Yasiin
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,968
Anladım, teşekkürler.Windows 7'de oluyor format direkt açarsan. Sadece 8.1 ve 10'da olmuyor. 8 de de oluyor çünkü setup Vista/7'nin setupu.
Anladım, teşekkürler.Windows 7'de oluyor format direkt açarsan. Sadece 8.1 ve 10'da olmuyor. 8 de de oluyor çünkü setup Vista/7'nin setupu.
Nasıl? CMD'yi açarken de şifre istiyor.Bir zamanlar bu notepad taktiği ile şifresini unuttuğum pcnin şifresini kırmıştım
Dediğim gibi 3 4 sene önce Windows 7 de uygulamıştım. O zaman şifre istememişti.Nasıl? CMD'yi açarken de şifre istiyor.
Buradan değil. Windows kurulumundan.Nasıl? CMD'yi açarken de şifre istiyor.
Anladım.Buradan değil. Windows kurulumundan.
Evet, yarıyor 2006'dan beri.Aynı şekil bi deneyeyim Windows 10 üzerinden bakalım hala işe yarıyor mu?
D sürücüsüne atabilirsiniz, zaten USB bellek veya boş harici disk vs. varsa bu yönteme gerek yok.Bu format yöntemindekini yani Klasöre Çıkar diyoruz ya o dosyaları bir diske mi atıyoruz? USB, DVD gibi.
Evet, ama başka bir partition oluşturup oraya atıpda açabilirsin kurulumu.Bu format yöntemindekini yani Klasöre Çıkar diyoruz ya o dosyaları bir diske mi atıyoruz? USB, DVD gibi.
Muhtemelen yarıda kalır veya hiç izin vermez, kurulum ekranının görev yöneticisi gibi kafasına sıkacağını zannetmiyorum ?Peki kurulum esnasında d yide silersek ne olur?
Kurulumu silersin. (Siliniyor cidden setup.exe bile açık olsada.)Peki kurulum esnasında d yide silersek ne olur?
Mantıklı eğer formatlık durumumuz olursa zaten evde DVD kalmadı bir tane Win10 DVD varda o 1709 versiyonu. Neyse deneriz.Evet, ama başka bir partition oluşturup oraya atıpda açabilirsin kurulumu.
Vay bee o da he? ?Kurulumu silersin. (Siliniyor cidden setup.exe bile açık olsada.)
Yanlışlıkla arkadaş silmişti bu yöntemle yaparken oradan biliyorum.Vay bee o da he? ?
Ahan da format disksiz kaldı ve PC'si gg oldu. Hemen bir format diski yazdırırım bilgisayarcıya sonra alır atar bir iso daha yazar tekrar kendiminkini atarım.Yanlışlıkla arkadaş silmişti bu yöntemle yaparken oradan biliyorum.
Hesabınıza tıkladıktan sonra şifre vs. sormalı şifre yoksa direkt devam edin varsa yazıp devam edin, bahsettiğim olay tam olarak bu. Hesaba girmeden komut istemine erişim vermiyor.Evet şimdi başlangıç onarmadan cmd ye girdim yeniden başlattı. Devam etmek için bir hesap seçin yazıyor. Ama ilginç bir şekilde hesabıma tıklamama rağmen girmiyor. ?
İnternetten bir Windows PE indirip USB'den açarakta deneyebilirsin.Evet şimdi başlangıç onarmadan cmd ye girdim yeniden başlattı. Devam etmek için bir hesap seçin yazıyor. Ama ilginç bir şekilde hesabıma tıklamama rağmen girmiyor. ?
Touch pad ile tık yapınca olmuyor sol tıkı tuş üzerinden yapınca oldu. Çok saçma.Evet şimdi başlangıç onarmadan cmd ye girdim yeniden başlattı. Devam etmek için bir hesap seçin yazıyor. Ama ilginç bir şekilde hesabıma tıklamama rağmen girmiyor. ?
Driverı çalışmadığı içindir.Touch pad ile tık yapınca olmuyor sol tıkı tuş üzerinden yapınca oldu. Çok saçma.
Sadece orada değil aynı şey not defteri içinde geçerli.Touch pad ile tık yapınca olmuyor sol tıkı tuş üzerinden yapınca oldu. Çok saçma.
C diski çalışmıyor, sizin Driver orada kaldı ?Sadece orada değil aynı şey not defteri içinde geçerli.
Anlamadım? C diskini görmüyor mu?C diski çalışmıyor, sizin Driver orada kaldı ?
Ahaha aslında imleçi oynatıyorum tık yapamıyorum sadeceC diski çalışmıyor, sizin Driver orada kaldı ?
Çalışmıyor derken sistem X bölümü üzerinden yürütülüyor, C ile ilişkiniz kalmıyor zaten bu sayede biçimlendirebiliyoruz amacımız da tam olarak bu.Anlamadım? C diskini görmüyor mu?
Burası x sürücüsü driverler c de kuruluAnlamadım? C diskini görmüyor mu?
Zaman kaybetme ışığa doğru yürü ?Burası x sürücüsü driverler c de kurulu