Carlos elçiliğe atandı!

çanakkaleli17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sheriff maçı sonrası törenle veda edecek olan sambacı, Kanarya nın Brezilya daki elçisi olacak.
haber_ic_193435.jpg

Ve Fenerbahçe’de uzun süredir devam eden Roberto Carlos bilmecesi dün çözüldü. Corinthians’a transfer olması beklenen ve A.Gücü maçı sonrası, “Fenerbahçe benim için bitmiştir. Önümüzdeki hafta gidiyorum” diyen tecrübeli oyuncu, dün kulübe geldi. Başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Murat Özaydınlı ve Şekip Mosturoğlu ile Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın da katıldığı zirvede, Brezilyalı oyuncunun ayrılma isteği konuşuldu.

Sıcak bir atmosferde geçen toplantıda oyuncunun ayrılma isteğine olumlu yanıt verildi. Carlos’un gelişi gibi, gidişi de törenle olacak. Sheriff maçında son kez forma giyecek olan Brezilyalı, 90 dakika sonrası özel bir törenle taraftara ‘Elveda’ diyecek. Bu jestin altında ise Fenerbahçe yönetiminin Carlos’u bundan sonraki yıldız transferleri için önemli bir referans ve elçi olarak görmesi yatıyor. Veda töreniyle ilgili resmi açıklama bugün yapılacak.
KAYNAK

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Valla Şu Bir Gerçek Türkiye'ye Gelmek İsteyen Brezilyalı Futbolcular Hangi Takıma Gelirse Gelsin Carlos'u Mutlaka Arayacaklardır . Ve Carlos'unda Türkiyeden Çok Olumlu Ayrıldığını Düşünüyorum Bu Sayede Brezilyalı Futbolcular Türkiye'ye Gelmekten Çekinmeyeceklerdir