MutluAslan
Doçent
futbolla hic aram yok oyunculari butun takimlari topu atmayi filan bile bilmiyorum.Ama güçlu hislerime dayanarak beraber biteceğini düşünüyorum 

@BJKolik abi kimin kazanacağını biliyorsun![]()
Fenerbahçe 2-1 kazanır diyorum ama zor maç.Tam tersi bir sonuç çıkarsa şaşırmam.Süper Lig 10. haftasında 29 Kasım 2020 Pazar günü Saat:19.00' da oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili skor tahminleriniz ve düşüncelerinizi yorumlarda söyleyebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 125497
Çok takip etmesemde fener bu dene biraz düzelmis gibi. Alma ihtimali var.Süper Lig 10. haftasında 29 Kasım 2020 Pazar günü Saat:19.00' da oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili skor tahminleriniz ve düşüncelerinizi yorumlarda söyleyebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 125497
yo bende anlamıyorum valla reis :dBir ben mi futboldan anlamıyorum ?
Deplasman iç saha olayı seyirci olmadığı için kalmadı.Form durumlarına bakıldığında Fb favori gibi dursada Sergen Yalçın’ın derbilerde temkinli oynatması maçı bambaşka bir noktaya getirebilir.Deplasmandayız. Büyük ihtimalle ya berabere kalırız ya da 1-0 Fenerbahçe kazanır.
Bende Fb favori diyorum ama Sergen’in Bjk I büyük maçlarda kapalı ve agresif oynadığı için banko alır diyemiyorum.Beşiktaş yener diyenler Fenerbahçenin 2 maçtır gol sorununu çözdüğünü , takımın birbirine alıştığını , Perottinin tam formunda olduğunu ve maçın Kadıköy'de olduğunu unuttu galiba.
Bencede ama nedense abimden kalma büyük vs sevdam var bu arada bjk alır yada beraber kalırFutbol boş iş.
FB bu sene hiç olmadığı kadar hırslı. Geçen sene umursamaz oyuncular yüzünden taraftarları çıldırttılar, bu sene öyle bir şansları kalmadı. O yüzden her futbolcu %100'ünü veriyor.Bende Fb favori diyorum ama Sergen’in Bjk I büyük maçlarda kapalı ve agresif oynadığı için banko alır diyemiyorum.
Beşiktaş yener diyenler Fenerbahçenin 2 maçtır gol sorununu çözdüğünü , takımın birbirine alıştığını , Perottinin tam formunda olduğunu ve maçın Kadıköy'de olduğunu unuttu galiba.
Maç Sonucu:Beşiktaşın bu maçı kazanma ihtimali.
Ekli dosyayı görüntüle 125661
Kaybedilmiş bir şey yok.Daha 30 hafta var.Bu ligde herşey olur.Erol Bulut şunu kafasına kazımalı: "Maçlar orta sahada kazanılır" Fb orta sahada mücadele anlamında beklentilerin altında kaldı.Cisse çıkmamalıydı.Hakem kötü yönetti bu doğru ama Fb ninde 10 kişi kalmış takıma yenilmemesi lazımdı.Eğer ders alınırsa bu yenilgi Fb için hayırlı olur.1- Altay ve Sosa Anadolu takımlarına karşı süper büyük takımlara karşı vasat oyuncular,
2- Erol Bulut çok korkak futbol oynatıyor. Gol lazımken hücüm yerine defans oynatıyor.
Son olarakta iyi ki yenildik. Oyuncular 2 3 maç kazanınca kendilerini şampiyon ilan edip maçları takmamaya başladılar. Bundan sonra Fenerbahçe liderlik için falan yarışıyoruz demesin Avrupa Ligi giderlerse iyi.
Ek olarak tüm suç hakemin değil fakat hakem Fenerbahçeyi resmen doğradı. Beşiktaşın maç öncesi yaptığı algı işe yaramış.