Fallout 3 Broken Steel 'Kırık' Çıktı

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bethesda tarafından yayınlanan Fallout 3'ün üçüncü indirilebilir içerik paketi neden hemen yayından kaldırıldı?

Broken Steel adıyla yayınlanan üçüncü Fallout 3 içerik paketi, Xbox 360 ve PC için yayınlanmasından kısa bir süre sonra Bethesda forumlarında isyan çıkmasına neden oldu! Paketin kurulumu gerçekleştiremediğini gören PC oyuncuları, Bethesda'yı eleştiri bombardımanına tuttu. Games for Windows Marketplace mağazasından kaldırılan Broken Steel'in hatasını gidermek için firmanın çalışmaları sürerken, Xbox 360 sürümünde de Achievement puanlarının hatalı verildiği haberleri, bir önceki içerik paketi Fallout 3: The Pitt'te yaşanan aksaklıkları akla getirdi.
fallout3-21241537363.jpg
:: Bethesda içerik paketlerini neden yarım çıkarıyor?

Bilgi İçin :
Bethesda Forum
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bathesda öyle yapıyorsa salak manyak pek aklı olmayan yakında batar şeklinde bir firmadır.Sadece bunu değil daha birsürü içerik paketlerini yarım olarak çıkardıysa bu firmada iş yok.

Oyunun görüntülerine bakıyorum beğenirsem arkadaşta cd'si vardı alıcam yükleyecem.Aslında çoğu kişi çok kötü desede bazıları iyi diyor kötü diyenler daha çoktu ben daha çok duydum kötü diyenleri ama deneyecem şu oyunu nasılmış bakalım.