararı alabileceğini ve ligden çekilmenin de gündeme gelebileceğini iletti. Şampiyonlar Ligi’ne alınmamayı protesto eden taraftarlar, stat önünde protestolarını sürdürürken, zaman zaman TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Trabzonspor Kulübü aleyhine tezahüratlar da yaptı

Bağdat'ta cafeler basıldı

UEFA’nın kararına kızan Fenerbahçe taraftarı, Bağdat Caddesi’ne çıktı. Aynı saatlerde Real Madrid-Galatasaray maçını yayınlayan cafelere saldıran Sarı-Lacivertli taraftarlar televizyonları kırdı.

Çekilirse ne olur?
Futbol Disiplin Talimatı’nın 45’e 2 maddesi: TFF tarafından düzenlenen liglere yada kupalara katılmayan kulüpler aksine bir düzenleme bulunmadığı sürece bir alt lige düşürme cezasıyla cezalandırılır.

DETAY

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bir haber sitesinde okudum " Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi Türk futbolunun markasını düşürecektir " diye. Ne kadar düşüncesiz bir söz. Fenerbahçe şu hali ile markayı zaten sıfırlarladı. Sanki adı hala düzgün kalmış, adı hala avrupada marka olan bir takımda, düşmesi Türkiye'nin fubolunu düşürecekmiş. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar herhalde.

Reaksiyon puanı
0
fenerbahçe için kalkıp isyan edersiniz, etrafı yakıp yıkarsınız, millete saldırırsınız.O kadar ŞEHİT olur hiç birini kılı kıpırdamaz.Biri oturup FATİHA bile okumaz.Ne rezil bir toplumuz biz yav.Yazık şu halimize.....

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
¢нє¢κ Vỉzσя;1958553 dedi ki:
fenerbahçe için kalkıp isyan edersiniz, etrafı yakıp yıkarsınız, millete saldırırsınız.O kadar ŞEHİT olur hiç birini kılı kıpırdamaz.Biri oturup FATİHA bile okumaz.Ne rezil bir toplumuz biz yav.Yazık şu halimize.....

+milyonlar diyebilirim.

sana katılmamak elde vicdanda değil kardeşim. fenerbahçe nedir yahu bir futbol takımı iyi veya kötü bizi ilgilendirmez nedir yani olmasa olmazmı çokmu birşey bence futbolda takımlarda bir hiç artık daha önemli şeylere yoğunlaşmamız lazım hemde bir an önce.

kısa not : taaa çocuklugumdan beri nefret etmişimdir fb'den. : )

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Rezil herifler, hepsini içeri tıkacaksın. FB ye demiyorum. ordaki insanlara diyorum, insan demeye dilim varmıyo, insan olan bunları yapmaz. gerizekalılar

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aydınlar bugüne kadar hep zig zag çizdi ama bu seferki 180 derece bir dönüş oldu.

Böyle haberleri alıştıra alıştıra vermelisiniz bunu yapmazsanız holiganlara fırsat vermiş olursunuz....

Plaka1907

Asistan
Reaksiyon puanı
1
¢нє¢κ Vỉzσя;1958553 dedi ki:

bana bak provakatörmüsün, ne isen lafını bilde konuş, şehidimizi senden daha çok destek çıkıyoruz, boş boş konuşup fanatizimlik yapıyorsun aklı sıra, akıllı olun.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bana bak provakatörmüsün, ne isen lafını bilde konuş, şehidimizi senden daha çok destek çıkıyoruz, boş boş konuşup fanatizimlik yapıyorsun aklı sıra, akıllı olun.
Bu şekilde bir tavrın çok yanlış bence.
provakatör olmadığını ne demek istediğini sende biliyorsun ve dediği doğru.
Burda sana hitaben söylemedi onu. Sen beklki feneride destekliyorsun ama şehidelere daha çok önem veriyorsundur. Burda senden farklı olanlara laf etti. Hergün şehit oluyor ama 3 saniyeyeyi geçmiyor haber süresi ve unutuluyor.

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fener taraftarı taraftar olsa biz böyle takımın arkasında durmayız derlerdi,şimdi lig başlasa,şampiyonlar ligine gitseler,sevinirlerdi bir de,aydınlar göndermek için elinden geleni yaptı da,en son uefa girdi devreye şimdi bir de şampiyonluğunu alsınlar o zaman ben bu ligi izlerim,markaymış asıl siz bu sektörü bitirirsiniz ligde kalırsanız bu işten ekmek yiyen futbol yorumcuları bir de çıkıp sizin olduğunuz ligi mi yorumlayacak kim ciddiye alır,ben bakanlığın yerinde olsam müdahale ederdim bu konuya

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Adamların iş yerlerinden ne istemişler,Teröristten bi farkları kalmamış böyle davrananların.

sefakopan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ligden çekilirsek kaybedecek bişeyimiz yok aksine beşiktaşın trabzonun oyununu açıklamak için fırsat doğar aziz yıldırıma o zaman işte görürsünüz fener nasıl birşeymiş

OzkNC

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Bir Fenerbahçeli olarak bu cafe basma olayını çok yanlış buluyorum bende tamam arkadaş toplanın gidin stadın önüne ne yapacaksanız yapın da fenerbahçe taraftarına yakışır hareket edin.
Madem UEFA bizi almıyor şampiyonlar ligine madem bir haksızlık var şike var düşelim alt lige alnımızın akıyla oynayalım orda..

HTC INCREDIBLE

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ligden çekilirsek kaybedecek bişeyimiz yok aksine beşiktaşın trabzonun oyununu açıklamak için fırsat doğar aziz yıldırıma o zaman işte görürsünüz fener nasıl birşeymiş

Lıgten cekılemessınız .... bos hıkayeler bunlar...
maclara dahı cıkmasalar 2 macta bır alt lıge dusuruluyorlar...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sahte kabadayılığın lüzumu yok. yiyorsa çekilin ligden. çekilemiyorsanız da susup, efendi efendi topunuzu oynayın.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
316454_10150293129763288_763148287_7873037_2047945_n.jpg

Reaksiyon puanı
0
Haklısın kardeş provaktörüz.İnsanlarla ilgili ön yargılı olmaya devam et.Her zaman sen kazanıcaksın...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
UEFA merkezini basmak daha mantıklı olur, monacoya gitsin eylemci arkadaşlar.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Aynı şey galatasaray için yapılsa nolurdu acaba :)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bence siz gidin :) orda daha çok para var hem

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bunu yapan taraftar olamaz bu holiganlıktır!

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:16 ----------

Gülelim biraz :D

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Acizlik diz boyu arkadaş! Nasıl bir taraftar topluluğudur anlamam ki.

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
bir fenerbahceli olarak cıkmasın bence maclara fenerbahce