Facebook Yorum Sistemi Değişiyor

Cyberia

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Facebook Yorum Sistemi Değişiyor

Facebook yeni yorum sistemini test etmeye başladı. Bu özellikle, yazılan yorumları da yorumlayabilecek, bunlara cevap verilebilecek. Böylece kullanıcılar arasındaki etkileşimi artacak.

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yabancı bir sayfa da gezerken gördüm bu özelliği. Türkiye sayfalarında yok hala. Millet saydırıyor.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Geç kalınmış olsada mutlaka olması gereken bir özellik yoksa yorumlarda kim,kime ne diyor belli olmuyor :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Şimdi mi akıllarına gelmiş:)

Algos SB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yabancı bir sayfa da gezerken gördüm bu özelliği. Türkiye sayfalarında yok hala. Millet saydırıyor.

Türkiye sayfalarında da an itibariyle aktif bir özelliktir. Kullanışlı gibi duruyor ama kötüye kullanımı şimdiden görmeye başladım. Bir bayan yorum yapmış, altına bizimkiler hemen damlamış :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bir de şu facebook ios uygulamasnıa paylaş ve sil butonlarını koysalardı iyiydi :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Facebook'un da ömrü biter yavaş yavaş. Twitter hadi habere ve bilgiye anında ulaşma imkanı veriyor ama Facebook artık sürekli alakalı alakasız şeylerin paylaşıldığı bir görsel çöplüğe döndü. Teknoloji hızla gelişiyor. Mobil haberleşme giderek bu tarz platformları bence yutacak. Ücretsiz mesaj ve konuşma servisleri sayesinde artık insanlar kontürüm biter mi diye dert etmeden mesaj yazmak yerine direk arayıp soruyor karşısındakini ki bu bence olumlu bir gelişme.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bundan sonrası facede sidik yarışına döner demedi demeyin :D

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Beğenmeyi beğenmede olsa çok güzel olur.