Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ortalıkta bir idda vardı ama neyse ... arkadaşlar adamlar klasiği bozmadı ama galatsaray bir tarih yazdı bunudaes geçmemk gerek bence derbideki en erken golü galatasray attı gibi tam bilmiyorum ama buna sevinmelri lazım bence.. hoş yenilmeye alışmışlardır ama hihihi en azından bundan sonra tarih yazdık demeliler
Hakeme hiç suç atmam ben genelde hakeme rağmen yenmek gerekir derim ama bu hakem bari aleyhe hatalar yaptı gs için ama feneri tebrik etmek lazım ikinci yarıdaki performansı yüzünden . TEbrikler fb
erol_1992 ye gelince yoksa 1882 miydi neyse akıl yaşı 1992 zaten ne kapak olacak kardeşim . kapağı sene sonunda gösteririz. Alışkanlık 6 yıl aradan sonra devam tek yenebileceğiniz avrupa takımı gs olacak ve siz buna şampiyon olmuş kadar sevinmeye devam edeceksinzi bizde avrupada destanlara yazmaya devam edicez
En azından tebrik etmeyi biliyoruz seviyesiz şeyler yazmıyoruz yok kapak yok bilmem ne sanada öneririm kabullenmeyi yada tebrik etmeyi . ikinci yarı güzel oynadılar aldılar dedim . tebrikler dedim gerçi siz anlamassınız fanatiklikten görmüyonuz . Kıvırma lafına hiç bişi demicem tam senlik bi laf gene seviyene göre .
Bİr Takım Karşı Takım Serbest Vuruş Kullanacakken Baraj Kurmazmı Bunu Bizim Kalemizde Fenerbahçe Yapıyor Yazıklar Olsun Galatasaray a ÇoK Kötü Skkibe Ye de bişey demiyorum adamın yapcağı bişey yok!