goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
Bu sene türkiye kupasını protesto ediyodu bizimkiler. Adamların maç başı parasını bile karşılamıyodu galibiyet primi, hoş onu da alamadık ya
Yok abi, Fenerin yedekleri bunları çiğ çiğ yer.
pendik vakası beklemesin kimse
he he tutar hahaha siz çok becerikliydiniz zaten ondan adamlar yendi sizi farkı kaçırdılar beeEğer Fenerbahçe bu kadroyla en az 5 atar. İddiacılar korkmayın basın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Olaya yanlış açıdan bakıyorsunuz. Dün Gaziantep belediye teklikeli değildi GS beceriksizdi .Artı olarak tercihler hatalıydı.
Amrabat Bruma gibi futbolcular dururken hangi akla Sabriye penaltı kullanırki? .NErdeyse fena patlıyacaklardı.
Bugüne gelirsek Fenerbahçe bu yedek denen kadroyla GSya bile kafa tutar.
Galatasarayın 15 yıldır yapamadığını 107 yıldır yenemediğimiz fethiye yaptı bir daha canı gönülden kutluyorum onları bence maç 4-1 bitti 2 ofsayt olmayan pozisyon vardı
Bencede gs formasıyla çıksınlar kesin yenerlerhe valla bizim yapamadını fethiyespor yaptı Tebrikler acaba birda ha size gelirken Fetihyespor cağırsak
Dün galatasaraya gülmüştüm zorla elediler diye şimdi kendi takımıma gülüyorum
Beşiktaş alır maçı merak etmeyin aslarla çıkarlarSON DAKİKA: Veysel efendinin işine son verildi ))
Gercekden de Türk futbollu komedi yahu birazda karşılıklı gülelim hep kavga mı olsun yarında sıra BJK de hep 4 büyüklermi kazanacak
BJK li kardeşlerimizde ses yok ne olur ne olmaz diye yarın onlarda ses cıkarmıyorlar tetbir almışlar susma haklarını kulanıyorlar
Beşiktaş alır maçı merak etmeyin aslarla çıkarlar
O da var bide yedek oyuncaları zaten sürekli 11 dekiler değilmi ki :huh:? bide bizden örnek alırlar zaten ts yenildi fb yenildi gs zorlandı benim derdim ne yeneyim diyeerek asılırla maçahıııııı ondan bilic yedekleri ve tribünden oturanları kadro dışı bırakmış aslar oynasın diye
Hadi Galatasaray'ı anlıyorum ŞL maçı olduğu için Rotasyon filan yapıyor da fener neden yedek ağırlıklı kadroyla çıktı onu anlayamadım. Bu arada Galatasaray'ı fenerbahçe'den ayıran tek olay Ufuk'un Sabri'nin kaçırdığı penaltıdan sonra penaltıyı kurtarmış olması. Yoksa hiçbir fark yok ortada.