- Reaksiyon puanı
- 12
emre 3 sarı görmeliydi
volkan bi pozisyonda topu artistçe almak için topun üstüne doğru zıplamıştı topu elinden kaçırdı o görüntü var mı acaba
Bir de herkese dikleniyor artist Benim anlamadığım neyine güveniyor bu velet, Melo ya da Eboue bir dokunsa hayatla bağlantısı kesiliremre 3 sarı görmeliydi
Bizim tek sorunumuz şuydu bence ileriye kadar geliyoduk gole çeviremiyordukk ya bizim oyuncular sanki topu yeni görmüş gibiydiler
Bir de herkese dikleniyor artist Benim anlamadığım neyine güveniyor bu velet, Melo ya da Eboue bir dokunsa hayatla bağlantısı kesilir
Bir de herkese dikleniyor artist Benim anlamadığım neyine güveniyor bu velet, Melo ya da Eboue bir dokunsa hayatla bağlantısı kesilir
O top girmiyordu zatenabi melonun kafayla vurduğu topu çıkardı ya o boyla hay böyle işin dedim ya resmen iki emre oldu
hehe evet fena saldırıyordur dönen her topta yeni bi atak oluyordu nerdeyse
Necatiden gol bekliyordum ben ya olmadı ama ayakla vurması gereken bir topa kafa vurması saçmaydı :S
aynen orda ayakla vurabilseydi
Ah o direk yok mu zaman durdu sanki akmıyor hala
Şampiyonlar ligine gitcez inşallah tabi bu kadroyla değil sağ ve sol kanatlara adam bulmak lazım
Ancak takım isimlerini bilinçli olarak yanlış yazmak en azından yüz küsür yıllık değerlerimize saygısızlıktır. Ben Fenerbahçe'li arkadaşlarım sürekli uyarıyorum rakip takımların adlarının düzgün yazılması konusunda. Bilen bilir.
Bunu bir de kişilerin özür'ü üzerinden eğlenmek adına yapıyorsanız, diyecek başka bir sözüm yok...
Hocam, voleybolla ilgilisin. Avrupa CEV kupasında finale kaldı bayan takımımız, bir tebrik etmedinSadece eğlenmek adına Spor Forumu yazılarını okuyorum.
"Hasan Şaşa gelen cisim muamma"