Fareye Gıcık Oldum :@

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
arkadaşlar farenin sağ tuşuna gıcık oldum yaa :angry: tek seferde tıklamıyo :( bunun pratik bir çözümü var mı?? yaaa :confused1: yoksa yenisini alacam :devil2:

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
O kadar para verip aldığım Microsoft marka farenin 2 sene geçmeden sol tuşu bozulunca mecburen A4'e dönmüştüm. Büyük ihtimal sende yenisini alırsın.

Fakat ben idare edecem diyorsan Klavyede Alt-Gr tuşunun yanındaki Sağ menü açma tuşuda aynı işi hemen hemen yapar.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
O kadar para verip aldığım Microsoft marka farenin 2 sene geçmeden sol tuşu bozulunca mecburen A4'e dönmüştüm. Büyük ihtimal sende yenisini alırsın.

Fakat ben idare edecem diyorsan Klavyede Alt-Gr tuşunun yanındaki Sağ menü açma tuşuda aynı işi hemen hemen yapar.

şimdilik öyle yapayım :) sonra alırım yeni bir fare :)

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben bir yanılıp şaşıp microsofttan mouse aldım ilk zaman süperdi performansı ama sonradan sapıttı şimdi yatıyor bir kenarda...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Fare Ölmüş Desene... Leşi Çıkmadan Kaldır At Onu Kokmasın :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
arkadaşlar fare canıma tak etti teknosanın sitesine girdim a4-tech bir fare begendim 14.90TL ve mağazasına gittim orada da görünce alayım dedim..50tl para uzattım adam bozuk yok millet öğle yemeğinde bozdurup gelirsen satışı gelince yaparız.. iyi dedim en az on yer gezdim kimsede bozamadı :( en sonunda sinirlendim çektim geldim:cursing: Eve geldim farenin içini açtım :) içindeki sağ tuşunu denedim çatır çatur çatur çalışıyo :) dedim kendimce kapaktaki sağ tuş denk gelmiyor buraya kağıt yapıştırınca çalışmaya başlar :D ve yapıştırınca çalışma başladı :D

16092009043.th.jpg

*** kim demiş Türk usulü yöntemler pek işe yaramaz diye :D

Ramintwes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haydi bakalim iyi o zaman hayırlı olsun çözmüşsün durumu :D