• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fake hesap kullanmayan var mı?

Genelde fake hesap sevgilisinde ayrılanlar platonik aşık olanların başvurduğu birşey hiç hoş bir durum değil milletin ne yaptığından sanene gerek yok böyle şeylere..

Fake hesap nerede olsa kullanmam. Ne yani öyle cesaretsiz miyim de fake hesap kullanacağım.

KillerFear kullanıyor :) etiketlemeyin ha. Instagram değil de daha çok hack amaçla kullanıyor.

Genelde herkes ya birilerini stalklamak için ya da başka şeylere bakmak için sosyal medyada fake hesaplar kullanır. Forumda kullanmayan veya karşı olan var mı?
Bu konuda cahil kalmışım; stalk kavramını öğrenmiş oldum. :rolleyes:
Heyhat; bu, bence daha çok bir hastalık gibi bir şey.

Sosyal medya gibi basit bir yer için neden kimliğimi ortaya dökeyim ki? Kendi ismim değil ama fakelik de yapmam. Küfür etmem ya da trollemem. Sosyal medyada hikayeden zaman geçirmek için takılıyoruz.

O değil de, ben hesapları adıyla sanıyla tastamam ÖZGÜN ama diğer herşeyi ÇAKMA olan hesaplar bildim...

Daima gerçek bir hesap kullanırım, fake hesabım olmamıştır, lakin yan hesaplarım bulunmaktadır.

Neler neler yapıyor millet ya ? ben metin2 de dolunay bile çalamadım hiç

Kullanmıyorum stalkida arkadsimdan yapıyorum:)

Bana yalan söyleyip oyalayıp sonunda engelleyip başkasına giden kız için fake hesap açarak gizliden takip edecek kadar bile kıymeti yok yanımda 1 saniyem bile böyle bir karaktersizden önemlidir.

Hayatta kullanmam, kullanan kişiyi de sevmem. Genelde fake hesap kullanan kişilere öz güvensiz gözüyle bakıyorum mesela hoşlandığı bir kişiye kendi hesabıyla yazmaktan korkup fake hesabıyla yazanlar var.

16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/Forum üzerinde açacaklar ama üzerlerine çökeceğim, varsa yan çar hesap kullanan şimdiden söylesin.. :cool:
ShiftDelete hariç bir kısım sosyal mecralarda bir tanede stepne olarak var galiba benim, ama şimdi şöyle mesala Facebook'da bir sayfada üyeliğim vardı, bir başlığıya yorum yazdım haklı olarak, ama kesinlikle küfür hakaret vs. uygunsuz birşey de yazmadım yorumum silindi ve bende nedenini sordum cevap verilmedi, çünkü yorum yazdığım yerde yoruma cevap yazdığım kişi bir şehrimizi aşağılıyordu, ve bu bir bayandı, bende yanıt yazdım ama yanıtım silindi, bende sormak istedim sebebini aksine engellendim, bende yeni bir hesap açtım tekrar yine yorum yazdım sayfada sordum cevap verilmedi ve yine engellendim başka mecralarda da aynı şekilde açmak sorunda olduğumuz stepne hesaplar var.
Ama ne oldu engelimi açmadı, cevap verilmedi ben ne yapacağım söyledim çünkü kendisine de zaten suç işliyor, bulunduğum şehir adı ile açılmış, M.. Radar Canlı diye trafik ekiplerinin raadar kurduğu, radar uygulaması olan yerleri anlık paylaşıyor, bende Pazartesi günü gidip savcılığa şikayette bulunacağım, madem usulsüz iş yapıyor, yaptığına yorum yaptırmıyor, gitsin uğraşsın.

Aşırı feministler biraz kızacak ancak fake hesabı genelde kadınlar kullanıyor.
Hiçbir platformda hiç fake hesap açmadım.

Baya gerçek gibi başkalarının fotoğraflarıyla hesap açanlar da var
Muhtemelen doğrudur; aman dikkat (!) insanı her kılığa sokabilir. ?

stalker.PNG
image credid by @schleycartoons

Konudan bağımsız kullanıcı adın neden fakehero??
Dilara konudan bağımsız ama bu forumda bir yerde yazmıştım benim nickimdeki hero kısmı soyadım oluyor ondan. Yedek subay olarak bu orduda önemli bir kademede komutanlık yaptığım içinde ironi olsun diye fake koydum önüne.

Fake Hesap kullanmıyorum zamanında kullanmıştım artık ihtiyaç duymuyorum sosyal medya zaten çok büyük bir illet

Selam sanırım benim gibi biri aranıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/Forum üzerinde açacaklar ama üzerlerine çökeceğim, varsa yan çar hesap kullanan şimdiden söylesin.. :cool:
Abi bir forumun akışına bir de şu xenforoya hayranım. Tek hesap yeterli gerçekten. İsmimin nereden geldiğini de bilen bilir. ?