serkay1578
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
@serkay1578 "Peygamberin yeteri kadar kadını vardı zaten merak etme.9 yaşından başlamak üzere hatta." Bu yazıyı yazan densiz.
Bana bak çocuk Peygamberimiz (s.a.v) hakkında konuşurken söylediğin kelimeleri iyi seç.
Modlara sesleniyorum. Bu cocuğun "Peygamberin yeteri kadar kadını vardı zaten merak etme.9 yaşından başlamak üzere hatta." bu yazısına niye müsade edersiniz nasıl müsade edersiniz. Bu yazıları okuyunca sizde mi mutlu oluyorsunuz ? Amacınız ne ? 2 kişi birbirine ufaktan hakaret ediyor hemen müdahale edip uyarı veriyorsunuz. Adam Peygamberimize laf uzatıyor ses yok. Bir kaç aklıselim insan var diye arasıra girip okuyoruz konuları. Ama bu kadar cılkını çıkarmayın bu işin. Kimse benim dinimi sevmek zorunda değil. Kimsede benim Peygamberim,dinim hakkında yorum yapma kafasına göre konuşma hakkına sahip değil.
Bu site yöneticileri bu sitede bu ince çizgiyi korumak zorunda. Biz buraya doğruya yanlışa müdahale ediliyor diye geliyoruz. Her önüne gelen cahilin inancımız hakkında yaptığı yorumları okumak için değil.
Sanki kafamdan atıyorum anasını satayım iftira falan attığım yok iyi araştır bakalım.Sen densiz diyerek hakaret ediyorsun bana esas.Ben hakaret etmedim gördüğün gibi.
Peygamber (47 yaşındayken) benimle 6 (yaşında) bir kızken nişanlandı. Medine'ye gittik ve Beni-el-Haris bin Hazrec'in evinde kaldık. Sonra hastalandım ve saçlarım döküldü. Daha sonra saçlarım büyüdü ve annem, Ummü Ruman, salıncakta kız arkadaşlarımla oynarken yanıma geldi. Beni çağırdı, yanına gittim, bana ne yapacağını bilmiyordum. Elimden yakaladı ve beni kapıda bekletti. Soluğum kesilmişti, nefesim yerine geldiğinde, biraz su aldı ve yüzümle başımı bu su ile ovdu. Daha sonra beni eve aldı. Evde Ensâr`dan birtakım kadınlar hazır bulunuyordu. Bunlar bana: "Hayır ve bereket üzere geldin, hayırlı kısmet getirdin!", dediler. Annem beni bu kadınlara teslîm etti. Bunlar da benim kılığımı, kıyâfetimi düzlediler ve Resûlullah'a teslîm ettiler. Ensâr kadınları beni Resûlullah`a takdîm ettiklerinde ben 9 yaşında bir kızdım. (Buhari)