Fan hızlı çalışma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheEnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar . Herkese iyi forumlar..

Benim sorunum şöyle Casper marka bir notebook'um var ve ben internette film açınca fan aşırı hızlanıyor film süresince böyle ama film'i kapatıp browser'ı aşağı aldığımda fan yavaşlıyor ve normal seyrine dönüyor.Bu bazen internette gezerken 1-2 program çalıştırırken hızlanıyor sonra geri yavaşlıyor .. Mesela browserda üst üste yeni sekme açınca da oluyor ama en çok film izlerken bu durum başıma geliyor ve çok rahatsız oluyorum öncelerde böyle değildi son zamanda böyle oldu ve 2 kere temiz format attım ve hala aynı virüsden kaynaklandığını ve donanımsal olduğunu düşünmüyor çünkü film'i kapatıp browserdan çıktından sonra yavaşlıyor sorun ne olabilir ? bu sorunu yaşayıp çözmüş ya da konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi ? teşekkürler.

NOT: Arkadaşlar artık internette gezinirken youtube de müzik dinlerken fan hızlı çalışıyor

Son düzenleme:

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar hiç bilgisi olan yokmu?

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Bilgisayar ısındıkça fanlar onu soğutmak için daha çok çalışır özellikle casper acer gibi bilgisayarda bazen dosyalar arası geçiş yaparken bile fan bağırmaları olur.

Bunun için laptopun içine sağlam bir hava tut gerekirse aç temizle en azından biraz düzelir oda olmadı basit bir soğutucu al bunların hepsi etki eder.

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayar ısındıkça fanlar onu soğutmak için daha çok çalışır özellikle casper acer gibi bilgisayarda bazen dosyalar arası geçiş yaparken bile fan bağırmaları olur.

Bunun için laptopun içine sağlam bir hava tut gerekirse aç temizle en azından biraz düzelir oda olmadı basit bir soğutucu al bunların hepsi etki eder.

Bilgisayarı yeni açtığımda soğukken de fan bağırma yapıyor diğer dediklerinizin hepsini yaptım soğutucuda var aynı.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Bilgisayar ilk açılışta ısınana kadar fanlardan çok ses gelir ısındıkça sesi kesilir :confused::confused::confused::confused::confused:

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Lap top tan bağırma sesi mi :O 10. Yılına girmeye aday bilgisayarım bile bagirmiyor

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Lap top tan bağırma sesi mi :O 10. Yılına girmeye aday bilgisayarım bile bagirmiyor

Burda ciddi bir soru soruldu konu hakkında bir bilgin,fikrin,çözümün yoksa kalabalık yapma Abicim yaşına veriyorum..

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Fanları temizlediniz mi?Bir de fanların hızlı çalışmasının sebebi işlemci kullanımının artması olabilir.Yani görev yöneticisinden gereksiz şeylerin kapatın.Ama sakın bilmediğiniz bir şeyi kapatmayın.