Fantech ve Rampage Klavye Arasında Kaldım Hangisini Seçmeliyim?

Erhan_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, uzun zamandır Fantech'in MK 883 model klavyesinin incelemesini bekliyordum ve sonunda yapıldı, ancak 30-40 TL daha düşük fiyata satılan Rampage'in KB-R81 model klavyesi de bilek desteği olduğu için aklımda kaldı.
Fantech gözüme daha güzel gelse de arada kaldım, bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum. Aşağıya ikisinin de incelemesini bırakıyorum, fikirlerinizi izleyerek yaparsanız sevinirim.

Fantech İnceleme Linki
Rampage İnceleme Linki

NOT: Lütfen Rampage alınır mı üste şu kadar para koy şu markadan ürün al tarzı yorumlar yapmayın, ben sadece iki ürün arasında kaldığım için bir tercih yapmak istiyorum, teknik açıdan da fikirlerinizi merak ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
En büyük farkları swtich ve bilek desteği ikisi de kullanıcıya göre değişen şeyler olduğu için ben birşey diyemem ama eskiden bilek desteği sevmeyen ben artık bilek desteksiz klavye almam swtich olarak ise fantech blue swtich kullanırken rampage kırmızı switch kullanıyor bu size kalmış bir durum farkları ne diyecek olursanız blue swtich yani fantech her tuş basılışında clik diye bir ses veriyor bu geceleri fazla rahatsız edebilir birde aile uyuyor ise kırmızı da ise böyle bir durum yok sadece basıyorsunuz.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Rampage. Blue switch geceleri kullanmana engel olur, bilek desteksiz klavye alınmaz.

Erhan_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En büyük farkları swtich ve bilek desteği ikisi de kullanıcıya göre değişen şeyler olduğu için ben birşey diyemem ama eskiden bilek desteği sevmeyen ben artık bilek desteksiz klavye almam swtich olarak ise fantech blue swtich kullanırken rampage kırmızı switch kullanıyor bu size kalmış bir durum farkları ne diyecek olursanız blue swtich yani fantech her tuş basılışında clik diye bir ses veriyor bu geceleri fazla rahatsız edebilir birde aile uyuyor ise kırmızı da ise böyle bir durum yok sadece basıyorsunuz.

Hocam yanlışınız var burada videosunu eklediğim iki klavyede blue zaten. Videolara bakmadınız sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage. Blue switch geceleri kullanmana engel olur, bilek desteksiz klavye alınmaz.

Diğer arkadaşa da söyledim sanırım videolara bakmadınız, gösterdiğim modelin ikisi de blue switch zaten, red olanı da var biliyorum ama benim bahsettiğim bu iki blue olan model arasındaki seçim.