Fenerbahçe - Marsilya | UEFA Avrupa Ligi C Grubu 1. Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maçı kim kazanır?

• Fenerbahçe

Kullanılan: 45 58.4%
  • Berabere

Kullanılan: 14 18.2%
  • Marsilya

Kullanılan: 18 23.4%

• Kullanılan toplam oy
    77
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Sözde değil özde başarı dilenmesini isteriz.
Laf olsun diye bende başarılar yazarım bu bir marifet yada büyüklük olamaz
İyi günler.

siz laf olsun diye bile başarılar yazmazsınız... nedenini sende biliyorsun.. sana göre büyüklük değil bana göre büyüklük..
sanada iyi günler...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] neden sildin yorumumu silinecek ne vardı söylermisin...?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bunlar tahmin anketleri mi yoksa fişleme anketleri mi?
Maçı kim kazanır sorusunda birilerinin tutmadığı takımın şıkkının işaretlenmesi ne zamandan beri kötü bir eylem?

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Öncelikle Fenerbahçeli olduğumu belirtmek istiyorum. Ve inşallah iyi bi skorla maçta galip geliriz tek dileğimizde o. Şimdi bu oy konusunda taraf tutma konsunda bişeyler sölemek istiyorum. Türk taraftarı kendi liginde ne kadar takımlarına karşı tutkulu olursa olsun mesele bi milli maça veya herhangi bi takımımızın avrupada mücadele etmesine geldiği zaman ülkesinin takımını tutmuyosa kimse kusura bakmasın ama bu işin içinde bi çirkeflik bi hainlik vardır. ne demek türkiye de bizim rakibimiz olan takım avrupa da yenilsin çok ayıp ve utanç verici. Sonuöta bununda bilinmesi gerekir ki bu tür maçlar sadece külüp menfaatleri doğrultusunda değil ülke menfaatleri doğrultusundadır. Ama ne yazıkki türk taraftarı (hangi takim taraftarı olursa farketmez) bu olayı bi türlü anlamıyor veya anlamak istemiyor. Oy kullanma meselesine değinecek olursam oy kullanırken oyunu m.united den veya marsilya dan yana kullananların iki savunması vardır. 1. rakip bu iki takımın kazanmasını istedğinden değil bu olasılığın yüksek olmasındandr. 2. türkiye de rakip oldukları takımın avrupa takımının önünde küçümsemektir. Ve 2. olasılık gerçekten ülkemiz futbolu için utanç verici.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Öncelikle Fenerbahçeli olduğumu belirtmek istiyorum. Ve inşallah iyi bi skorla maçta galip geliriz tek dileğimizde o. Şimdi bu oy konusunda taraf tutma konsunda bişeyler sölemek istiyorum. Türk taraftarı kendi liginde ne kadar takımlarına karşı tutkulu olursa olsun mesele bi milli maça veya herhangi bi takımımızın avrupada mücadele etmesine geldiği zaman ülkesinin takımını tutmuyosa kimse kusura bakmasın ama bu işin içinde bi çirkeflik bi hainlik vardır. ne demek türkiye de bizim rakibimiz olan takım avrupa da yenilsin çok ayıp ve utanç verici. Sonuöta bununda bilinmesi gerekir ki bu tür maçlar sadece külüp menfaatleri doğrultusunda değil ülke menfaatleri doğrultusundadır. Ama ne yazıkki türk taraftarı (hangi takim taraftarı olursa farketmez) bu olayı bi türlü anlamıyor veya anlamak istemiyor. Oy kullanma meselesine değinecek olursam oy kullanırken oyunu m.united den veya marsilya dan yana kullananların iki savunması vardır. 1. rakip bu iki takımın kazanmasını istedğinden değil bu olasılığın yüksek olmasındandr. 2. türkiye de rakip oldukları takımın avrupa takımının önünde küçümsemektir. Ve 2. olasılık gerçekten ülkemiz futbolu için utanç verici.
Mod arkadaş alıntı yaptığın yorumu siliyorsa benim bu saatten sonra söyleyecek bir şeyim olamaz neden sildin diye soruyoruz taktığı yok neyse hocam iyi akşamlar.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

MaU' ya oy verenleri buraya koyduğun için sildim.Ayrıca gündelik hayatta da işim var arkadaşlar.Benim tek işim buradaki modluk değil.

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gel küsme gel sana düdüklü şeker alacam :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yarın Galatasarayım alsın maçı sonraki günde Fenerbahçe alsın inşALLAH :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Konuyu Fenerbahçeli bir taraftarımızın açmasından yanaydım ama yapacak bir şey yok.
Fenerbahçemiz kazanacak inşAllah.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye avrupadaki tüm maçlarda başarılar.İlk Siftahı marsilya maçı ile açarlar İnşallah.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bir Fenerbahçe Cumhuriyeti Devleti taraftarı olarak Fenerbahçemize başarılar dilerim.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Marsilya 4-2 kazanır :D

images

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fransızları hiç sevmem,Fener i de sevmem ama Türk takımı işte:) Yenerler inşallah lanet Fransızları.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
başarılar fenerbahçe

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Avrupada ilk puanı inşallah Fenerbahçe ile alırız diğer takım maalesef yenildi.
Başarılar Fenerbahçe......

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bir kaç tane ne olduğu belirsiz var konuda onlarda olmasa tam olacak. Desteklediğimiz takımımız kaybetti, bari biz kazanalım.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
ben her zaman Türk takımlarının yanındayım

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aynen Galatasaray gibi Karakterli oynayalım,yenilirsekde önemi yok.

Aristotales

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçeye başarılar diliyorum.İnşallah ülkemizi layıkıyla temsil eder.Umarım maçı alır.Galatasaraylıyım ama fenerin bu maçı kazanmasını gönülden istiyorum.

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçem inşallah maçı alır Galatasaray ı da tebrik ediyorum oynadığı oyun itibari ile bence çok güzel oynadılar ve iyi bir skorla fazla arayı açmadan geldiler

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bir galatasaraylı olarak bugün Fenerbahçeliyim Marsilya maçında Fener e başarılar inşallah kazanırız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...