Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği - Video, Maçın Özeti, Golleri | 1 Mart 2014 Cumartesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
He cnm senin olsn buyuklugumuzu bukadar kabullenmissiniz demkki her dediginizde mayista falan ee buyuk takimi yenmek gurur verir :-)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Büyüklük sizin olsun kupalar şampiyonluklar avrupa zaten bizim:):) ama bir cünyt cakırımız yok olsun be CİMBOM dünya alem seni tanıyorya mayıs da aynada kendi dev olarak görenler seninle yine tanışacak.:)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
türkiyede futbol adaleti sağlanana ve pisliklerden arınana kadar oynanan maç değil tiyatrodur.

edit: ekleme

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Penaltıların olup olmadığını tartışan, gs-bjk-ts. vb adalet timsali taarafgirlere diyorum ki Fenerbahçenin son 2-3 haftadır verilmeyen penaltısı-haksız yere verilen kırmızı kartları ve onlarca hakem hataları ile kaybettiği haftalarda neden çıkıp bu dürüst(süz)lüğünüzü açıkça dile getirmiyordunuz.

Tabi Fenerbahçe puan kaybediyordu ya umruunuz damıydı hakem hataları. Şimdide çıkmış yok hatalı penaltı, yok bütün maçlarınız bu şekilde. Az onurlu olunda doğruları yeri geldiğinde dürüstçe söylemeyi öğrenin ondan sonra gelin konuşalım.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
şaka bir yana fenerli arkadaşlar bugün neden kızıyorki biz fener bugün birşey demedik bizim eleştirdiğimiz cüneyt cakır neden sahipleniyorsunuz cüneyt cakır diyecem ama zaten kim olduğu ap acık ortada biz fener hakaret etmedik biz hakemin taraftlı bir mac yöneti dedik bu kadar kızmanın anlamıyok hani adelet diyordunuz hakkınız yemişse tabiki arayacaksınız ama başkasının hakını yemişse sizin maclarda nasıl adelet istiyorsunuz diyorsanız burda diyeceksiniz kusurbakmayın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Penaltıların olup olmadığını tartışan, gs-bjk-ts. vb adalet timsali taarafgirlere diyorum ki Fenerbahçenin son 2-3 haftadır verilmeyen penaltısı-haksız yere verilen kırmızı kartları ve onlarca hakem hataları ile kaybettiği haftalarda neden çıkıp bu dürüst(süz)lüğünüzü açıkça dile getirmiyordunuz.

Tabi Fenerbahçe puan kaybediyordu ya umruunuz damıydı hakem hataları. Şimdide çıkmış yok hatalı penaltı, yok bütün maçlarınız bu şekilde. Az onurlu olunda doğruları yeri geldiğinde dürüstçe söylemeyi öğrenin ondan sonra gelin konuşalım.

haksız yere verilen kırmızı kartları ve onlarca hakem hataları diyorsun peki haklı olarak verilmiyen kırmızı kartlar mireles caner alves emre genclerbirliği macı egemenin eli vs daha daha bunları neden siz konuşmuyorsunuz.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Penaltıların olup olmadığını tartışan, gs-bjk-ts. vb adalet timsali taarafgirlere diyorum ki Fenerbahçenin son 2-3 haftadır verilmeyen penaltısı-haksız yere verilen kırmızı kartları ve onlarca hakem hataları ile kaybettiği haftalarda neden çıkıp bu dürüst(süz)lüğünüzü açık dile getirmiyordunuz.

Sivasspor maçında da dedim. Haklıysanız, temiz oynadıysanız alın 3 puanınızı. Sonrasında bir sürü atışmalar vb. şeyler yaşanıyor. Yukarıda paylaştım. Tarafsız seyredin. İlk pozisyonuda, ikinci pozisyonunu da. Delikanlı olan çıksın desin ben ilk pozisyonda yüzümü elimle korumazdım diye. Diyebilen olmaz. O şut yüze gelse adam felç kalır felç. Bırakın bu işleri penaltıymış vs. Alperin pozisyonuna bakın. Burak'ı eleştirirsiniz, Burak bile böyle bir düşüş yapmamıştır. Resmen uçmuş. Havuza mı atlıyorsun be arkadaş.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Valla maçla kimsenin övündüğü yok. FENERBAHÇEMİN her maçından sonra sayfalarca yorum yazılıyorsa sizin haklı olduğunuzu değil FENERBAHÇEMİN büyüklüğünü gösterir.
Bide Maradonanın bi sözü vardır ;
A0DRc8HCIAAWdp0.jpg

Kapakmış he he :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Valla maçla kimsenin övündüğü yok. FENERBAHÇEMİN her maçından sonra sayfalarca yorum yazılıyorsa sizin haklı olduğunuzu değil FENERBAHÇEMİN büyüklüğünü gösterir.
Bide Maradonanın bi sözü vardır ;
A0DRc8HCIAAWdp0.jpg

Kapakmış he he :)

Güçlüler, Kıskanmak, Büyüklük ? Dur ben bi gülüp geliyorum

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Galatasaray'lı arkadaşlar sağlam saçmalıyor, geçen haftalardaki bilerek ve isteyerek yapılan ve hata adı altında geçiştirilen olayların üstünü örtmeye çalışıyorlar ama yemez.
bu maçtaki verilen penaltılar kabak gibi penaltı, verilmeyenler için ses seda yok.
geçen haftalarda konularına yorum yazdığımızda buraya konu yazmayın diyen GS liler ve GS'liden çok Fenerbahçeli üye var diye havalara giren arkadaşlar bu hafta burayı mesken edinmişler kendilerine.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=352859]odessa[/MENTION] kardeşim biz sizin yorumlarınıza her zaman gülüyoruz :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sivasspor maçında da dedim. Haklıysanız, temiz oynadıysanız alın 3 puanınızı. Sonrasında bir sürü atışmalar vb. şeyler yaşanıyor. Yukarıda paylaştım. Tarafsız seyredin. İlk pozisyonuda, ikinci pozisyonunu da. Delikanlı olan çıksın desin ben ilk pozisyonda yüzümü elimle korumazdım diye. Diyebilen olmaz. O şut yüze gelse adam felç kalır felç. Bırakın bu işleri penaltıymış vs. Alperin pozisyonuna bakın. Burak'ı eleştirirsiniz, Burak bile böyle bir düşüş yapmamıştır. Resmen uçmuş. Havuza mı atlıyorsun be arkadaş.

İlk pozisyon hakeme kalmış. Cüneyt Çakır o oyuncunun kendini korumaya çalıştığını düşünmedi penaltı verdi.
Alper'in pozisyonu bariz penaltıdır. Gençlerbirliği'li oyuncunun dizine bakın ayağına değil.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bunlarıda konuşun..

FENERBAHÇE – KONYASPOR | 27.01.2014 |

Konyasporlu oyuncu 39cm ofsayt iken, hakem devam kararı veriyor ve pozisyonun devamı gol oluyor.

SIVASSPOR – FENERBAHÇE | 09.02.2014 penaltı

Sivassporlu oyuncu ceza sahası içinde yapılan ortaya, göğüsünden seken top sonrasında eliyle dokunuyor, topun yönü ve hızı değişiyor, pozisyon devam olarak değerlendiriliyor.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Sen türk ulusunu Dünyaya Tanıtmış tek Takımsın Galatasaray Seninle Gurur Duyuyoruz...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Maradona sizi görseydi kesin bu lafı geri cekerdi bana ait değil derdi:)

provoke etiyon ortalığı.sonra da memnun edemiyorum.adminleri diyorsun. bir de bununla övünüyorsun.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kayle alma :-) :-) avutsun kendini :-)

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki penaltıda sanki önceki haftalarda verilmeyenlerin yerine verilmiş gibi cüneyt abiyi çok seviyorum sonuçta dünya kupasında tr yi temsil edecek ama bu maç ona yakışmadı ama kale arkasındaki hakemdemi görmüyo neyse böyle olsun bu seferlik tüm takımlarımızı fair play ruhuna davet ediyorum tüm türk takımlarına ve hakemlerine avrupadaki müsabakalarda başarılar dileyerek bitiriyorum tşkkr edrm

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ölümüne FENERBAHÇE inadına FENERBAHÇE hep FENERBAHÇE

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
olan penaltıları nasıl yok sayıyorsunuz anlayamadım ?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1. si %100 değil ama 2.si kesim hatta bir 3.süde bünyamin gezerin açıklmları ile kuyt ile o adını söylemeyeyim insafsız gosso nun hareketi var bunuda konuşun madem nasıl penaltı bunlar diyosunuz o adı lazım olmayan çoktan atılmalıydı ama ne yaki atılmadı sonra bu kuyt pozisyonu cereyan etti çizgi hakemleri ne işe yarayacakki bunlarıda görmedikten sonra adama kırmızı bile az

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
İlki hakkında pek fikrim yok hani hakemin insafına kalmış bir pozisyon ama 2. si %100 penaltı bunun aksini iddia eden varsa neyse... Bazı insanlarda artık at gözlüklerini çıkarsın, Fenerbahçe ile ilgili her şeye kan kusmak zorunda hissetmeyin kendinizi.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ortada birkaç gerçek var... Birincisi, gençlerbirliği kadar berbat futbol oynayan bir takım yok bu ligde (Galatasaray maçları hariç. O maçlarda genelde sahada bir Aslanlar ordusu oluyor). Sabaha kadar bu maç oynansa kimsenin volkan ı görme şansı olamazdı. Adamların şutu dahi yok. Sadece ortada dolanmaya gelmişler. Bir puan için bile gelmemiş acayip saçma bir takım vardı ortada.. Er ya da geç fener bu takıma en az bir gol atardı..

(BANA GÖRE) Penaltıların her ikisi de ucuz penaltılardı. Zaten bunu Cüneyt Çakır da biliyordu ki O yüzden kuyt un biçilmesi esnasında dondu kaldı. Adam ne yapacağını şaşırdı. Çünkü o iki pozisyonla maçtan kopmuştu. Yine de bana göre ne olursa olsun Cüneyt ÇAKIR Türkiye'nin en iyi hakemidir. İşin özü fenerin bu dandik gençleri yenmesi için böyle beleş penaltılara ihtiyacı olmaması.

Ayrıca Bizim renkdaşlar ne diye gelip burda fenerlilerin gerçekleri söylemesini bekliyor anlamış değilim! Sizce gerçekten hiçbir fenerli çıkıpta "ya hakkaten 2 penaltı da ucuz ve beleşti. Bunlara ihtiyacımız yok, Zaten çıkıp aslan gibi oynuyoruz öyle böyle parçalardık" der mi?

Merak ediyorum Aynı pozisyonlar aleyhlerine olsa ne yaparlardı? Surata gelen ve büyük bir ihtimalle omza ya da kapalı ele çarpıp uçan bir top ve Burak ı aratmayacak güzellikte bir atlayış ile rakip penaltı kazansa yine böyle sükunet içinde olup "EVET %100 PENALTI. HAKEM HAKLI ABİCİM" mi diyeceklerdi?

Gerçi meireless i bruno yu caner i emre yi savunan ve göz göre göre bu adamların hareketlerini bile inkar edebilenlerin objektif düşünmesini beklemek saçma olur ya neyse..

Ayrıca bu saatten sonra istediğiniz kadar tartışın. Maç bitmiş ve skor tescillenmiştir. İstediğimiz kadar tartışalım hiçbir şey değişmez artık. Sadece şu tartışmaları artık belli bir seviyede tutabiliyor olsak çok daha güzel olur. Hayat memat meselesi değil bu işler. Hayat devam ediyor.

Şunu unutmamak gerek, FUTBOL BİR HATALAR OYUNUDUR. Görüldüğü üzere herkesin lehine de aleyhine de hatalar yapılıyor. Herkes her hata da çıkıp ağlamaya başlarsa işimiz iş.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Penaltının ucuzu pahalısı nasıl oluyor biri bana anlatsın lütfen. Yeni yeni terimler öğrenmeye başladık. Ya penaltıdır ya değildir.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O zamn bende verilmeyenlere saysinla derim o verilmeyenlerde pahali olur o zamn bu penaltılar madem ucz

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Penaltının ucuzu pahalısı nasıl oluyor biri bana anlatsın lütfen. Yeni yeni terimler öğrenmeye başladık. Ya penaltıdır ya değildir.

Anlatmaya çalışayım Hocam. Normal şartlarda verilmeyecek bir penaltının baskı sonucunda verilmesi ile kazanılan penaltılara ucuz ve beleş penaltı denmektedir. Yani penaltı değil denmek istenmiş olup futbol jargonu kullanılmıştır. Bu pek de yeni bir terim değildir. Tabi futbola aşinalığınız var ise.

Ayrıca işine gelmediğinde birşeyi hiç bilmiyormuş ya da duymamış gibi davranmaya da "İNKAR" denilmektedir ki bu aralar sıkça rastlanılan bir durumdur.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Boşuna demiyoruz;

Ağlamaaa Fener Ağlamaaaa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...