Far Cry 3 Konuşulmaya Başlandı!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Son yılların en popüler FPS'lerinden Far Cry'ın üçüncü versiyonu için Ubisoft kolları sıvıyor. Oyun ile ilgili çalışmaların başlamasına çok az kaldı.

Ubisoft'un metin yazarı Kevin Shortt, Far Cry 3'den dem vurdu! 2008'de satışa sunulan ikinci oyun ile büyük ses getiren Far Cry için yapımcılar, kendine has bir tarz yaratma peşinde. Crytek'in geliştirdiği ve fenomen olan ilk oyundan sonra, isim haklarını elinde bulunduran Ubisoft, yapımın devamını kendi geliştirmişti.

farcry21259745237.jpg

Dev bir Afrika haritası tasarlayan ekip, kullanıcıya büyük bir serbestlik sunmuştu. Üçüncü oyun için Shortt, "Nasıl görüneceği hakkında heyecan içerisindeyiz" diyor. Merakla beklenen Far Cry 3'ün yapımını Ubisoft'un Montreal stüdyoları üstlenecek. Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.

:: Far Cry 3'den beklentileriniz neler?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Far Cry 2'den fazla zevk alamamışdım. Crysis, Call of Duty 4 gibi oyunları oynadıkdan sonra farcry yı oynamam bunda etken olabilir...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yine düşük sistemle güzel grafikler bulabileceğimiz bir oyun olsun :)

suyunsesi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim Oynadığım birsürü oyun içerisinden sadece FPS tarzına bakıcak olursam. Call Of Duty 1 - 2 ve Modern War.., Crysis ve Crysis Warhead, Half Life ve tüm devam oyunları, Doom 1 - 2 - 3, Quake 2 - 4 oyunlarını ve ayrıca FarCry'ı da bitirmiş biri olarak, FarCry 2 yi yükledim ve çabuk sıkıldım :S Umarım 3.sü beni sıkmaz. Artık bir filmin başrol oyuncusu gibi olmak yada bir filmi izler gibi oyunda sıkılmadan devam etmek istiyorum.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Farcry 2 iğrenç'ti bence hep aynı yerde dönüp dolaşıyordun aynı görevi 3 4 kere yapıyordun.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
farcry 2 hiç güzel değildi gerçekten

crysis olsun farcry olsun

call of duty ile aralarında bir fark var oyun motoru olarak grafik değil fizik motoru olarak bana call of daha güzel geliyor çünki call of da bir adam nasıl ölür biliyorum ama crysis de mesela adama sniper ile 10 kere ateş ettim kan çıktı ama ölmedi + olarak call of da normal bir asker ken crysis ve farcry da tek başımıza dalıyoruz ben daha çok crysis in yeni oyununu ve cod un yenisini bekliyorum farcry olmasada olur 2 hiç güzel deildi biraz oynadım sildim çok sıkıcı =)

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Oyun el değiştirmeseydi mükemmel olacaktı 1. nekadar güzeldi defalarca oynadım 2. berbattı 15 zor dayandım... 3. oyuna bakmam bile.