• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fenerbahçe'de Sorun Nedir ?

Tys23

Dekan
2 Senedir harcanan paralar ve başarılar , oynanan oyun gibi diğer faktörler ortada... Sizce sorun nedir ?

Formda değiller bence bütün takımların üstesinden gelebilirler bayağıdır takipte etmedim ama adamların iyi gitmediği ortada

Vasıfsız yönetim,yanlış kurulmaş kadro,yapılmayan ye yanlış yapılan transferler,taraftarın küstürülmesi,kötü hoca tercihleri...

Kendini başarılı kılmak için uğraşmaktan çok rakiplerin başarısızlığı için uğraşan yönetim.

En büyük suçlusu bu yönetimdir advocat yeteri kadar iyi bir hoca olmasa da geçen seneye nazaran hangi istediği yapıldı ki ? Bir mehmet ekiciyi istedi onu bile alamadı yönetim.Hocanın durumu tartışılır ama yönetim konusunda tartışmasız hatalı olduğu gerçek.çok büyük zarar verildi klübe

Yönetimin değişmesi klübe yeni bir hava getirecektir.Umarım aziz yıldırım hiç bir fayda getirmeyen gereksiz çıkışlarını yapıp başarısızlığı örtmeye kalmaz