Fatih terim'e 3 maç ceza

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
He birde Emre'ye ırkçı diyenler Loran Vayloyan' ​a kendi yaptıklarınızı da bir bahsetsenize. :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ikili tartışmalara girmeyeceğim, Emre'nin aldığı cezaya ben az demiştim, 7 maç almalıydı, hakaret eden insan cezasını çekmeli, bunun başka bir açıklaması olmaz.

Neyse zaten pfdknin hangi takımın yan kuruluşu olduğunu herkes biliyor zaten bencede tartışmaya gerek yok iyi forumlar.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yanlış yazmışım Emre 3 maç ceza almıştı.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu adalet mi ya ne hakareti etmiş içeriğini paylaşsana medyaya Fatih Terim hakemlere şunu şunu demiştir desene kanıtla disiplin kurulu bizi aydınlat sana inanmıyoruz kanıt sun bize 3 maç ceza ne demek ya emre ırkçılık yapar cezası hakarete çevrilir üstüne üstelik 2 maç ceza alır sonra gel de bu ülkedeki adalet sistemine güven Fatih Terim,
adam gibi adam olduğu için meyve veren ağaçları taşlarlar bizde Allahınızdan bulun artık ne deyim sizin gibi insanımsı....

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fatih hocaya laf atanlar ya tanımıyorlar yada adam nedir onu bilmiyorlar.

Konuyu başka bir konuyla karşılaştırmak istemem ama bu yapılanlar diğerlerine göre devede kulak kalıyor....

34 Haftanın emeğini 4 haftada kimseye yar etmeyiz!

Hele ki bu tip yıpratıcı hareketler bizi yıldırmaz.

Objektif olmaya davet ediyorum...

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Adalet ? hiç güleceğim yoktu neyse
Evet adalet, sizinki gibi tek taraflı adalet değil.
Emre olayında Zokora da Emre'ye hakaret etmişti Zokora'ya ceza verilmedi Emre'ye de ırkçılık yerine hakaretten ceza verildi,
Fatih Terim de olsa kimseye hakaret edemez, hele hakemlere hiç edemez.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tam yerinde ali dürüstünde ceza alması lazımdı macdan sonra cok konustular.. Yok lig bitsin konusacagız diye şimdi konussana şampiyon olamayınca konusacaksın.Hatta bosuna kameralar onunde boşda konusmasınlar direk mahkemeye gitsinler orda konussunlar...

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet adalet, sizinki gibi tek taraflı adalet değil.
Emre olayında Zokora da Emre'ye hakaret etmişti Zokora'ya ceza verilmedi Emre'ye de ırkçılık yerine hakaretten ceza verildi,
Fatih Terim de olsa kimseye hakaret edemez, hele hakemlere hiç edemez.

1.Emreye hakaretten ceza verildi oysaki orda ırkçılık vardı
2.Fatih hocaya eğer hakaretten ceza verilmiş ise neden emrenn cezasından fazla ?
Üstelik son iki maç kala neden bu olaylar yaşanıyor arkadaşım artı göstersinler bana hakaret ettiğini tamam derim kafasına göre ceza dağıtıyorlar Fatih terim pis zenci deseydi daha az ceza alırdı bir tane zenci hakem bulmak lazım...

Son alıntım bu hocam durduk yere ban yemek istemiyorum.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
1.Emreye hakaretten ceza verildi oysaki orda ırkçılık vardı
2.Fatih hocaya eğer hakaretten ceza verilmiş ise neden emrenn cezasından fazla ?
Üstelik son iki maç kala neden bu olaylar yaşanıyor arkadaşım artı göstersinler bana hakaret ettiğini tamam derim kafasına göre ceza dağıtıyorlar Fatih terim pis zenci deseydi daha az ceza alırdı bir tane zenci hakem bulmak lazım...

Son alıntım bu hocam durduk yere ban yemek istemiyorum.
daha az ceza almadı ikiside 3 maç ceza aldı,
ikinci sanki Fatih Terim 2 ay önce hakaret ettide cezası yeni veriliyor, daha geçen hafta hakaret etti cezası kesildi.
Emre'ye de aynı şekilde cezası hemen kesildi, play off larda 2 maçımızda oynayamadı ama biz neden şimdi demedik çünkü mantıklı bir laf değil.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ikinci sanki Fatih Terim 2 ay önce hakaret ettide cezası yeni veriliyor, daha geçen hafta hakaret etti cezası kesildi.
Emre'ye de aynı şekilde cezası hemen kesildi, play off larda 2 maçımızda oynayamadı ama biz neden şimdi demedik çünkü mantıklı bir laf değil.

Hocam ırkçılıkla hakaretin aynı kefeye konulmasına karşıyım ben allah aşkına yapmayın şunu ya sizde biliyorsunuzki türkiye şuanda bir takımın yüzünden avrupaya gidemicek duruma geldi ve pfdk ligteki takımları kendisine karşı kışkırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar türkiye liginin içine ettiler hocam bu kadar basit şike varsa vardır yapanlar şuçlarını çekmeli o kadar cezalar adil olmalı benim tek isteğim bu.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hocam ırkçılıkla hakaretin aynı kefeye konulmasına karşıyım ben allah aşkına yapmayın şunu ya sizde biliyorsunuzki türkiye şuanda bir takımın yüzünden avrupaya gidemicek duruma geldi ve pfdk ligteki takımları kendisine karşı kışkırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar türkiye liginin içine ettiler hocam bu kadar basit şike varsa vardır yapanlar şuçlarını çekmeli o kadar cezalar adil olmalı benim tek isteğim bu.

Aynı kefeye koymuyorum, mesajlarımı birdaha oku istersen, Emre 7 maç ceza almalıydı ama disiplin kurulu hakaretten ceza verdi. Hakaretin cezası 3 maç ve bu herkese uygulanır.
Diğer söylediklerine bende katılıyorum, bu seneki lig, lig değildi.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Emre Belözoğlu hakaretten 2 maç ceza almıştır 3 maç değil Beşiktaş maçını izlemedin galiba rahatsız oldum düzeltme yapma ihtiyacı duydum :) Fatih Terim hakaretten 3 maç ceza almış tamam diyelim geçelim mi bu açıklamaya ne hakareti etmiş hakemlere ne derece bir küfür etmiş bunları açıklasınlar Fatih Terim de üstlensin ben sinirden şunları şunları aynen dedim diye 3 maç cezayı bu yüzden vermişler diye bizde kendimizce bir kanaat getirelim hakaret kelimesinin arkasına dayanarak 3 maç ceza veren ve bunu basın açıklamasıyla bildiren bir kuruma ben güvenmiyorum.

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yaww bırakın iyi olmuş bu ceza, takımımız zaten alev gibiydi şimdi volkanik dağ patlaması gibi lav fışkırtıyor son kalan maçları almak için emin olun çita gibi koşup kazanacaklardır inş. Verdikleri ceza ters tepti emin olabilirsiniz " biz ne yaptık yahu gs'yi ateşledik" diyorlardır şimdi :D son macta birde bayrak asarız yine ortaya o zaman görün kömediyi :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Emre Belözoğlu hakaretten 2 maç ceza almıştır 3 maç değil Beşiktaş maçını izlemedin galiba rahatsız oldum düzeltme yapma ihtiyacı duydum :) Fatih Terim hakaretten 3 maç ceza almış tamam diyelim geçelim mi bu açıklamaya ne hakareti etmiş hakemlere ne derece bir küfür etmiş bunları açıklasınlar Fatih Terim de üstlensin ben sinirden şunları şunları aynen dedim diye 3 maç cezayı bu yüzden vermişler diye bizde kendimizce bir kanaat getirelim hakaret kelimesinin arkasına dayanarak 3 maç ceza veren ve bunu basın açıklamasıyla bildiren bir kuruma ben güvenmiyorum.
Emre ilk olarak 2 maç ceza aldı, sonrasında 3 maça çıkartıldı cezası, toplamda 3 maçımızda cezası nedeniyle oynayamadı.
Fatih Terim konusunda da bir açıklama yapılır elbet, biraz beklemek lazım.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Emre ilk olarak 2 maç ceza aldı, sonrasında 3 maça çıkartıldı cezası, toplamda 3 maçımızda cezası nedeniyle oynayamadı.
Fatih Terim konusunda da bir açıklama yapılır elbet, biraz beklemek lazım.

3 maça nasıl çıkarıldı anlamadım dünkü Beşiktaş maçında Emre oynadı

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Fatih TERİM Fenerbahçeli değil ama neden bu kadar ceza verdiler bir türlü anlamadım!!!

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fatih Terim yaptığı suçun bedelini aldı. Ha az ha çok orasına ben bir şey diyemem. Terbiyesiz esefle kınıyorum seni terim. Bunun kızıda Fener'e laf atmıştı Twitter'da çok fena rezil olmuştu. :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
3 maça nasıl çıkarıldı anlamadım dünkü Beşiktaş maçında Emre oynadı
Özür diliyorum, ilk verilen 2 maç cezadan sonra mahkeme tedbir koymuştu, bende oynayamayacak diye kendimi öyle inandırmışım, şimdi baktımda sizin söyledikleriniz doğruymuş.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Fatih hocayı durdurmaya kimsenin gücü yetmez.

573074955.jpg

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Fatih Terim 3 maç ceza alsada. Kaşı yarılsada. Dünyaa yıkılsada. Şunu o iyi öğrenin. GALATASARAY şampiyon olacak.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fatih Terim yaptığı suçun bedelini aldı. Ha az ha çok orasına ben bir şey diyemem. Terbiyesiz esefle kınıyorum seni terim. Bunun kızıda Fener'e laf atmıştı Twitter'da çok fena rezil olmuştu. :)
Saçma sapan yorum yapıp milleti gaza getirme forumun kuralları var yoksa anlayacağım dilden alırdın cevabını

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

Çok terbiyeli olsaydın muhtemelen senden yaşça çok büyük birine kalkıp terbiyesiz demezdin. Yazık ki ne yazık, fanatizm bize en büyük değerlerimizi bile kaybettiriyor.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Fatih Terim herkese hakaret etme hakkına mı sahip mi? tabiki bunun cezası olacak.
Yıllardır hakemleri etki altına almaya çalışıyorlar bi bırak yav hakemler istedikleri karırı versin,
O kadar hakaretten sonra o hakem nasıl bir ikinci yarı yönetebilir bir düşünün,
Ama birileri bunları düşünmeden yine tek taraflı adaletleriyle yorumlar yazmışlar,
Kimse şaşırmasın Caner'e ve Emre'ye işleyen adalet burda da işler,
Emre hakaretten 4 maç ceza aldı, herkes hakatti dedi, Tek taraflı adaletiniz yoksa bunada haketti diyinde görelim.
ikili tartışmalara girmeyeceğim, Emre'nin aldığı cezaya ben az demiştim, 7 maç almalıydı, hakaret eden insan cezasını çekmeli, bunun başka bir açıklaması olmaz.

yorumsuz...