Fenerbahçe'de ortalık karıştı

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe'de sinirler gerildi. Disiplinden taviz vermeyen İspanyol hocanın fırçaladığı Brezilyalı süperstar, "Chelsea seni istiyor, ne yapacaksın" sorusuna imalı bir cevap verdi.

Saat 11:30 Söz Aragones'te

Patron benim. Benim dediklerim geçerli. Ya uyacaksınız, ya uyacaksınız. Uymayan kendisi bilir

Saat: 20:00 Söz Carlos'ta

İstanbul'da başkanım ile görüşeceğim ve Chelsea'ye gidip gitmeyeceğime karar vereceğim

Edu da nasibini aldı!

Avusturya kampının 3. gününde Fenerbahçe’de tatsız bir gelişme yaşandı. Luis Aragones hakkında söylenen, “Disiplinden asla taviz vermez” sözü, dün sabah idmanında resmen doğrulandı. Roberto Carlos ve Edu Dracena, yardımcı antrenör Carlos Cascallana’nın istediklerini yaparken ağır davranınca, saha kenarında kendilerini izleyen Aragones resmen çılgına döndü. Hemen sahaya giren ve iki oyuncuyla konuşmaya başlayan İspanyol teknik adam, isteklerini uygulamalı bir şekilde anlattı. Diğer futbolcular şaşkınlıkla olayı izlerken, Roberto Carlos’un yüzünün bir hayli asıldığı gözlerden kaçmadı.

‘Şampiyonluk için...’

Buna karşın hızını alamayan ‘Dede’ lakaplı hoca, depar çalışmasının ardından bütün futbolcularını sahanın ortasında toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Aragones, “Bu takımın patronu benim ve benim dediklerim, benim programım geçerli. Buna ya uyacaksınız, ya uyacaksınız... Uymayan kendisi bilir. Şampiyon olmak istiyorsanız, dediklerimi yapacaksınız. Benim istediklerim, sizin başarılı olmanız için önemli” ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcının bu sözleri, antrenman sahasında buz gibi bir hava estirirken, oyuncular üzerinde de adeta soğuk duş etkisi yarattı.

Yüzü hiç gülmedi...

Sabah idmanında hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşan Roberto Carlos, akşam antrenmanında da durgundu. Her zamanki neşeli halinden eser kalmayan Brezilyalı, çalışma sonrasında basın mensuplarıyla konuşurken şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Gazetecilerin, “Chelsea seni istiyor. Ne yapacaksın? Gidecek misin, kalacak mısın?” sorusuna, Carlos’un verdiği yanıt akılları karıştırdı: “İstanbul’a döndüğümüzde Başkan Aziz Yıldırım ile görüşeceğim. Bu görüşmeden sonra gidip gitmeyeceğime karar vereceğim.”

kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20080709/ortalik_karisti.html

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
o zaman yorumumu buraya yapayım bende. benim beklediğim bir gelişmeydi bu. bu adamlara sertlik sökmez adınız aragones değil morinho olsa gene sökmez...

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Ortalığın karıştığı gibi bir durum yok.

Marca´da Roberto Carlos´un İspanya´da bir programa salı akşamı (yani dün)telefonla verdiği röportaj var.

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/internacional/es/desarrollo/1143985.html

Tercümeside burada yapılmış.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=49515

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, yeni hocası Aragones'i öve öve bitiremedi.

İspanyol Marca gazetesine konuşan Carlos, ''Luis Aragones, oyuncular için bir rüyadır. Geldiği günden beri onu izliyorum. Kibar ve net bir adam'' ifadelerini kullandı.

Aragones'in takıma uyum sağlamasına ve diğer insanlar ile iletişim kurmasına yardım ettiğini de söyleyen Roberto Carlos, ''Fenerbahçeli oyuncular da soyunma odalarında bu kadar önemli bir futbol adamının bulunmasına alışık değil'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Güiza'nın takıma adapte olmakta zorlanmayacağını belirten Carlos, Chelsea'ye transfer olacağı yönündeki iddiaları için ise ''Futbolu, Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum. Oyuncu olarak ya da antrenör fark etmez, burada bırakmak istiyorum'' dedi.

Bu nedenle güvenilir sitelerden haber alıntısı yapılırsa insanlar yanlış bilgilendirilmiş olmaz.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben tvde söylenen sözlere inanmam. bu görüntüler tvde de var. bakın aragonesle konuşmasında carlosun suratı 5 karış.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
anarchst dedi ki:
ben tvde söylenen sözlere inanmam. bu görüntüler tvde de var. bakın aragonesle konuşmasında carlosun suratı 5 karış.

İnsanın her türlü hali fotoğraf edilebilir, tek bir kareye bakarak bir yorum yapmak doğru olmaz, zaten carlosun dün akşam verdiği röportajda bir poblem olmadığı görülüyor.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Olur böyle ufak tefek sürtüşmeler normaldir :)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
fotoğraf değil sadece neyse akşam haberleri aç izle görüntüleri.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yürü be aragones kim tutar seni doğru olanı yapıyorsun.