Ben iki farklı rüya gördüm birinde biz 3-0 diğerinde Fener 4-1 alıyordu
galatalılardan ricamız lütfen örf,anane gelenek,göreneklerimize saygı gösterin,haddinizi bilin 11 yıldır olduğu gibi bu yılda kabullenin
o zaman mac 4-4 bitecek
--- Mesaj Güncellendi ---
haklısın bu konuda sizi örnek alıyoruz nasıl ki siz örf,anane gelenek,göreneklerimize saygı gösterip 30 yıldır Türkiye kupasını almıyorsunuz haddinizi bilerek
Bel altı vurmuşsun ama olmaz ki Şimdi siz bizi yenerseniz biz kupayı alırsak neyle oyalanacağız
Farklı galibiyetiniz varya bize karşı, o yeter 30 - 40 sene boyunca size :mrgreen:
Farklı galibiyetiniz varya bize karşı, o yeter 30 - 40 sene boyunca size :mrgreen:
bak ben onu unutmustum biz sizi 6-0 yenmeyene kadar bunu diyebilirsiniz
Eee siz de 7-0 diye bahsedip duruyorsunuz ama bu aslında iki takımında büyüklüğünden ibaret Biz öyle ya da böyle büyük bir takıma karşı rakibiz
Dostluk tohumlarını attım :biggrin: Metin Oktay'ın zamanında 10 dakikalık bile olsa Fenerbahçe formasını giymekten şeref duyacağını söyleyip giymesi gibi bende eğer bu akşam Galatasaray bizi yenerse tebrik etmekten şeref duyarım.Ezeli rakibim ama ebedi dostuma yenilmiş olmanın şerefi olur bu
bu macı allahın izniyle 2-1 alacaz akşam da burda herkes birbirini tebrik eder bundan şüphem yok hatta yenilen taraf baklava ısmarlasın ben patronla iddaya girdim 2 kg baklavasına inş yeneriz birde baklavaya para vermeyelim :
Renkdaş sen maçada gidicektin değil mi...
Aman dikkatli ol ha. Yoksa hem dayak yiyip, hem baklava ısmarlamak zorunda kalma. :mrgreen: