Fenerbahçe'den istifa çağrısı

Bu konuyu okuyanlar

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
[h=1]Fenerbahçe'den istifa çağrısı[/h]
592603714461.jpg



[h=2]Fenerbahçe Spor Kulübü Beşiktaş derbisinden sonra yaptığı açıklama ile MHK Başkanı Zekeriya Alp'i hedef aldı.[/h]
Fenerbaçe Spor Kulübü Beşiktaş derbisinin ardından sert bir açıklama yaptı ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp istifaya davet edildi.

"3 Mart 2013 tarihinde Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda oynadığımız Beşiktaş - Fenerbahçe müsabasında "hakem kararları doğrultusunda" yaşananlar, tüm kamuoyunun malumudur.

Öncelikle; rakibimiz Beşiktaş'ı aldığı galibiyetten dolayı kutluyor, emeklerine duyduğumuz saygıyı buradan yineliyoruz.

Bununla birlikte; oynadığımız müsabakada hakem kararlarının müsabakaya etki etmesinin ötesinde müsabaka sonucunu ve hatta belki de ligin sonucunu doğrudan etkilediği gerçeği, tartışmasızdır.

Bu sezon, kulüp olarak maruz kaldığımız fahiş hakem hatalarına karşı sadece MHK ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu muhatap alacağımıza dair beyan ve açıklamalarımız, spor kamuoyu tarafından bilinmektedir.

Bu nedenlerle; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na azalarak da olsa sürmekte olan güvenimizin devamı ile birlikte MHK Başkanı Zekeriya Alp'i istifaya davet ediyoruz.

MHK Başkanı Zekeriya Alp, 25 Şubat 2013'te devlet televizyonunda yayınlanan bir programda dile getirdiği "Benim geçmişteki Beşiktaşlılığım inkar edilemez. Yıllarca futbol oynadım, yöneticilik yaptım. Tüm kulüplere eşitim ama hakem hatalarını ben de görüyorum. Üç büyüklere bakarsak en çok Beşiktaş'a rastlıyor." sözlerini; 3 Mart 2013'te (dün) Beyaz TV'de, maçın hemen ardından yayınlanan bir spor programında "onaylamış" buna ek olarak "Mete Kalkavan'ın maç yönetimini beğendiğini" açıklamıştır.

Ayrıca aynı programda; Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçına atanan hakem Mete Kalkavan'ın, düşük puan aldığı için 22 gün maç yönetmemiş; Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinden önce son olarak geçen hafta, 2.lig maçı yönetmiş olduğu ortaya çıkmıştır.

Zamansız, çelişkili ve işgal ettiği makama yakışmayan açıklamalarının ötesinde Türk Futbolunun en hassas kurumunlarından birinin başındaki bir kişiye yakışmayan ve Türk Futbolunun marka değerini hiçe sayarcasına tarafsızlık ilkesinden bir haber olan bu zatın, acilen 'kendisinin de farkında olduğu üzere' layık olmadığı bu görevden ivedilikle ayrılmasını ya da gerekli makamlarca ilişiğinin kesilmesini, talep ediyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız,"


kaynak
 

grkn-g

Doçent
Katılım
30 Kasım 2011
Mesajlar
883
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
elalemi istifaya davet edene kadar kendileri o davete katılsınlar
 

wolkhy1903

Müdavim
Katılım
6 Haziran 2008
Mesajlar
2,379
Reaksiyon puanı
79
Puanları
48
böyle devam iyi böyle..aykut kocamanı seviyoruz :D devam aykut um
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
böyle devam iyi böyle..aykut kocamanı seviyoruz :D devam aykut um


sizin sevmeniz normal!
da, ah bi de biz sevebilseydik.
aslında kişi olarak sevilmeyecek biri değil, geçmişine bakarsak.
ama bugün, ve hoca olarak maalesef!
 
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
@|SeYYaH|

Belki kizacaksin ama sahsi fikrimi paylasmak istedim. FB yönetimi aziz ve aykutu derhal defetmeli. Yoksa isiniz zor bunlarla.
 

Ay Parçası

Müdavim
Katılım
9 Şubat 2009
Mesajlar
3,821
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
aynen bende katılıyorum fb nin bir an önce bu yönetimden kurtulması lazım
 

Edirneli

Müdavim
Katılım
20 Mart 2011
Mesajlar
2,745
Reaksiyon puanı
15
Puanları
38
Öfff sıktı artık yani:cursing:
 

HRNKC

Müdavim
Katılım
1 Ağustos 2008
Mesajlar
4,155
Reaksiyon puanı
20
Puanları
38
Aykut gidecekti Aziz taş koydu, biliyor Aykut giderse sıranın kendisine geleceğini... Aykut, Aziz' in hedef tahtası olarak taraftara sunduğu bir yem, adama yüklenmeyin...
 

Erdem-FB

Müdavim
Katılım
25 Ağustos 2009
Mesajlar
5,746
Reaksiyon puanı
28
Puanları
38
Aykut bi gitse herşey güzel olucak.
 

-Beneficence-

Müdavim
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,861
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
[h=1]TFF'den F.Bahçe'ye cevap geldi![/h]
[h=2]Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin dün MHK Başkanı Zekeriya Alp'i istifaya davet ettiği açıklamaya yazılı bir açıklamayla cevap verdi...[/h] Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Zekeriya Alp'i hedef alıp, istifaya davet eden açıklama, maksadını aşan, hakem camiasını kamuoyu nezdinde yıpratmayı amaçlayan ve Federasyonumuzca kabul edilemez bir üslubu içermektedir.

Sayın Zekeriya Alp, gerek oyunculuğu, gerekse yöneticilik dönemlerinde Türk futbolunun en saygın isimlerinden birisi olarak, tüm ülkede haklı bir kabul görmüştür.

Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar, Federasyonumuz tarafından her zaman takdirle karşılanmıştır. Türk hakemliğinin tarihi boyunca uluslararası platformda en büyük performans, onun Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı döneminde gerçekleşmiştir.

Hakem hataları, geçmişte olduğu gibi, dünyanın her tarafında yaşandığı gibi, futbolun en büyük organizasyonlarında da rastlandığı gibi, zaman zaman maalesef günümüzde ve futbolumuzda da yaşanmaktadır.

Bu hatalar asla kasıt taşımamakta, tıpkı oyuncu ve teknik adamların da yaptıkları gibi insani yanılgıları, anlık değerlendirme yanlışlarını içermektedir.

Her kulübün lehine ya da aleyhine yapılabilinen bu hataları, bir maksada bağlamak, farklı ve kesinlikle benimsemeyeceğimiz bir niyetin tezahürü olarak algılamak ya da anlatmaya kalkışmak, sportif yaklaşım biçimi değildir.

Türkiye Futbol Federasyonu, Sayın Zekeriya Alp'e çok özel bir değer vermekte ve böylesine saygın futbol adamı ile birlikte çalışmaktan mutluluk duymaktadır.

Bu tür açıklamalarla, kulüplerimizin de futbolumuzun da bir yere varamayacağı ortadadır.

TFF olarak bir kez daha herkesi sağduyuya davet ettiğimiz kamuoyuna saygıyla duyurulur.

gazetevatan.com
 

django

Doçent
Katılım
28 Şubat 2013
Mesajlar
588
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
asıl sorun türkiye futbol federasyonunda tüpçü futbolumuza rezillik katıyo bence mhk değil tff yi istifaya çağırmak lazım
 

keremyilmaz

Asistan
Katılım
3 Mart 2013
Mesajlar
130
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Hakem zaten fiyaskoydu, istifaya çağırılması çok doğal birşey.
Bunların yanı sıra Aziz ve Aykut için de istifa gerekli burası kesin birşey.
 
Üst