Facebook'ta Pkklı Hackerlar Sayfaları kırdı

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla pkklı hackerlar facebook'ta Türkiye için açılan sayfaları kırarak Apo ve Pkk için yazı yazmaktadır. Fotoğrafta abdullah öcalanında resmimni koyarak insanları kışkırtmaktadır eylem yapıalacağını dile getiren sözlerle. Tabii tepkilerde üstüste geliyor yorumlarda küfürler havada uçuşuyor.

Şuanda benim gördüğüm iki tane sayfa var, dahası da muhtemelen vardır varsa sizde ekleyin ve sayfaları şikayet edelim.

Türkiye Fan Page http://www.facebook.com/turkey.turkiye?v=wall#/turkey.turkiye?v=wall

Mehmetçik http://www.facebook.com/Tc.Mehmetcik

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bunlar zaten anca facebook hayran sayfası hackler

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sayfaların hayranı olan arkadaslarım var onları uyarıp şikayet etiim .

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
BİZLER ÖNDER APONUN FEDAİLERİ OLARAK KÜRDİSTANIN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN ÖNDERİMİZİN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN ŞEHİTLERİMİZİN KANINI ALMAK İÇİN SİZLERE KARŞI HER ZAMAN SAVAŞACAĞIMIZA AND İÇTİK
SİZ ÜLKÜCÜ KÖPEKLERE VE ASKER

Bunu yazmışlar Türkiye sayfasına

Mehmetcik sayfasınada Apo'nun resmini koymuşlar

Yorum yazmasam çok daha iyi olacak.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bu salaklar bayadır ses çıakrmıyodu..
yanlış hatırlamıyorsam 2006 gibi salak salak siteler açarlardı , hiç değişmemişler...
bizimkiler mtv yi hacklemeye devam etsin..
mehmetçiğe sıkılan her kurşunda hpg nin sitesine bakıyorum , itler ne yazmış diye..
siteleri sapasağlam durduğu gibi devamlı aşağılık propoganda..

Ferrycan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Her önüne gelen grup kurarsa olacağı budur. Arkadaşlar onlar ne yaparsa yapsın siz onların gazına gelmeyin.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
facebook sayfasından tatmin oluyolar;zaten daha fazla ne yapabilirler,

tasması bağlı it sadece hırlar

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şikayet butonu çalışıyor
solda hayranlar resminin altında
"sayfayı şikayet et"

Mahdum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şikayet et butonu bir sayfada çalışıyor diğerinde çalışmıyor.Ve söylenecek sözlerden biri "İt ürür kervan yürür."

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aciz insanlar işte. Ben korkuyorum ki, dün alınan karardan sonra ortalık kötü karışacak. Şu anda örgütleniyorlar. Allah büyük.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bırakın kendi sularında boğulsunlar

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sayfadakiler iyi kalaylamışlar bizde burdan kalaylıyoruz ve 7 ceddiyle akraba oluyoruz.....

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bu şeref yoksunlarında site hackleme gibi bir kabiliyetleri yoktur...fan sayfasını önce mehmetçik ve atatürk fotoğrafları ile açmışlardır .1-2 ay sonra da şeref yoksunu kürt bebek katili abdullah öcalannın resimlerini koymuşlardır.

---------- saat 20:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:15 eklenmişti ----------

Aciz insanlar işte. Ben korkuyorum ki, dün alınan karardan sonra ortalık kötü karışacak. Şu anda örgütleniyorlar. Allah büyük.

hiçbir zaman korkma.onlar hergün ayaklanıyorlar biz bir defa ayaklanmadık..ayaklanırsak neler olacağını tüm kürtler iyi biliyorlar..

hem ne o öyle korkuyorum falan lafları...??? :mad:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sürekli Küfür Yiyolar Hacklediklerini Sanmıyorum Kendileri Daha Önce Kendi Adlarına Kaydetmiş

Grupları Şikayet Ettim

tenedos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
^ bu toprağın ekmeğini yeğipte ihanet eden , bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer^ sanırım Bumerang cehennemi filminde bozo böyle demişti bizim deli yüreğe....

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bence bu işte bi iş var .. adamlar daha önceden PKK yandaşıydılar.. böyle TC ile ilgili PKK karşıtı bi grup kurmuştular.. sonra DTP kapatılınca'da grubun içeriğini değiştirmişlerdir.. Kolay kolay facebook nasıl hacklencekki ?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
45 bin Or..... grup kurmuş....:)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ana avrat girecem şimdi ya şöyle bir ilk sayfaya baktım Türkiye sayfasında Atoş şarkı söylüyor demişler Atatürk için montajlı bir video yapmışlar MHP başkanına montaj yapmışlar Genelkurmay başkanına gay faşist demişler şimdi bildiğim bir küfür programı var 5 dk boyunca sayfalarca ana avrat küfür yazıyor msnde denemiştim de 2 saat otomatik küfür yazmıştı program cümle cümle karşı tarafa o programı açar denerdim ama neyse banlanırım hem burda niye edecem girerim sayfaya ana avrat söverim.Birde Türkiye sayfasında 9 tane jet resmi var sağ altta da kurdix yazıyor pkklılarda jet,tank vs mi var ellerinde? yoksa türk jetlerinin üstüne montaj mı yapmışlar yoksa o renkli dumanlar bombaların falan dumanı mı?

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
benim bir arkadaşın profil resmi de "haclenmiştir" falan bişey olmuş..
ezik bunlar ya
çapsız adiler