muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
He birde Emre'ye ırkçı diyenler Loran Vayloyan' ​a kendi yaptıklarınızı da bir bahsetsenize. 

ikili tartışmalara girmeyeceğim, Emre'nin aldığı cezaya ben az demiştim, 7 maç almalıydı, hakaret eden insan cezasını çekmeli, bunun başka bir açıklaması olmaz.
Adalet işleyince her kurum Fenerbahçe'nin yan kuruluşu oluyor size göre değil mi?Neyse zaten pfdknin hangi takımın yan kuruluşu olduğunu herkes biliyor zaten bencede tartışmaya gerek yok iyi forumlar.
Adalet işleyince her kurum Fenerbahçe'nin yan kuruluşu oluyor size göre değil mi?
Evet adalet, sizinki gibi tek taraflı adalet değil.Adalet ? hiç güleceğim yoktu neyse
Evet adalet, sizinki gibi tek taraflı adalet değil.
Emre olayında Zokora da Emre'ye hakaret etmişti Zokora'ya ceza verilmedi Emre'ye de ırkçılık yerine hakaretten ceza verildi,
Fatih Terim de olsa kimseye hakaret edemez, hele hakemlere hiç edemez.
daha az ceza almadı ikiside 3 maç ceza aldı,1.Emreye hakaretten ceza verildi oysaki orda ırkçılık vardı
2.Fatih hocaya eğer hakaretten ceza verilmiş ise neden emrenn cezasından fazla ?
Üstelik son iki maç kala neden bu olaylar yaşanıyor arkadaşım artı göstersinler bana hakaret ettiğini tamam derim kafasına göre ceza dağıtıyorlar Fatih terim pis zenci deseydi daha az ceza alırdı bir tane zenci hakem bulmak lazım...
Son alıntım bu hocam durduk yere ban yemek istemiyorum.
daha az ceza almadı ikiside 3 maç ceza aldı,
ikinci sanki Fatih Terim 2 ay önce hakaret ettide cezası yeni veriliyor, daha geçen hafta hakaret etti cezası kesildi.
Emre'ye de aynı şekilde cezası hemen kesildi, play off larda 2 maçımızda oynayamadı ama biz neden şimdi demedik çünkü mantıklı bir laf değil.
Hocam ırkçılıkla hakaretin aynı kefeye konulmasına karşıyım ben allah aşkına yapmayın şunu ya sizde biliyorsunuzki türkiye şuanda bir takımın yüzünden avrupaya gidemicek duruma geldi ve pfdk ligteki takımları kendisine karşı kışkırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar türkiye liginin içine ettiler hocam bu kadar basit şike varsa vardır yapanlar şuçlarını çekmeli o kadar cezalar adil olmalı benim tek isteğim bu.
daha az ceza almadı ikiside 3 maç ceza aldı,
ikinci sanki Fatih Terim 2 ay önce hakaret ettide cezası yeni veriliyor, daha geçen hafta hakaret etti cezası kesildi.
Emre'ye de aynı şekilde cezası hemen kesildi, play off larda 2 maçımızda oynayamadı ama biz neden şimdi demedik çünkü mantıklı bir laf değil.
Emre ilk olarak 2 maç ceza aldı, sonrasında 3 maça çıkartıldı cezası, toplamda 3 maçımızda cezası nedeniyle oynayamadı.Emre Belözoğlu hakaretten 2 maç ceza almıştır 3 maç değil Beşiktaş maçını izlemedin galiba rahatsız oldum düzeltme yapma ihtiyacı duydumFatih Terim hakaretten 3 maç ceza almış tamam diyelim geçelim mi bu açıklamaya ne hakareti etmiş hakemlere ne derece bir küfür etmiş bunları açıklasınlar Fatih Terim de üstlensin ben sinirden şunları şunları aynen dedim diye 3 maç cezayı bu yüzden vermişler diye bizde kendimizce bir kanaat getirelim hakaret kelimesinin arkasına dayanarak 3 maç ceza veren ve bunu basın açıklamasıyla bildiren bir kuruma ben güvenmiyorum.
Emre ilk olarak 2 maç ceza aldı, sonrasında 3 maça çıkartıldı cezası, toplamda 3 maçımızda cezası nedeniyle oynayamadı.
Fatih Terim konusunda da bir açıklama yapılır elbet, biraz beklemek lazım.
Özür diliyorum, ilk verilen 2 maç cezadan sonra mahkeme tedbir koymuştu, bende oynayamayacak diye kendimi öyle inandırmışım, şimdi baktımda sizin söyledikleriniz doğruymuş.3 maça nasıl çıkarıldı anlamadım dünkü Beşiktaş maçında Emre oynadı
Saçma sapan yorum yapıp milleti gaza getirme forumun kuralları var yoksa anlayacağım dilden alırdın cevabınıFatih Terim yaptığı suçun bedelini aldı. Ha az ha çok orasına ben bir şey diyemem. Terbiyesiz esefle kınıyorum seni terim. Bunun kızıda Fener'e laf atmıştı Twitter'da çok fena rezil olmuştu.![]()
3 maça nasıl çıkarıldı anlamadım dünkü Beşiktaş maçında Emre oynadı
Fatih Terim yaptığı suçun bedelini aldı. Ha az ha çok orasına ben bir şey diyemem. Terbiyesiz esefle kınıyorum seni terim. Bunun kızıda Fener'e laf atmıştı Twitter'da çok fena rezil olmuştu.![]()
Fatih Terim herkese hakaret etme hakkına mı sahip mi? tabiki bunun cezası olacak.
Yıllardır hakemleri etki altına almaya çalışıyorlar bi bırak yav hakemler istedikleri karırı versin,
O kadar hakaretten sonra o hakem nasıl bir ikinci yarı yönetebilir bir düşünün,
Ama birileri bunları düşünmeden yine tek taraflı adaletleriyle yorumlar yazmışlar,
Kimse şaşırmasın Caner'e ve Emre'ye işleyen adalet burda da işler,
Emre hakaretten 4 maç ceza aldı, herkes hakatti dedi, Tek taraflı adaletiniz yoksa bunada haketti diyinde görelim.
ikili tartışmalara girmeyeceğim, Emre'nin aldığı cezaya ben az demiştim, 7 maç almalıydı, hakaret eden insan cezasını çekmeli, bunun başka bir açıklaması olmaz.