y_ates
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 65
Başımıza taş yağacak, Blackout bizi beğendiGalatasaray bu maçla benim gözümde şampiyon olmuştur. Play-off zırvasında ne olacağı hiç umrumda değil. Tebrik ederim.
Başımıza taş yağacak, Blackout bizi beğendiGalatasaray bu maçla benim gözümde şampiyon olmuştur. Play-off zırvasında ne olacağı hiç umrumda değil. Tebrik ederim.
[MENTION=99286]artiss10[/MENTION] nerelerdesinKesinlikle katılmıyorum,Serdar takımın çok kötü olduğu durumda takımdaydı,ama semih önünde Melo ve Selçuk'un inanılmaz desteği sayesinde ayakta duruyor.Neyse ileride ne demek istediğimi anlarsınız
l*n aykut l*n aykut 2-1 in neresine yatıyon sen arkadaş. ilk maçtada stoch 11 de başlamamıştı şimdide stoch u çıkarıyor. stochla alıp veremediği neyse arkadaş...
Hani artık izlemiyordun senbiz yenemediğimize üzülürüz, onlar berabere kaldıklarına sevinirler.
Hani artık izlemiyordun sen
O Direk Var Ya ....
Olmasa sizi yenmiştik
İzlemediğin belli zaten, sizdeki şans bizde olsa zaten Arena'daki maç ilk yarı 5 olmuştuizlemedim ki sonuca bakıp yorum yaptım.
Tebrikler aslanlarım. Tebrikler GALATASARAYIM. Oynadığınız futbolla, kalitenizle kendinizi belli ettiniz. Kimsenin diyecek tek lafı yok...
O Direk Var Ya ....
Olmasa sizi yenmiştik
siz yine de işinizi şansa bırakmayınİzlemediğin belli zaten, sizdeki şans bizde olsa zaten Arena'daki maç ilk yarı 5 olmuştu
Başımıza taş yağacak, Blackout bizi beğendi
Ben oo direkleri tek tek toprağa dikmeseydim....
En büyük Trabzonspor.
şu dün gençlerbirliği ile berabere kalan takım mı?
En büyük Trabzonspor.