Faşizmin başkenti: İzmir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Faşizmin başkenti:İzmir

başlığı hiç hoş olmamamış.İster konu başlığı olsun ister yazının başlığı.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Kaynağı falan boşverin, yemeyin birbirinizi..

Ülkede böyle kutuplaşma var. Bu kesin. Nasıl önüne geçilir? onu söyleyin siz. Kavga etmek kolay. Eleştirmek, yok olmaz demek. Neler yapılabilir onu söyleyin siz..

Dğdan gelen itleri şaşalı bir şekilde karşılattıranlar ile izmirde pkklıları sokaklara döküp halkın tepki vermesini arzulayanlar aynı kişiler. Bunu görmeniz lazım. Sağda yada solda, Türk'lükte veya Kürtlükte taraf olmamanız lazım. BU Türk'lüğünüzü bırakın demek değil. Birileri kürt milletçiliği ile pkk'yı birbirine kattıklarında oyuna gelip tepkinizi mantıklı bir şekilde ortaya koyun demek.

Böylesine hassas bir konuda insanlar nasıl zekice davranacak, korkuyorum doğrusu. Toplumun tepkisi, kadın tepkisine benzer denilir. Yani duygusaldır.. Bu duygusallıkla aşılacak sorun değil bunlar. Hadi bakalım hayırlısı.

Kitabım rafta, silahım dolapta. Artık hangisi gerekirse...

Ottomanzo

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Polislik meslegini kaldiralim hatta yargiyi infaz kurumlarinida nede olsa halk var demi once karga tulumba mudahale etsinler sonra infaz. Ozaman hukuk devleti olur kukuk devleti

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Polislik meslegini kaldiralim hatta yargiyi infaz kurumlarinida nede olsa halk var demi once karga tulumba mudahale etsinler sonra infaz. Ozaman hukuk devleti olur kukuk devleti

Polise el kaldıran, askere el kaldıran pkk militanları gelip izmirde aponun, sözde kürdistanın bayrağını pankartını açıcak. hükümet denetimindeki polis buna göz yumucak sende hiçbirşey olmamış gibi gülüp geçiceksin..

İzmirde buna göz yumulmaz arkadaşım..
Sana bir örnek tarihten.. İsmini bilmiyorsan araştır..

Hasan Tahsin..

http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Ottomanzo

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Polise el kaldıran, askere el kaldıran pkk militanları gelip izmirde aponun, sözde kürdistanın bayrağını pankartını açıcak. hükümet denetimindeki polis buna göz yumucak sende hiçbirşey olmamış gibi gülüp geçiceksin..

İzmirde buna göz yumulmaz arkadaşım..
Sana bir örnek tarihten.. İsmini bilmiyorsan araştır..

Hasan Tahsin..

http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Kimse kendini Devletin guvenlik guclerine koyma hakki yok, kucuk bir ornek sen bir mitingdesin yada bir gosteri yapiyorsun yanlis bir anlasilma oldu ve gosteri yaptigin grubdan birisi yasa disi bir pankart acti ve halk bu pankarti gordu sana gelip mudahale etseler seni dovsenler kotu seyler soyleseler hosuna gider mi ? ozaman polise ne gerek var birakin halk birbirinin cezasini versin seni bilmem ama ben boyle bir devlet yapisindan hoslanmam herkez kendi gorevini yapacak.

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle benim askerime polisime taş atan insanın dağdaki askerime kurşun sıkan çapulcudan farkı yoktur , ister milletvekili isterse cumhurbaşkanı olsun farketmez bu olaylara alet olan herkes aynı kefededir.Gözünü seveyim güzel izmirimin , izmiri neden sevdiğimi neden sevmem gerektiğini bir kere daha anladım bu sayede . Kimse istemez böyle olayların olmasını ama bıcağı kemiğe dayandırıyorlar , izmir öyle Türk Bayrağı'ndan utanan insanların rahatça pkk mitingi yapacakları yer değildir bunu bir kez anlamışlardır sanırım, konuyu açan arkadaş da biraz daha düzgün başlık atarsa daha memnun olurum , ayrıca moderatör arkadaşlarıma da buradan sesleniyorum ben bu yazıyı hiç beğenmedim ve beğenilen köşe yazıları adlı başlık altında olmasından rahatsız oluyorum ya sadece ''köş yazıları'' adlı bir başlık açın yada bu başlık altından çıkarın , birinin beğendiğini başkasının beğenmesi şart değil...

Kimse kendini Devletin guvenlik guclerine koyma hakki yok, kucuk bir ornek sen bir mitingdesin yada bir gosteri yapiyorsun yanlis bir anlasilma oldu ve gosteri yaptigin grubdan birisi yasa disi bir pankart acti ve halk bu pankarti gordu sana gelip mudahale etseler seni dovsenler kotu seyler soyleseler hosuna gider mi ? ozaman polise ne gerek var birakin halk birbirinin cezasini versin seni bilmem ama ben boyle bir devlet yapisindan hoslanmam herkez kendi gorevini yapacak.

Sen hiç merak etme vatanını bayrağını seven insanların içinden kimse o şekilde pankart açamaz, ölye birisini analar doğurmadı daha , ha belki bi zina olmuşta öyle birisi doğmuşsa bile pankartı açtıktan sonra gireceği yer de bellidir zaten.

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
öncelikle benim askerime polisime taş atan insanın dağdaki askerime kurşun sıkan çapulcudan farkı yoktur , ister milletvekili isterse cumhurbaşkanı olsun farketmez bu olaylara alet olan herkes aynı kefededir.gözünü seveyim güzel izmirimin , izmiri neden sevdiğimi neden sevmem gerektiğini bir kere daha anladım bu sayede . Kimse istemez böyle olayların olmasını ama bıcağı kemiğe dayandırıyorlar , izmir öyle türk bayrağı'ndan utanan insanların rahatça pkk mitingi yapacakları yer değildir bunu bir kez anlamışlardır sanırım, konuyu açan arkadaş da biraz daha düzgün başlık atarsa daha memnun olurum , ayrıca moderatör arkadaşlarıma da buradan sesleniyorum ben bu yazıyı hiç beğenmedim ve beğenilen köşe yazıları adlı başlık altında olmasından rahatsız oluyorum ya sadece ''köş yazıları'' adlı bir başlık açın yada bu başlık altından çıkarın , birinin beğendiğini başkasının beğenmesi şart değil...

Sen hiç merak etme vatanını bayrağını seven insanların içinden kimse o şekilde pankart açamaz, ölye birisini analar doğurmadı daha , ha belki bi zina olmuşta öyle birisi doğmuşsa bile pankartı açtıktan sonra gireceği yer de bellidir zaten.

+1000

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İzmir "elit" bir şehir. Ondan "çobanla" empati yapmasını beklemeyin. Ama "benim oyum çobanın oyuyla eşit değil" sözünü bekleyin, duyacaksınız...

Bir kişinin sözünü tüm İzmirlilere mal etmen hiç hoş değil. Bir İzmirli olarak seni kınıyorum.

kaynak baya sağlam... uyumaya devam edin böyle kuzu kuzu bakalım sonunuz ne olcak...

halklar hakettiği şekilde yönetilir...unutmayın demekki bunları hakediyorsunuz...

halkın seçtiği vekilleri taşlamak vatanı savunmak mı olyuor....

tamam o zaman bizde batmana-diyarbakıra-şırnaka dtp dışında gelen vekilleri taşlayaylım...tamam istediğiniz bumu... açın artık gözünüzü uyu uyu nereye kadar...

Adamlar seslerini duyurmaya değil insanları tahrik etmeye gelmişler. (Ki senin şuan forum sakinlerine yaptığında bu, BENCE)
Kameraların gözü önünde (ve bende şahidim) insanların üstüne asürdüler arabayı bence İzmirli sadece kendini ve ülkesini savundu. Keşke bunu halk değil polis yapsa ama hükümetin baskısı altında nerdeee.

YoNaTTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatanını milletini bölmek isteyen 40 000 insanını öldürmüş örgütü destekleyen ve terör örgütü ele başının posterlerini sallayan Ülkemizde ülkemizin ŞANLI BAYRAĞINI YAKAN Atam'a küfür eden karakolumu taşlayan polisime molotof atan askerime kurşun sıkan faşist olmuyor İZMİR de bu olay gerçekleşince medya İzmir in üstüne gidiyor NİYE ? Çünkü Bu medya Vatansever Şehirlerin Vatansever insanların olmasını istemiyor.İZMİRİ TEBRİK EDİYORUM MERSİNİN ADANANIN (BENİM MEMLEKETİM) YAPAMADIĞINI YAPTI HELAL OLSUN.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Faşizm maşizm bunlar aşırı siyasi konular arkadaşlar siz de takdir edersiniz ki burası bir teknoloji sitesi ve bu konuların burada konuşulması abes kaçıyor.

Haa çok tartışmak istiyorsanız gidersiniz siyasi forumlarda tartışırsınız !

Konu forumda kargaşa ortamı yaratmaya meyilli olduğu için kilitlenmiştir !

Ayrıca bundan sonra bu tür aşırı siyasi konulara da izin vermeyeceğimi de bildirmek isterim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...