Fenerbahçe Doğru Yolda!

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Hürriyet gazetesi yazarı Uğur Meleke, 3 hazırlık maçını da kaybeden Fenerbahçe'nin iyi yolda olduğunu belirtti.


aykut-kocaman-166.jpg


Oynadığı 3 hazırlık maçını da kaybeden Fenerbahçe’ye “iyi” yorum geldi! Hürriyet gazetesi yazarı Uğur Meleke, Marsilya’ya 1-0 yenilen sarı-lacivertlilerin performasını yorumlarken, Aykut Kocaman’ın öğrencileri için “İyi oldu ama kalite iki isim şart” dedi.

Meleke’nin bugünkü köşesinden alıntı şöyle;

“Hem Garcia, hem de Kocaman, 27 Temmuz'da sezonu açacakları için ideale yakın 11'lerine şans verdiler sahada. Özellikle Marsilyalılar çok ciddilerdi, zaman zaman lüzumundan fazla sert oynadılar, hakem kararlarına yaptıkları güçlü itirazlar da enteresandı. Ciddiyetlerinin karşılığını yeni transfer Germain'in golüyle de kazanarak aldılar. Fenerbahçe için de iyi bir testti kesinlikle. Juventus Bükreş maçının ilk yarısını saymazsak, her bir devre üstüne koyuyorlar, gelişiyorlar. Sporting maçında bir saat gayet iyilerdi. Marsilya önünde de diri bir görüntü verdi sarı lacivertliler. Pozisyon da üretiyorlar ama tek eksikleri gol…

KAMENI GAYET İYİYDİ

Sahadaki transferlerdense Kameni gayet iyiydi. Ocampos ve Germain'in iki tehlikeli şutunu soğukkanlılıkla çıkardı, oyun kurmada becerisini de gösterdi. Dirar, Sporting maçına göre daha durgundu ama bence Şener'in bu savruk halini görünce Faslıyı sağ bekte düşünmek daha doğru olacak sanki. Valbuena 90 dakika boyunca ıslıklanmasına rağmen etkiliydi, istekliydi, gole de en yakın isim oydu. Takım ona alıştıkça beklenenden daha fazla gol atacak belli ki.

F.Bahçe iyi yolda. Ama hücuma iki kaliteli isim daha şart.”

Uğur Meleke’ye göre Fenerbahçe iyi yolda!
 
Üst