Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
KADIKÖY'DE BİRŞEY DEĞİŞMİYOR: 4-1

Fenerbahçe Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasay'ı bir kez daha mağlup etti! Turkcell Süper Lig'de 10. Haftanın en önemli maçında Fenerbahçe derbi maçta Galatasaray'ı 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ilk yarısı da sarı-lacivertlilerin 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Fenerbahçe'nin golleri 6. dakikada Selçuk, 28. dakikada Emre Aşık (kendi kalesine), 49. dakikada Lugano ve 90+3. dakikada Deivid'ten gelirken, Galatasaray'ın tek golü 2. dakikada Lincoln'den geldi. Galatasaray'a evinde en son 1999-2000 sezonunda kaybeden Fenerbahçe o günden bu yana ezeli rakibine evinde galibiyet yüzü göstermiyor, bu gelenek bu karşılaşmada da devam etti. Sarı-lacivertiler bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltirken, G.Saray 17 puanda kaldı.
Fenerbahçe 2. dakikada geriye düşmesine rağmen, oyunun geri kalan bölümünde istediği futbolu sahaya yansıttı ve çok önemli üç puanı hanesine yazdırdı.
2. DAKİKADA LİNCOLN'ÜN GOLÜ...
Galatasaray, derbi maça golle başladı. Henüz dakikalar 2'yi gösterdiğinde sarı-kırmızılılar Brezilyalı oyuncusu Lincoln ile golü buldu. Ümit Karan'ın kafa ile Fenerbahçe ceza sahasına aşırttığı topu Arda zor pozisyonda Lincoln'ün önüne bıraktı, Lincoln de yakın mesafeden dönerek şutunu attı ve topu ağlara gönderdi. 0-1.
F.BAHÇE'NİN YANITI 4 DAKİKA SONRA...
Fenerbahçe, 2. dakikada Galatasaray'ın Lincoln ile bulduğu gole yalnızca 4 dakika sonra Selçuk Şahin ile cevap verdi. Sarı-lacivertliler'in sağ kanattan kazandığı kornerde topun başına Deivid geldi. Deivid ön direğe yerden bir orta yaptı, bu bölgeye hızla gelen Selçuk topu ağlara gönderdi. 1-1.
EMRE AŞIK KENDİ KALESİNE ATTI...
Müthiş derbide gollerin ardı arkası kesilmedi. Fenerbahçe bulduğu golün ardından moral kazandı ve ataklarını sıklaştırdı. Özellikle kanatları etkili kullanan Fenerbahçe sağ kanattan geliştirdiği atakta golü buldu. Semih, Galatasaray ceza sahası önünde topla buluştu, kaleye gönderdiği topu engellemek isteyen Emre Aşık kayarak topa müdahale etti, bu ters vuruş De Sanctis'i çaresiz bıraktı ve top ikinci kez Galatasaray ağlarına gitti. 2-1.
LUGANO RAHATLATTI...
Fenerbahçe ikinci yarıya iyi başlayan taraftı. Sarı-lacivertli takımın 49. dakikada yaklaşık 35 metreden kazandığı serbest vuruşta topun başına Roberto Carlos geçti. Carlos doğrudan kaleye çok sert vurdu, De Sanctis'ten seken topu Lugano kafa ile yakın mesafeden Galatasaray ağlarına gönderdi. 3-1.
DEİVİD SON NOKTAYI KOYDU...
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıdızı Deivid sakatlıktan döndükten sonra gollerini atmaya devam ediyor. 90+3. dakikada gelişen atakta Deivid, Galatasaray ceza sahasına girmeden ayağının içiyle mükemmel bir plase vuruş yaptı, önce direğe çarpan top ardından ağlara gitti.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/132247/

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bu sene fenere ne oldu ya batıyo hep ;)
(ben takım tutmadım için benim için sorun yok)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
kötü oldu :S
tebrikler fenerbahçeye ;)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ilk yarının sonlarındaki deivid ve ümit karan pozisyonuna ne demeli

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
helal olsun fenerimize aslanı ağlattılar gene güldürdüler yüzümüzü

DRAGUEA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
lincolnün gönderdiği volkanın ambele gibi topu içeri aldığı pozisyonda hakem hatası , deivid-ümit ceza sahasının içinde +18 yaptılar pozisyon devam. ilk yarı hakem maçı katletti.maçın kopma noktasında bazı etkenler skoru bu duruma getirdi .ikinci yarıya bişi demiyorum oynadılar kazandılar oynamadık sahamızdan zor çıktık. fener arsenale uyguladığı taktiği bize uyguladı sahasında kabul edip kontra ataklarla çıktı maçı kazandı. tebrikler

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Galatasaray gider avrupanın devlerini yener gelir FENERBAHÇEMİZE süt döknüş kediye döner

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bi kere HAKla kazansalar helal olsun diycem..

hakemle hakemle gitmez bu AZİZ !

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Yine yendik yaw :D derbilerinde tadı kalmadı :D

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
maçı izlemedim moralim çok bozuk, biraz sonra dışarı çıkacağım, sabahlar olmaz bugün, fener yine uykumuzu kaçırdı :stuart: :donatello:

DRAGUEA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şaka mısın sen arkadaşım topa tam vurduğunda adamın eli havada !

benim demek istediğim elin havada olması olmaması değil. serbest vuruş değil pozisyon.rakibe müdahale var onun için direk kaleye gönderilmesi normal .onu anlatmak istiyorum. ama anlattığım yönden anlamamak istemenden dolayı o el havada oluyor !!! ilk derbi maçını yönetiyormuş ilk kurbanı biz olalım. umut ediyorumki inşallah başka takımların canını yakmaz bu hakem şahsiyeti....

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hersene 3 puanımız içerde yazık 6s ye enson 1999 da 2-1 kazanmıştı.

xetanor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forever karadeniz fırtınası - her zaman her yerde en büyük Trabzon :)

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hiç Hakem Hatası Göremedim :S Tarafsız İzlesek Maçı Çok Güzel Olacak :)

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fener bizi UEFA kupasını aldığımız sezon bile yenmiş napalım. ama bu maçı almanız bişey değiştirmeyecek şampiyonluktan hala uzaksınız.

galatasaray metalist maçını alsın bu derbiyi unutmaya razıyım.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Biz oynadık onlar kazandı.. Tebrikler GALATASARAY..

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Adamların en kötü hali bizi yendi hakemle veya değil helal olsun ..

DRAGUEA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
maç sonrası yorumları dinleyip ağır çekimden görünce endirek vuruşmuş dedim. hakemden özür diliyorum. (bu pozisyon için)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Alışık olduğumuz şeyler bunlar. Kadıköy' e gelmeyin, yenilirsiniz dediğimiz halde, uslanmadan gelip yeniliyorlar :D Yine iyi kurtuldular :D

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
iyi ki adamlar bugün 9 kasım olduğunu hatırlamadılar :D yoksa 4 te kalmayacak gibiydi uleee en büyük bjk :P

erolsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galatasaraylı fanatik arkadaşlara kapak olsun bu maç öyle ortaya laf atmaya benzemez

Biz adama kapağı, böyle takarız işte. Sırf bunu yazmak için üye oldum (erol_1982)