Merhaba arkadaşlar farenin tekerleğini hareket ettirdiğim zaman kopukluk giriyor gibi birşey oluyor farenin ışıkları garip yanıyor ve fare çalışmıyor tekrar bir tık döndürünce normal oluyor tekrar bir tık döndürünce yine bozuluyor lütfen yardım edin
evet ben tv ye taktım normalde akıllı olduğu için de okurdu orda da öyle olduDonanımsal probleme benziyor, kablosunu çekip takmayı denediniz mi?
Ömrünü tamamlamış gibi, artık bu saatten sonra geçici tamir yöntemini yani masaya vurmayı denemek kalıyor.evet ben tv ye taktım normalde akıllı olduğu için de okurdu orda da öyle oldu
hocam 1 hafta önce aldımÖmrünü tamamlamış gibi, artık bu saatten sonra geçici tamir yöntemini yani masaya vurmayı denemek kalıyor.
Teknolojik aletlerin ne olacağı belli olmuyor, her biri testten geçiyor fakat buna rağmen bozuk ürünlere rastlamak oldukça muhtemel.hocam 1 hafta önce aldım
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
iade yada garanti kapsamına girmez dimiTeknolojik aletlerin ne olacağı belli olmuyor, her biri testten geçiyor fakat buna rağmen bozuk ürünlere rastlamak oldukça muhtemel.
Garanti kapsamına girer, siz yine de aldığınız yere götürün belki uğraşmak istemeyip değişim yaparlar.iade yada garanti kapsamına girmez dimi
tamam ben yinede kendi başıma bir içini açıp bakayım her şey için saolUğraşmak isterseniz garanti kapsamına giriyor, gönderebilirsiniz. Eğer emanet mouse bulamazsanız uğraşmaya değmez, F/P olarak en azından Everest, Bloody veya Rampage gibi firmaları tercih etmenizi öneririm.