• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Facebook Yorum Sistemi Değişiyor

Cyberia

Asistan
Facebook Yorum Sistemi Değişiyor

Facebook yeni yorum sistemini test etmeye başladı. Bu özellikle, yazılan yorumları da yorumlayabilecek, bunlara cevap verilebilecek. Böylece kullanıcılar arasındaki etkileşimi artacak.

Yabancı bir sayfa da gezerken gördüm bu özelliği. Türkiye sayfalarında yok hala. Millet saydırıyor.

Geç kalınmış olsada mutlaka olması gereken bir özellik yoksa yorumlarda kim,kime ne diyor belli olmuyor :)

Yabancı bir sayfa da gezerken gördüm bu özelliği. Türkiye sayfalarında yok hala. Millet saydırıyor.

Türkiye sayfalarında da an itibariyle aktif bir özelliktir. Kullanışlı gibi duruyor ama kötüye kullanımı şimdiden görmeye başladım. Bir bayan yorum yapmış, altına bizimkiler hemen damlamış :)

Bir de şu facebook ios uygulamasnıa paylaş ve sil butonlarını koysalardı iyiydi :)

Facebook'un da ömrü biter yavaş yavaş. Twitter hadi habere ve bilgiye anında ulaşma imkanı veriyor ama Facebook artık sürekli alakalı alakasız şeylerin paylaşıldığı bir görsel çöplüğe döndü. Teknoloji hızla gelişiyor. Mobil haberleşme giderek bu tarz platformları bence yutacak. Ücretsiz mesaj ve konuşma servisleri sayesinde artık insanlar kontürüm biter mi diye dert etmeden mesaj yazmak yerine direk arayıp soruyor karşısındakini ki bu bence olumlu bir gelişme.