Facetime nedir?

mbrkrkyz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Arabistan dan 8+ almayı düşünüyorum da facetime li olursa ekstra daha pahalı. Facetime olunca iphone den iphone ye görüntülü konuşma mümkünmüş. Zaten WhatsApp buna izin vermiyor mu? Aydınlatır mısınız beni ayrıca kendim imza almıcam biri getirecek başka nelere dikkat etmem lazım?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Facetime arabistanda yasak. Onun için pahalı. Bence gerek yok kullanılmıyor çok fazla.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Arabistan dan 8+ almayı düşünüyorum da facetime li olursa ekstra daha pahalı. Facetime olunca iphone den iphone ye görüntülü konuşma mümkünmüş. Zaten WhatsApp buna izin vermiyor mu? Aydınlatır mısınız beni ayrıca kendim imza almıcam biri getirecek başka nelere dikkat etmem lazım?

Bende var fakat Facetime özelliğini nadiren kullanıyorum. Bence gereği yok.

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Facetime için ekstra ücret vermeniz iyi olmaz dediğiniz gibi aynı işi whatsapp ile de yapabilirsiniz

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Bende Dubaiden iphone 8 plus aldım. Facetime yok. Daha önce 6 plus kullanıyordum. Facetime'ı 3 yılda herhalde en çok 3 kez kullanmışımdır. Onun yaptığı için Whatsapp gibi programlar yapıyor zaten. imessage dubai versiyonlarında bile var. O işe yarayabiliyor. Dediğim gibi Facetime'ı salla gitsin

mbrkrkyz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Peki benim bildiğim viber de orada yakalandı. Ben facetime siz alırsam viber i burda indiremem mi?

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
ben zaten hiçbir zaman anlamamışımdır face time ın yapıpta diğer programların yapamadığı ne va diye araştırdım yokmuş hatta facetime ın yapamadığı çok :)