Fenerbahçe Deivid'in sözleşmesi'ni askıya alabilir

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe yönetimi, Avusturya kampındaki ilk antrenmanında sol bileği kırılan ve sezonun ilk yarısını kapatan Deivid De Souza'nın sözleşmesinin askıya alınabileceğini belirtti.

Deivid'den sezonun ilk yarısında yararlanamayacak olan yönetim, Brezilyalı oyuncunun sahalara dönüşünün uzaması halinde, sözleşmesini askıya almak için federasyona başvurabilecek.

Bu durumun gerçekleşmesi halinde sarı lacivertli takımda 1 yabancı kontenjanı açılmış olacak.

Daha önce Stephen Appiah için benzer bir durum yaşayan sarı-lacivertli yönetim Appiah'ın alacaklarının ödenmesi karşılığında futbolcunun sözleşmesini askıya almak istemişti.

Ancak Appiah sözleşmesinini askıya alınması için imza vermemiş ve federasyon 6 artı 2 kuralını kabul edince yönetim Appiah"ın yerine Maldonado'yu transfer etmişti.

kaynak: http://www.cnnturk.com/SPOR/FUTBOL/haber_detay.asp?PID=177&haberID=478233

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada Appiah işi noldu?Hala bizle sözleşmesi devam ediyor galiba!Keşke geri dönse de Maldonadoyu yollasak!

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Ercenk dedi ki:
Bu arada Appiah işi noldu?Hala bizle sözleşmesi devam ediyor galiba!Keşke geri dönse de Maldonadoyu yollasak!

Appiah konusunda Uefa'nın kararıyla her iki tarafta serbest kaldı bildiğim kadarıyla, yani Fenerbahçe 1 yabancı oyuncu transfer edebilecek, Appiah'ta istediği taktirde başka bir takıma gidebilecek, maddi konularda bu dönemde karara bağlanacak.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ya yazık adam ilk idmanda sakatlandı.. Hayırlısı bakalım.