Fenerbahçe maçı ne oldu?

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli ikinci futbol organizasyonu Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında sahasında Avusturya temsilcisi Sturm Graz’la karşılaşan Galatasaray’da, akıllar Fenerbahçe’deydi. Sturm Graz maçı öncesi, Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat’ın, ezeli rakiplerinin Moldova’da Sheriff’i 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi Ali Sami Yen Stadı’ndaki locadan izlediği öğrenildi. Tabii ki Polat’ın Fenerbahçe maçını yakından takip etmesinin yanı sıra futbolcuların da bu konudaki merakı, üst seviyedeydi.

10. haftada rakipler
Ali Sami Yen’deki büyük heyecan öncesi futbolcular, ısınmak için sahaya çıktıklarında Süper Lig’in 10. haftasında karşılaşacakları rakiplerinin sahadan nasıl bir skorla ayrıldıklarını etraflarındaki gazetecilere sorarak öğrenmeye çalıştı.
Hem ısınıp hem de medya mensuplarına, “Fenerbahce’nin maçı kaç kaç bitti?” diye soran oyuncular, Sarı-Lacivertliler’in 1-0 kazandığı haberini aldı.

Kaynak

Neden konsantre olamadıkları anlaşıldı. 10.hafta korkusu şimdiden sarmış ortalığı :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
sende fanatiğin haberine inandın değil mi :)

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:D:D Bir fenerli olarak diyorum ki adamlar artık bizi bir yensede kurtulsalar bu çileden dersemde inanmayın:D:D Yine perişan edeceğiz

smokje

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu siteninde suyu isinmaya basladi.. onceden cok guzel konular acilirdi zevkle okurdum biseyler ogrenirdim ama son 1-2 aydir goruyorum ki butun acilan konular fasa fisodan ibaret..

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu siteninde suyu isinmaya basladi.. onceden cok guzel konular acilirdi zevkle okurdum biseyler ogrenirdim ama son 1-2 aydir goruyorum ki butun acilan konular fasa fisodan ibaret..

Konuları okumama özgürlüğüne sahipsin..Kendi seviyende forumlar bul o halde o nasıl bir seviyeyse artık:D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İnanmış gibi görünüyor :)

Bu mantıkla Ardanın attığı golün sayılmadığına ve bir penaltısının verilmediğine dair bir haber yapmış Fanatik onada inanmıyorum o halde :) Haberler Fenerbahçe aleyhine oldumu doğru, Galatasaray oldumu inanmayalım öylemi :)

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0

3 mesajla sende çok güzel paylaşımlarda bulunmuşundur eminim ki şimdi eleştirme hakkını görüyorsun kendinde

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Konuları okumama özgürlüğüne sahipsin..Kendi seviyende forumlar bul o halde o nasıl bir seviyeyse artık:D

+ bir milyon.

Bu saçma yorumlardan artık gına geldi. Kardeşim beğenmiyorsanız açmayın konuyu gidin kendiniz konu açın biz de gelip yorumlayalım. Sanki zorla tüm konular okutuluyor.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90

Arkadaşın bahsettiği seviye şu olabilir mi?

İnsan söz konusuysa, olası güzergahında ilk durağı kesinlikle ve tartışmasız 'saygı' dır.

Haber ve yorumun seviyeni ortaya çıkarmış ondan bahsediyor...

Uefa son günlerde bir reklam yayınlıyor...Rakibe saygı, oyuna saygı ve birbirimize saygı...

Güzel günler dilerim...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Nedir Bu GS Lilerin Fenerbahçe Fobisi Anlamadım Zaten :) 10 uncu Haftanın Sonucu Az Çok Belli Artık Dünya Derbisi Değil Hiç Heyecan Vermiyo Sürekli Alıyoz GS maçlarını Puantörümüz Bizim GS :) Her Sene 6 Puan Garanti :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bu mantıkla Ardanın attığı golün sayılmadığına ve bir penaltısının verilmediğine dair bir haber yapmış Fanatik onada inanmıyorum o halde :) Haberler Fenerbahçe aleyhine oldumu doğru, Galatasaray oldumu inanmayalım öylemi :)
Pozisyonlar hakkında yorum yapmak için haber okumam kendim izlediysem ona dayanarak konuşurum ki ikisi arasında çok fark var zaten biri maç içindeki pozisyon diğeri sadece söylenti ve bahsettiğimiz site fanatik

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşın bahsettiği seviye şu olabilir mi?

İnsan söz konusuysa, olası güzergahında ilk durağı kesinlikle ve tartışmasız 'saygı' dır.

Haber ve yorumun seviyeni ortaya çıkarmış ondan bahsediyor...

Uefa son günlerde bir reklam yayınlıyor...Rakibe saygı, oyuna saygı ve birbirimize saygı...

Güzel günler dilerim...

Ben arkadaşın seviye anlayışını merak ettim bizi seviyesizlikle itham ediyor da. Kime ne saygısızlığım olmuş onuda merak ettim ayrıca? Bütün Galatasaraylıları seviyoruz :D

İnanmış gibi görünüyor :)

Hayır o değil bu iki takım arasında böyle bir rekabet ortamı varken birbirlerinin maçlarını merak etmemelerine inanmam asıl. Mutlaka bizimkilerde soruyordur GS maçlarını bunda yalan haber yapacak ne var :)

smokje

Asistan
Reaksiyon puanı
0
erjan ben seni seviyesizlikle itham etmedim bole bisi diyemezsin birine saygisizlik ettinde demedim merak etmene gerek yok.. benimki sadece elestiri kaideye alinma zorunlulugu yok. dogru diyorsun konulari okumama ozgurlugune sahibim haklisin. ama forum public oldugu icin kayda deger bisiler vardir diye okuyoruz iste ama bos ama deger..

ha bide Yengec kardesim ben zaten okuyucuyum burda dikkat edersin ki elestirimde o yonde.. (!) ivir zivirla 439 olsa adammi olcam.? (!)

ve digerleri.. zorla yapilan bisi yok haklisiniz ama elestiri aldiginizda da ++ gibi gogsunuzu germesini bilin yazik olmasin..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Spor bölümünde bahsettiğin türden konular açılmıyor. Gerçek haberleri ayıklayarak seçip koyuyoruz.