by_slmz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
He cnm senin olsn buyuklugumuzu bukadar kabullenmissiniz demkki her dediginizde mayista falan ee buyuk takimi yenmek gurur verir
Büyük takımlar aldığı kupalarla, küçük takımlar kazandığı maçlarla övünürmüş. Sizinki de o hesap
Penaltıların olup olmadığını tartışan, gs-bjk-ts. vb adalet timsali taarafgirlere diyorum ki Fenerbahçenin son 2-3 haftadır verilmeyen penaltısı-haksız yere verilen kırmızı kartları ve onlarca hakem hataları ile kaybettiği haftalarda neden çıkıp bu dürüst(süz)lüğünüzü açıkça dile getirmiyordunuz.
Tabi Fenerbahçe puan kaybediyordu ya umruunuz damıydı hakem hataları. Şimdide çıkmış yok hatalı penaltı, yok bütün maçlarınız bu şekilde. Az onurlu olunda doğruları yeri geldiğinde dürüstçe söylemeyi öğrenin ondan sonra gelin konuşalım.
Penaltıların olup olmadığını tartışan, gs-bjk-ts. vb adalet timsali taarafgirlere diyorum ki Fenerbahçenin son 2-3 haftadır verilmeyen penaltısı-haksız yere verilen kırmızı kartları ve onlarca hakem hataları ile kaybettiği haftalarda neden çıkıp bu dürüst(süz)lüğünüzü açık dile getirmiyordunuz.
Tabi Fenerbahçe puan kaybediyordu ya umruunuz damıydı hakem hataları. Şimdide çıkmış yok hatalı penaltı, yok bütün maçlarınız bu şekilde. Az onurlu olunda doğruları yeri geldiğinde dürüstçe söylemeyi öğrenin ondan sonra gelin konuşalım.
Valla maçla kimsenin övündüğü yok. FENERBAHÇEMİN her maçından sonra sayfalarca yorum yazılıyorsa sizin haklı olduğunuzu değil FENERBAHÇEMİN büyüklüğünü gösterir.
Bide Maradonanın bi sözü vardır ;
Kapakmış he he
Sivasspor maçında da dedim. Haklıysanız, temiz oynadıysanız alın 3 puanınızı. Sonrasında bir sürü atışmalar vb. şeyler yaşanıyor. Yukarıda paylaştım. Tarafsız seyredin. İlk pozisyonuda, ikinci pozisyonunu da. Delikanlı olan çıksın desin ben ilk pozisyonda yüzümü elimle korumazdım diye. Diyebilen olmaz. O şut yüze gelse adam felç kalır felç. Bırakın bu işleri penaltıymış vs. Alperin pozisyonuna bakın. Burak'ı eleştirirsiniz, Burak bile böyle bir düşüş yapmamıştır. Resmen uçmuş. Havuza mı atlıyorsun be arkadaş.
Sen türk ulusunu Dünyaya Tanıtmış tek Takımsın Galatasaray Seninle Gurur Duyuyoruz...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Maradona sizi görseydi kesin bu lafı geri cekerdi bana ait değil derdi
Penaltının ucuzu pahalısı nasıl oluyor biri bana anlatsın lütfen. Yeni yeni terimler öğrenmeye başladık. Ya penaltıdır ya değildir.