Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği - Video, Maçın Özeti, Golleri | 1 Mart 2014 Cumartesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Bir yanda Semih in adam gibi adamlığı bir yanda 3 puan için her türlü pisliği yapan emreler alperler. Bu lig için çok ŞEREFLİSİN GALATASARAYIM!!

Şeref görmesek inanacaz dediğine de neyse. İlki tartışılabilir ama 2. penaltı bence doğru karar.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Anlatmaya çalışayım Hocam. Normal şartlarda verilmeyecek bir penaltının baskı sonucunda verilmesi ile kazanılan penaltılara ucuz ve beleş penaltı denmektedir. Yani penaltı değil denmek istenmiş olup futbol jargonu kullanılmıştır. Bu pek de yeni bir terim değildir. Tabi futbola aşinalığınız var ise.

Ayrıca işine gelmediğinde birşeyi hiç bilmiyormuş ya da duymamış gibi davranmaya da "İNKAR" denilmektedir ki bu aralar sıkça rastlanılan bir durumdur.

Türk spor programlarının ürettiği, kendini tatmin etmek için söylenen bir söz senin futbol jargonundan olabilir ama benim futbol jargonumda böyle birşey yoktur. Penaltının tanımı ceza sahası içinde yapılan kusurlu hareketin cezalandırılmasıdır. Ucuzu pahalısı olmaz bunun. Hakem gördüğü zaman vermek zorundadır.

Dün insanlar penaltı değil alakası yok diyorlardı, şimdi ucuz penaltı oldu. Bakalım yarın ne diyecekler?

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Türk spor programlarının ürettiği, kendini tatmin etmek için söylenen bir söz senin futbol jargonundan olabilir ama benim futbol jargonumda böyle birşey yoktur. Penaltının tanımı ceza sahası içinde yapılan kusurlu hareketin cezalandırılmasıdır. Ucuzu pahalısı olmaz bunun. Hakem gördüğü zaman vermek zorundadır.

Dün insanlar penaltı değil alakası yok diyorlardı, şimdi ucuz penaltı oldu. Bakalım yarın ne diyecekler?

Sivas'ta verilmeyen penaltınız ne kadar haksızlıksa, dün verilen 2 penaltı da o kadar haksızlıktır. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Size göre de her iki penaltı da %100 penaltı olabilir. Futbolda objektif konuşmak maalesef herkesin harcı olmuyor. Çünkü Renkler hepimizin gözünü kör edebiliyor. (Burda doğrudan size hedef alan bir cümle kurmadım. Bu durum hepimiz için geçerli.)

Fakat tekrar ediyorum, maç bitmiş ve skor tescillenmiştir. Burda istediğimiz kadar tartışalım, herhangi bir işe yaramayacak.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Aziz yıldırım ın tff ziyareti sonuçlarını vermiş:D

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Bazı Galatasaraylı arkadaşlar Fenerbahçe konularına benden çok mesaj atıyor.:).Tebrikler Fenerbahçem.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu kadar futboldan anlamayan insanın birarada olması gerçekten ilginç,
herkes gelmiş penaltı değil diyor, yav Galatasaray-Beşiktaş maçındaki penaltıdan daha fazla penaltı bunlar, siz neyden bahsediorsunuz.
daha öncede yazdım Galatasaray'lı arkadaşlar boşuna uğraşmasın, hakemler çatır çatır hakkımızı bilerek ve ismini bilmediğimiz birilerinin direktifiyle yediler.
ama birileri doğru karar olan penaltıları bile içlerine sindiremiyorlar.
Galatasaray-Sivas maçında çıkan kırmızı kartlara normal diyen adamlardan da bişey beklemiyorum açıkcası.
bu sezon Galatasaray hakemler sayesinden maç kazanıyor, Fenerbahçe hakemlere rağmen kazanıyor. (bazı maçlarda hakemlerin yüksek gayretiyle kaybediyoruz tabiki)
dün akşam verilmeyen penaltılarımıza laf söyleyen yok değil mi.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
beyler boşuna kalp kırmaya gerek yok...

Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Maalesef Hepimiz maç heyecanı ile istemediğimiz şeyler söyleyebiliyoruz. Ama her ne olursa olsun bu tarz konular kalp kıracak ve hakarete varacak kadar ileri götürülmemeli.

En güzeli böyle durumlarda tartışmalardan kaçınıp, bi Big Bang, Vikings, Hannibal, Arrow, Game of Thrones veya ne seyrediyorsanız ondan bi tane patlatmak.

Herkese iyi forumlar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Olmayan penaltiyi sivas macina sayarsiniz olur biter. Birakin milletle ugrasmayi arkadaslar.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
:P

x97RnO.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...