Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,380
Şu an için? (!)Kullanmıyorum. Kullanmayı da şu an için düşünmüyorum![]()
Şu an için? (!)Kullanmıyorum. Kullanmayı da şu an için düşünmüyorum![]()
Ayrılık falan olursa ondan büyük konuşmayayım dedimŞu an için? (!)
200 IQ (Ciddiyim)Ayrılık falan olursa ondan büyük konuşmayayım dedim![]()
Evet, hala ekli bende. Bende onda ekliyim. Konuşmuyoruz ama niye ekliyiz birbirimizde bilmiyorum, kurcalamıyorum da.Eski sevgili mi yoksa???
Genelde herkes ya birilerini stalklamak için ya da başka şeylere bakmak için sosyal medyada fake hesaplar kullanır. Forumda kullanmayan veya karşı olan var mı?
ya önceki hesabın şifresini unuttuysa16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
Forum üzerinde açacaklar ama üzerlerine çökeceğim, varsa yan çar hesap kullanan şimdiden söylesin..![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
![]()
en az öyle bi 20-30 tane youtube hesabım vardırZamanında oyun için çok açardım özellikle de Facebook hesabı başka bir amaçla gerek yok zaten ne yazan var ne soran ne eden girip bakıp öyle çıkıyorum.
Cidden mi?? çok fena şeyler var psikolojin bozulmadı mı??Fake zengin kız hesabi açıp dayılarla dalga geçmiştim fake hesap tecrübem bu sadece
Ben fakir kız hesabı açıp Combat Arms oyunu için NX attırıyordum, numarasını alıp mobil ödeme ile numarasını yazıyordum az dayı soymadım bu şekildeFake zengin kız hesabi açıp dayılarla dalga geçmiştim fake hesap tecrübem bu sadece
Bozuldu tabi her erkek yaziyor hesap 680 takipciye cikti sonra kapattimCidden mi?? çok fena şeyler var psikolojin bozulmadı mı??
Ya keşke kontür kabul etseymism beBen fakir kız hesabı açıp Combat Arms oyunu için NX attırıyordum, numarasını alıp mobil ödeme ile numarasını yazıyordum az dayı soymadım bu şekilde)) Bazısına sahte adres verdim kapıda bekliyorum yanıma gel atayım dedi, bazısı anında "ONAY" mesajını gönderdi, heyt beee ne günlerdi. Yine fake hesabım var fakat stalk vb. amaçlar için kullanmıyorum, lazım olur diye köşede duruyor.
Çok şey kaçırmışsın, 2011-2012 döneminde güzel işler vardı şimdi denemeye bile gerek yok önce seni görelim sonra para diyorlar.Bozuldu tabi her erkek yaziyor hesap 680 takipciye cikti sonra kapattim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya keşke kontür kabul etseymism be
Reis benim yas yetmiyor xddddÇok şey kaçırmışsın, 2011-2012 döneminde güzel işler vardı şimdi denemeye bile gerek yok önce seni görelim sonra para diyorlar.
Ciddi ciddi yolluyorlar mı?Ben fakir kız hesabı açıp Combat Arms oyunu için NX attırıyordum, numarasını alıp mobil ödeme ile numarasını yazıyordum az dayı soymadım bu şekilde)) Bazısına sahte adres verdim kapıda bekliyorum yanıma gel atayım dedi, bazısı anında "ONAY" mesajını gönderdi, heyt beee ne günlerdi. Yine fake hesabım var fakat stalk vb. amaçlar için kullanmıyorum, lazım olur diye köşede duruyor.
Evet.Ciddi ciddi yolluyorlar mı?
Yapmayın yine de ya çok saflar acıdım
Zaten numara sallayp veriyodum başka biri hayrini görsün diyeYapmayın yine de ya çok saflar acıdım![]()