Facebook'ta MSN Kullanın

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Facebook üzerinden MSN'e girebilir ve mesaj gönderebilirsiniz. Türkçe arabirimi de olan bu uygulamayı, adım adım anlatıyoruz. İzleyin, öğrenin!

Hisselerinin bir kısmı Microsoft tarafından alınan Facebook, uygulamalarına Windows Live Messenger için bir yenisini daha ekledi. Bu uygulama sayesinde, Facebook üzerinden Messenger'daki kişilerle sohbet edebileceksiniz. Ayrıca, Facebook üzerinden sizi MSN kişi listelerine eklemelerine de olanak sağlayabiliyorsunuz. Şimdi Türkçe olarak hizmet veren bu uygulamanın, nasıl kurulduğuna ve bilinmesi gerekenlere adım adım izlemek ve öğrenmek için buraya tıklayın.http://shiftdelete.net/facebookta-msn-kullanin-7521.html

SegamenT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Facebook'a giriş yapın ve Facebook için Windows Live Messenger uygulamasını kullanmak için buraya tıklayın. Karşınıza gelen pencere yukarıdaki gibi olacak. Sizden istenen izni verin ve sonraki aşmaya geçelim.

Diye yazıyor ama herhangi bi link yok sayfada...

ahmet_d

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hahhaha çok güzel anlatmışlar özellikle şu cümleye koptum "yakaladın beni bakkı"

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bi ordan çene çalmadığım kalmıştı :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
sadece bir arkadaşım kullanıyormuş...
pek kullanışlı değil şu an için...
ama ilerde messenger yüklemeye gerek kalmadan kullanabileceğimiz düşünürsek iyi birşey :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Son zamanlarada internetteki en büyük gelişme nedir? diye bir soru sorsalar facebook derim. :D

Sürekli facebook haberlerini okuyorum istemesem de... her yerde.