Facebook'ta peygambere küfre hapis cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
@serkay1578 "Peygamberin yeteri kadar kadını vardı zaten merak etme.9 yaşından başlamak üzere hatta." Bu yazıyı yazan densiz.

Bana bak çocuk Peygamberimiz (s.a.v) hakkında konuşurken söylediğin kelimeleri iyi seç.

Modlara sesleniyorum. Bu cocuğun "Peygamberin yeteri kadar kadını vardı zaten merak etme.9 yaşından başlamak üzere hatta." bu yazısına niye müsade edersiniz nasıl müsade edersiniz. Bu yazıları okuyunca sizde mi mutlu oluyorsunuz ? Amacınız ne ? 2 kişi birbirine ufaktan hakaret ediyor hemen müdahale edip uyarı veriyorsunuz. Adam Peygamberimize laf uzatıyor ses yok. Bir kaç aklıselim insan var diye arasıra girip okuyoruz konuları. Ama bu kadar cılkını çıkarmayın bu işin. Kimse benim dinimi sevmek zorunda değil. Kimsede benim Peygamberim,dinim hakkında yorum yapma kafasına göre konuşma hakkına sahip değil.

Bu site yöneticileri bu sitede bu ince çizgiyi korumak zorunda. Biz buraya doğruya yanlışa müdahale ediliyor diye geliyoruz. Her önüne gelen cahilin inancımız hakkında yaptığı yorumları okumak için değil.

Sanki kafamdan atıyorum anasını satayım iftira falan attığım yok iyi araştır bakalım.Sen densiz diyerek hakaret ediyorsun bana esas.Ben hakaret etmedim gördüğün gibi.

Peygamber (47 yaşındayken) benimle 6 (yaşında) bir kızken nişanlandı. Medine'ye gittik ve Beni-el-Haris bin Hazrec'in evinde kaldık. Sonra hastalandım ve saçlarım döküldü. Daha sonra saçlarım büyüdü ve annem, Ummü Ruman, salıncakta kız arkadaşlarımla oynarken yanıma geldi. Beni çağırdı, yanına gittim, bana ne yapacağını bilmiyordum. Elimden yakaladı ve beni kapıda bekletti. Soluğum kesilmişti, nefesim yerine geldiğinde, biraz su aldı ve yüzümle başımı bu su ile ovdu. Daha sonra beni eve aldı. Evde Ensâr`dan birtakım kadınlar hazır bulunuyordu. Bunlar bana: "Hayır ve bereket üzere geldin, hayırlı kısmet getirdin!", dediler. Annem beni bu kadınlara teslîm etti. Bunlar da benim kılığımı, kıyâfetimi düzlediler ve Resûlullah'a teslîm ettiler. Ensâr kadınları beni Resûlullah`a takdîm ettiklerinde ben 9 yaşında bir kızdım. (Buhari)

Bthnkdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@serkay1578 "Peygamberin yeteri kadar kadını vardı zaten merak etme.9 yaşından başlamak üzere hatta." Bu yazıyı yazan densiz.

Bana bak çocuk Peygamberimiz (s.a.v) hakkında konuşurken söylediğin kelimeleri iyi seç.

Modlara sesleniyorum. Bu cocuğun "Peygamberin yeteri kadar kadını vardı zaten merak etme.9 yaşından başlamak üzere hatta." bu yazısına niye müsade edersiniz nasıl müsade edersiniz. Bu yazıları okuyunca sizde mi mutlu oluyorsunuz ? Amacınız ne ? 2 kişi birbirine ufaktan hakaret ediyor hemen müdahale edip uyarı veriyorsunuz. Adam Peygamberimize laf uzatıyor ses yok. Bir kaç aklıselim insan var diye arasıra girip okuyoruz konuları. Ama bu kadar cılkını çıkarmayın bu işin. Kimse benim dinimi sevmek zorunda değil. Kimsede benim Peygamberim,dinim hakkında yorum yapma kafasına göre konuşma hakkına sahip değil.

Bu site yöneticileri bu sitede bu ince çizgiyi korumak zorunda. Biz buraya doğruya yanlışa müdahale ediliyor diye geliyoruz. Her önüne gelen cahilin inancımız hakkında yaptığı yorumları okumak için değil.

Neden müsade edilmesin ?? bak iki üc video var inkar etmiyorki hicbir din hocasi peygamberin cok esinin olmasini ve bir kismida 9 yasi inkar etmiyor. ortada küfür de yok senin gibi bilgisiz cahiller cikip bilmedigi konu icin hemen densiz diye yakistirma da yapmiyor. bilmiyorsan susmasini ögren adam sansinlar !!

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Batu. Birşeyi anlayamıyorsan, saçma diyemezsin. Siz kendinizi objektif sanıp, herşeye eleştiri getirebileceğinizi düşünüyorsunuz. Sizce dini inancı olan insanlar ilmi açıdan birşeylere bakamaz.
Kendi kibirinizden boğulacak haldesiniz vesselam.

İslam dünyası tabii ki kendi içinde karmaşalar yaşıyor, fakat herkes cevabını alıyor. İslamın çizgileri incedir, sizin çizgiler gibi kütükten yapılmıyor. Orada hoca geçen birtek Ahmet Mahmut Ünlü' dür. Namıdeğer Cübbeli. Meyve veren ağaç taşlanır.

Müslümanların birbiri ile tartışması, İslam dünyasını yol geçen hanı yapmıyor. Kendi içimizdeki münakaşaları sürdürürken de size karşılık verebiliriz. Bunda bizi engelleyen bir durum yok. Dil uzattığınız sürece tabii ki karşılık bulacaksınız.

Cesuryürek fb. Sen Adem peygambere ve onun dünyaya gelişine de inanmıyorsun o zaman. Adem peygamberin, Hz. Muhammed'in adına hürmeten, Allah' a dua edip, Havva annemiz ile karşılaşmasına da inanmıyorsun o zaman.

Yazık ki sen Bakara suresini de inkar ediyorsun o zaman. Uydurma hadis dediğin, bakara suresinin, aşağıda sunulan ayetlerinin açıklamalarıdır.

30 - Bir zamanlar Rabb'in meleklere: "Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım" demişti. (Melekler): "A!.. Orada bozgunculuk yapacak ve kan dökecek birisini mi yaratacaksın? Oysa biz seni överek tesbih ediyor ve seni takdis ediyoruz" dediler. (Rabb'in): "Ben sizin bilmediklerinizi bilirim." dedi.
31 - Ve Âdem'e isimlerin hepsini öğretti, sonra onları meleklere gösterip: "Haydi davanızda sadıksanız bana şunları isimleriyle haber verin." dedi.
32 - Dediler ki: "Yücesin sen (ya Rab!). Bizim, senin bize öğrettiğinden başka bir bilgimiz yoktur. Şüphesiz sen bilensin, hakîmsin".
33 - (Allah): "Ey Âdem, bunlara onları isimleriyle haber ver." dedi. Bu emir üzerine Âdem onlara isimleriyle onları haber verince, (Allah): "Ben size, ben göklerin ve yerin gayblarını bilirim, sizin açıkladığınızı da,içinizde gizlediğinizi de bilirim" dememiş miydim?" dedi.
34 - Ve o zaman meleklere: "Âdem'e secde edin!" dedik, hemen secde ettiler. Yalnız İblis dayattı, kibrine yediremedi, inkârcılardan oldu.
35 - Dedik ki: "Ey Âdem, sen ve eşin cennette oturun, ikiniz de ondan dilediğiniz yerde bol bol yeyin, fakat şu ağaca yaklaşmayın, yoksa zalimlerden olursunuz."
36 - Bunun üzerine şeytan onları(n ayağını) oradan kaydırdı, içinde bulundukları (cennet yurdu)ndan çıkardı. Biz de: "Birbirinize düşman olarak inin, orada belirli bir vakte kadar sizin için bir karar yeri ve bir nasib vardır." dedik.
37 - Derken Âdem Rabb'ından birtakım kelimeler aldı, (onlarla tevbe etti. O da) tevbesini kabul etti. Muhakkak O, tevbeyi çok kabul eden, çok esirgeyendir.

Bakara 30. - 37. ci ayetler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neden müsade edilmesin ?? bak iki üc video var inkar etmiyorki hicbir din hocasi peygamberin cok esinin olmasini ve bir kismida 9 yasi inkar etmiyor. ortada küfür de yok senin gibi bilgisiz cahiller cikip bilmedigi konu icin hemen densiz diye yakistirma da yapmiyor. bilmiyorsan susmasini ögren adam sansinlar !!

Her hoca diye çıkanı sen dinliyorsun, biz değil. :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
21kh3EaBudL._AA160_.jpg

Şöyle bir kitap var bu kitap birincisi bundan sonra üç kitap var fırstını bulursanız bir okuyun derim Thomas ile Müslüman bir arasında geçen diyaloglar satır aralarında yüzlerce soru işaretine cevap niteliğinde bir kitap fırsat bulursanız bir okuyun derim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...