Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
benim çok sevdiğim bir parça var " Yine Aylardan K4s1m"

ZeK.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
la la la la yasa FENERBAHÇE :D:D:D

ugurugu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ortalıkta bir idda vardı ama neyse ...:D arkadaşlar adamlar klasiği bozmadı ama galatsaray bir tarih yazdı bunudaes geçmemk gerek bence derbideki en erken golü galatasray attı gibi tam bilmiyorum ama buna sevinmelri lazım bence..:D hoş yenilmeye alışmışlardır ama hihihi en azından bundan sonra tarih yazdık demeliler

firari71

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
şampiyon FENER en büyük FENER (6-0 4-1)
alkışlayın ulan .........

firari71

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
C:\Documents and Settings\Hakan\Desktop\fb_acilis_v3.jpg

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu forum çocuk yuvasına dönmüş iyice.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bu forum çocuk yuvasına dönmüş iyice.

+1 ;)

Hakeme hiç suç atmam ben genelde hakeme rağmen yenmek gerekir derim ama bu hakem bari aleyhe hatalar yaptı gs için ama feneri tebrik etmek lazım ikinci yarıdaki performansı yüzünden . TEbrikler fb

erol_1992 ye gelince yoksa 1882 miydi neyse akıl yaşı 1992 zaten ne kapak olacak kardeşim . kapağı sene sonunda gösteririz. Alışkanlık 6 yıl aradan sonra devam tek yenebileceğiniz avrupa takımı gs olacak ve siz buna şampiyon olmuş kadar sevinmeye devam edeceksinzi bizde avrupada destanlara yazmaya devam edicez;)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
En azından tebrik etmeyi biliyoruz seviyesiz şeyler yazmıyoruz yok kapak yok bilmem ne sanada öneririm kabullenmeyi yada tebrik etmeyi . ikinci yarı güzel oynadılar aldılar dedim . tebrikler dedim gerçi siz anlamassınız fanatiklikten görmüyonuz . Kıvırma lafına hiç bişi demicem tam senlik bi laf gene seviyene göre .

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bİr Takım Karşı Takım Serbest Vuruş Kullanacakken Baraj Kurmazmı Bunu Bizim Kalemizde Fenerbahçe Yapıyor Yazıklar Olsun Galatasaray a ÇoK Kötü Skkibe Ye de bişey demiyorum adamın yapcağı bişey yok!