Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Dev Derbi - Spor Toto Süper Lig 31. hafta

Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Sonucu Ne Olur?

• Fenerbahçe

Kullanılan: 61 37.9%
  • Berabere Biter

Kullanılan: 20 12.4%
  • Galatasaray

Kullanılan: 80 49.7%

• Kullanılan toplam oy
    161

samanpan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu galatasaraylıların her yıl kadıköyde fenerbahçeyi yenme hevesi bende olsa şuan çok farklı yerlerde olabilirdim.
bu azim bu heves az görülür.
Sonuç değişir mi peki ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
herkese merhabaaaa... sonunda hiiç tartışmadan, birbirimizi kırmadan yazılan yorumlar okudum ya ne mutlu bana... ama çok da güldüm demeden geçemeyeceğim :)

ben skor tahmini yapmayacağım... sadece çok keyif alacağımız bir derbi olmasını istiyorum... ister kazanalım ister kaybedelim ama her dakikası heyecan kokan bir maç olsun....

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu galatasaraylıların her yıl kadıköyde fenerbahçeyi yenme hevesi bende olsa şuan çok farklı yerlerde olabilirdim.
bu azim bu heves az görülür.
Sonuç değişir mi peki ?

Siz ilk Türkiye kupasınıda taş devrinde almamışmıydınız yoksa benmi yanlış hatırlıyorum:D:D:D

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu forumda olmamın en büyük sebebi bu seviyeli tartışmalar. Hiç bu kadar güzel bir gs-fb konusuna şahit olmamıştım. Bu güzelliğin mimarları, moderatörleri ve üyeleri tebrik ediyorum :). Maça gelince Galatasarayın kazanacağını umut ediyorum. Fatih hocanın veya Aykut hocanın tek bir oyuncuya yükleyeceği farklı bir görev sayesinde maçın rengi değişebilir. Tabi herşeyden önce kaliteli bir derbi izleyelim...

**osk@r78**

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kavgasız dövüşsüz temiz bir maç olsun.Hakeden kazansın..

Galatasaray kazanırsa tadından yenmez.. :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe'nin kötü olduğu, Galatasaray'ın favori olduğu bir dönemde 28 Mart 2010 Selçuk uzaktan şut çekmiş ( 40 metreden ) gol olmuş ve FB kazanmış idi.
Yine bir Mart ayı ve birbirine yakın tarihler , tarih tekerrürden ibaret eder kuralı işlerse Fenerbahçe…..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Fenerbahçe'nin kötü olduğu, Galatasaray'ın favori olduğu bir dönemde 28 Mart 2010 Selçuk uzaktan şut çekmiş ( 40 metreden ) gol olmuş ve FB kazanmış idi.
Yine bir Mart ayı ve birbirine yakın tarihler , tarih tekerrürden ibaret eder kuralı işlerse Fenerbahçe…..

Hocam bu defa da sabrı atmasın :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence melo yine gol atacak bu macta

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=47324]mustang[/MENTION]

Galatasaray kazanıp puan farkını 12 ye çıkartırsa, Play off 6 puan farkla başlar..

Galatasaray, kendi evinde Fenerbahçe'yi yendiği vaki bu fark 9 olur..

geri kalan 5 maçta 2 galibiyet bile yetebilir..

not:Fenerbahçenin 6 maçlık seride sadece deplasmanda Galatasaray'a yenildiği durumda yukarıdaki durum geçerli.. başka puan kayıplarında hesaplama bile gereksiz :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
sabri reyiz gol atarmış bide :)

ebueo gol atsın yav

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bizde Bilica,onlarda Sabri oynarsa vay haline her iki takımın vallaha.:P:D
Bilica çukur kazar,Sabri ise şutları ile Uçaklardakilerin hayatını tehlikeye atar maazallah.:D

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
eboue var allahtan yav. :D sabri sağ bekte oynayamıyor işte. ısrar ettiler bunca zaman. adam oynadığı zamanda içinde hep bir tedirginlik vardır. lan bi yanlış pas atsak yine beni konuşurlar diye :D piskoloji falan kalmamıstır o adamda.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
eee umut fakirin ekmeği diye boşa dememişler :)

yani şaşıyorum bu gs li arkadaşlara. gerçekten inanıyorlar kadıköyde yenebilceklerine :)

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
eee umut fakirin ekmeği diye boşa dememişler :)

yani şaşıyorum bu gs li arkadaşlara. gerçekten inanıyorlar kadıköyde yenebilceklerine :)
yenmek yenilmek önemli değilde. umarım ilk yarıdaki gibi bir atmosfer olur. küfürdü yabancı madde atmaydı falan olmaz. savaşmıyoruz sonucta burda :D en çok bu durumu merak ediyorum. fenerbahçe taraftarı nasıl bir taraftar olduğunu bu maç gösterecek bence :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ömer Çavuşoğlu'nun dediği gibi; Fenerbahçe- Galatasaray maçları her zaman üç ihtimallidir. 1-0, 2-0, 3-0 :)
Şaka bir yana temiz, centilmence ve medyanın çirkin girişimlerinden uzak geçsin.

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yine başlanmış gs bu maçı yenerse fark 20 olur yenilirse 45 olur :D yok play-off da bu kadar maç yeter :D

Ben sadece diyorum ki geriye kalan maçlarını kazanırsa Fenerbahçe Şampiyon :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Fenerbahçe'ye takılıyoruz ama her Fener maçında daha 1 hafta önceden kanımız kaynamaya başlıyor, büyüklük bu olsa gerek. Beşiktaş maçlarında pek böyle şeyler hissetmiyorum örneğin :) Playoff'un belki de tek güzel yanı bu oldu, daha çok Fener maçı. İnşallah daha çok Fener galibiyeti anlamına gelir bu durum :P

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hiç beqlenmedik skorla bitecek bence ... umarım en önemli olan şey dostluk unutulmazz

sgurakan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kadıköyden çıkış yok...sonuç belli..bi süpriz de olabilir... 5-0 veya 6-0 ...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Fenerbahçe Dünyanın en kötü takımıda olsa Galatasarayı genede yener..:D

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
Yine başlanmış gs bu maçı yenerse fark 20 olur yenilirse 45 olur :D yok play-off da bu kadar maç yeter :D

Ben sadece diyorum ki geriye kalan maçlarını kazanırsa Fenerbahçe Şampiyon :)

inşallah görcez bakalım büyük konuşma fb mi şampiyon Galatasaray mı

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inşallah görcez bakalım büyük konuşma fb mi şampiyon Galatasaray mı

Ben iddaalı konuşmam,temkinliyim , Bizim için şampiyonluk ekstra bir durum zaten.Ama sizin başka şansınız yok.Biz şampiyonluk potasında kalmamız bile büyük başarı.Asıl önümüzdeki sezonlar konuşacağım ben şimdi bir şey demiyorum ;)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
Ben iddaalı konuşmam,temkinliyim , Bizim için şampiyonluk ekstra bir durum zaten.Ama sizin başka şansınız yok.Biz şampiyonluk potasında kalmamız bile büyük başarı.Asıl önümüzdeki sezonlar konuşacağım ben şimdi bir şey demiyorum ;)

hayırlısı olsun

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
2344.jpg

http://www.webaslan.com/index_ozel.php?tm=2012/03/14/41074