- Reaksiyon puanı
- 530
![fenerbahce+marsilya.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F-g99ihge2Czk%2FUEkmxfNpBvI%2FAAAAAAAAGbQ%2FfCk0hU5x5Oc%2Fs1600%2Ffenerbahce%2Bmarsilya.jpg&hash=4a38269488f837e80339a62175d878c7)
Fenerbahçe - Marsilya | UEFA Avrupa Ligi C Grubu 1. Maç
Stat: Şükrü Saracoğlu
Tarih: 20 Eylül 2012 Perşembe
Saat: 20:00
Yayın: Star
harfiyen katılıyorum.ne yapar ne eder aykut verir bu maçı.yine çıkartır cins bir kadro.
öncelikle terbiyesiz olan sensiz sana onu iade ediyorum.ilk önce okuduğunu anla ondan sonra yazımı sil terbiyesiz sensin.vlkn1907 fenerbahçelidir ben ona itafen takılmak için yazdım.kimsenin kime o kullandığı umrumda değil isteyen istediğine verir oyunu saygısızlığın luzumu yok.@leroy Marsilya' ya oy verilmeyecek diye bir kural var? Bu nasıl bir terbiyesizliktir!
oldu sana sorup yazarım bir dahaki sefere ben listenin içine vurgu yaptım senin demekki anlama yeteneğin zayıf kendini biraz tart sonra gel.sizin sınırlarınız belli silah elinizde işinize gelmeyeni sansürlüyorsun ben sana daha iyi kelimeler edebilirim buna emin ol donanımın sağlamdır.bu ne terbiyesizlikmiş terbiyeli insanO zaman sadece takılmak istediğin kişinin ismini kullanırsın.Bu kadar basit.
Ayrıca 10 yaşında çocuk gibi sana iade ediyorum demen de az çok hakkında fikir sahibi olmama yetiyor.
ne yapar ne eder aykut verir bu maçı.yine çıkartır cins bir kadro.
Sözde değil özde başarı dilenmesini isteriz.gerçekten büyüklük.. en azından Galatasaray' a başarılar diyebiliyorlar... bilmem anlatabildim mi?
bence suskunluğuna devam etmelisin.. ya da tam açıl... çünkü daha çok dikkat edilmesi gereken mesajlar var...