- Reaksiyon puanı
- 2,104
Genelde fake hesap sevgilisinde ayrılanlar platonik aşık olanların başvurduğu birşey hiç hoş bir durum değil milletin ne yaptığından sanene gerek yok böyle şeylere..
ağa be ban yemiş nese gelir oben birini biliyorum![]()
Konudan bağımsız kullanıcı adın neden fakehero??Fake hesap nerede olsa kullanmam. Ne yani öyle cesaretsiz miyim de fake hesap kullanacağım.
Hanımefendi, Fake hesap görmek istiyor iseniz, Twitter'a bakmanız yeterli.Genelde herkes ya birilerini stalklamak için ya da başka şeylere bakmak için sosyal medyada fake hesaplar kullanır. Forumda kullanmayan veya karşı olan var mı?
Instagram'da da çok varHanımefendi, Fake hesap görmek istiyor iseniz, Twitter'a bakmanız yeterli.
Bu konuda cahil kalmışım; stalk kavramını öğrenmiş oldum.Genelde herkes ya birilerini stalklamak için ya da başka şeylere bakmak için sosyal medyada fake hesaplar kullanır. Forumda kullanmayan veya karşı olan var mı?
Baya gerçek gibi başkalarının fotoğraflarıyla hesap açanlar da varBu konuda cahil kalmışım; stalk kavramını öğrenmiş oldum.
Heyhat; bu, bence daha çok bir hastalık gibi bir şey.
Genelde herkes ya birilerini stalklamak için ya da başka şeylere bakmak için sosyal medyada fake hesaplar kullanır. Forumda kullanmayan veya karşı olan var mı?
O da çok yaygın bir yöntem ??Kullanmıyorum stalkida arkadsimdan yapıyorum![]()
En iyisini yapıyorsun uğraşına yazık öyleleri için?Bana yalan söyleyip oyalayıp sonunda engelleyip başkasına giden kız için fake hesap açarak gizliden takip edecek kadar bile kıymeti yok yanımda 1 saniyem bile böyle bir karaktersizden önemlidir.
ShiftDelete hariç bir kısım sosyal mecralarda bir tanede stepne olarak var galiba benim, ama şimdi şöyle mesala Facebook'da bir sayfada üyeliğim vardı, bir başlığıya yorum yazdım haklı olarak, ama kesinlikle küfür hakaret vs. uygunsuz birşey de yazmadım yorumum silindi ve bende nedenini sordum cevap verilmedi, çünkü yorum yazdığım yerde yoruma cevap yazdığım kişi bir şehrimizi aşağılıyordu, ve bu bir bayandı, bende yanıt yazdım ama yanıtım silindi, bende sormak istedim sebebini aksine engellendim, bende yeni bir hesap açtım tekrar yine yorum yazdım sayfada sordum cevap verilmedi ve yine engellendim başka mecralarda da aynı şekilde açmak sorunda olduğumuz stepne hesaplar var.16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
Forum üzerinde açacaklar ama üzerlerine çökeceğim, varsa yan çar hesap kullanan şimdiden söylesin..![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
![]()
Dilara konudan bağımsız ama bu forumda bir yerde yazmıştım benim nickimdeki hero kısmı soyadım oluyor ondan. Yedek subay olarak bu orduda önemli bir kademede komutanlık yaptığım içinde ironi olsun diye fake koydum önüne.Konudan bağımsız kullanıcı adın neden fakehero??
Abi bir forumun akışına bir de şu xenforoya hayranım. Tek hesap yeterli gerçekten. İsmimin nereden geldiğini de bilen bilir. ?16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
Forum üzerinde açacaklar ama üzerlerine çökeceğim, varsa yan çar hesap kullanan şimdiden söylesin..![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
![]()