• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fedora 15 yayınlandı

Arkadaşlar, Zorin Linux 5.0 deneyin. Hayatınızın en güzel Linux işletim sistemini kullanmış olacaksınız. Birçok Linux kurmuş, unity'de aradığını bulamamış ve bu yüzden ubuntu dan vazgeçmiş ve yanlışlıkla bu linuxu bulmuş birisi olarak söylüyorum. Bir denemenizde fayda olabilir.

Arkadaşlar, Zorin Linux 5.0 deneyin. Hayatınızın en güzel Linux işletim sistemini kullanmış olacaksınız. Birçok Linux kurmuş, unity'de aradığını bulamamış ve bu yüzden ubuntu dan vazgeçmiş ve yanlışlıkla bu linuxu bulmuş birisi olarak söylüyorum. Bir denemenizde fayda olabilir.

Çok iddialılar, güzel bir web sitesi yapmışlar, üstelik kendilerine ait araçları da var :) Ama GNU'dan uzak bir duruşları var. Ayrıca ücretli versiyon çıkartan dağıtımları hiç sevmiyorum. CD için alınan para falan neyse ama Ultimate'miş Business'miş... Onun için para vereceğime Ubuntu kurar Zorin OS içindeki tüm araçları kendim elle eklerim daha iyi :)

Zorin 5 çok mükemmel kullandım zaten kullanaçagın programlar kurulu geliyor

Benim gibi Red Hat bağımlısı değilseniz asla kurmayın. Yoksa Codecleri bile kuramazsınız.

eziyet ve rezalet bence :) ayrıca apt ye alışınca yum garip geldi :)

Arayüz falan güzel ama baya uğraşmıştım sırf mp3 codec'lerini tanıtabilmek için tanıtamayıncada benim içinde fedora 15 macerası bitmişti :) Şimdi görsel ve güzel daha başka sürüm arayışları içersindeyim. Bulduğum an kurup alıştırmalara başlayacağım. Çünkü 3 tane bilgisayarım var . Birinde Mac OS X kurulu birinde Windows. Diğerindede Linux olsun istiyorum :)

Arayüz falan güzel ama baya uğraşmıştım sırf mp3 codec'lerini tanıtabilmek için tanıtamayıncada benim içinde fedora 15 bitmişti :) Şimdi ve güzel daha başka sürüm arayışları içersindeyim. Bulduğum an kurup alıştırmalara başlayacağım. Çünkü 3 tane var . Birinde Mac OS X kurulu birinde . Diğerindede Linux olsun istiyorum :)

Mageia deneyin kullandığım en hafif ve kararlı KDE kullanan dağıtım Mageia tavsiye ederim :)

@karizmaxi Mageia boştayken kaç MB RAM harcıyor ve CPU kullanımı % kaç ?
Şu Mageia'yı deneyecekken hep birşeyler oluyor en son kısmet değilmiş dedim, ama sırf en hafif KDE olduğunu söylediğin için heves ettim yine :)

sistemi açtığımda 230 harcıyor bende chakra da var ama o açılışta 470 ile açılıyor mesela Mint bile 440mb ile açılıyor bende

---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

Bence Mint 11 ile direk Debian tabanına geçse çok iyi olacaktı Ubuntu 11.04 ile sadece kendini değil ubuntuyu taban alan tüm dağıtımları rezil etti Mint bayağı toplamış olsada ben daha önce bu kadar ram yiyen hiç bir Mint sürümü görmedim

sistemi açtığımda 230 harcıyor bende chakra da var ama o açılışta 470 ile açılıyor mesela Mint bile 440mb ile açılıyor bende

---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

Bence Mint 11 ile direk Debian tabanına geçse çok iyi olacaktı Ubuntu 11.04 ile sadece kendini değil ubuntuyu taban alan tüm dağıtımları rezil etti Mint bayağı toplamış olsada ben daha önce bu kadar ram yiyen hiç bir Mint sürümü görmedim

yuhh desem ayıp olmaz heralde? KDE'yi nerede tutuyor? HDD'den mi çalışıyor? :D

Yeminlen bende böyle bu durum 230ram ile çalışıyor ilk açılışta ben gnome'de bile bu kadar az ram kullanımı görmedim Şunu da belirteyim nepomuk kapalı bende tüm sistemlerimde KDE kurduktan sonra ilk iş nepomuk'u kapatırım Yani Chakrada da kapalı Mageiada da.

Yeminlen bende böyle bu durum 230ram ile çalışıyor ilk açılışta ben gnome'de bile bu kadar az ram kullanımı görmedim Şunu da belirteyim nepomuk kapalı bende tüm sistemlerimde KDE kurduktan sonra ilk iş nepomuk'u kapatırım Yani Chakrada da kapalı Mageiada da.

İyiymiş o zaman bir denemek lazım... :)

Fedora son güncelleme ile büyük ölçüde kendini düzeltti. KDE için diyorum.

Geçen rüyamda görmüştüm Fedora kurmuşum :D
Pardus'a alıştım, bırakmak zor geliyor...

pardusa alisinca dönüs yine pardus oluyor :) pardusun devel sürümü bile hic bir hata vermeden calisiyor ,en azindan bende

Hayır yav. Tarihe bak anlarsın. :)
Tarihe bakıp anlamam için hikaye gibi yazdığın yazıları okumuş olmam lazım. Burada mesaj yazdıkran sonra okudum onları ama geri dönüp düzeltmeye vs. gerek görmedim. Hayır diyecektin geçecektik... :)
Buradaki iletim: Dün 22:48
Fedora'nın Lanetindeki iletim: Dün 22:56
:mrgreen:

Tarihe bakıp anlamam için hikaye gibi yazdığın yazıları okumuş olmam lazım. Ben bu mesajı sonradan okudum o yüzden sordum sonra diğerlerini okudum ama geri dönüpte ellemedim. Hayır diyecektin geçecektik... :)
Buradaki iletim: Dün 22:48
Fedora'nın Lanetindeki iletim: Dün 22:56
:mrgreen:
Bir tane daha atıyım mı? :mrgreen:

Thou Art Lord daha sağlam malzeme. :D
Sende takmışsın Rotting Christ'e :D Bırak Allah'ın Yunanlarını yakında batacaklar zaten :P

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:47 ----------

Current members
  • Michael "Machine" Keene – guitar, vocoder (2004–present)
  • Steve Jones – guitar (2004–present)
  • Lyle Cooper – drums (2007–present)
  • Evan Brewer - bass guitar (2011–present)
  • Geoffrey Ficco - lead vocals (2011–present)
Former members
  • Derek "Demon Carcass" Rydquist – lead vocals (2006–2011)
  • Jarrad Lander - bass (2010)
  • Brandon Giffin – bass guitar (2004–2010)
  • Michael Sherer – keyboards, synthesizers
  • Bret Batdorf – drums (2004–2006)
  • Nick Pierce – drums
  • Elliott Sellers – drums
  • Marco Pitruzzella – drums
Hadi bakalım anlat bize The Faceless'ın hikayesini :D Tüyo verdim yukarıda :P