Facebook Yeni Ana Sayfasını Deniyor

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Uğruna şarkılar yazılan, sanal sosyalleşme sitesi Facebook ana sayfasında değişikliğe gidiyor. İşte yeni tasarımla birlikte yürürlüğe girecek değişiklikler ve bu sayfanın ilk fotoğrafı.

Popüler sosyal ağ sitesi Facebook, tasarımında yaptığı birçok yeniliği kullanıcılarına danışmadan yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde değiştirdiği güvenlik ayarlarıyla, kullanıcılarını sanal mağdura dönüştüren site, şimdi de ana sayfasını tekrar değiştirmeyi düşünüyor. Ancak bu sefer sosyal ağ dersini almış gibi görünüyor. Üyelerinin tavsiyelerini ve yorumlarını dinleyen site yöneticileri, ana sayfalarına yeni bir düzen vermeye başladı.
Facebook_redesign11261344303.jpg

Facebook bu sayfayı üyelerinden gelen yorumlara göre düzenliyor.
Şu anda test aşamasında olan bu sayfa da ilk dikkat çeken ise, gelen kutusu ve profil başlıklarının ekranın solundan sağ tarafına alınmış olması. Yeni tasarımla birlikte, artık gelen istekler için ekranın sol üst köşesinde özel bir kutucuk olacak. Ayrıca profilinizdeki, grupların attığı mesajlar ve arkadaşlarınızın duvar mesajları da ayrı başlıklar altında toplanıyor. Eklenen account menüsüyle birlikte, üyeler kendilerine ait bilgileri daha rahat düzenleyebilecek
:: Facebook kullanıcısı olmaktan memnun musunuz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yok ,ilk zamanlar neyse biraz takılırdım face de ama yakın zamanda kapatmayı düşünüyorum.Hatta şimdi :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Eh pek memnun sayılmam.:)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bi sıkıntı yok gayet güzel şu anda benim için...

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
eski tasrımı çok daha güzeldi
canlı haberlere gıcık oluyorum özellikle.

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Haber Kaynağı ve Canlı haber tam bir saçmalık... 1 yeni haber diyor ve tıkladığımda son haber karşımda... Aşağılarda herhangi bir akışa yorum yapıldığında bunu da canlı haber olarak algılıyor ama ben nerden bileceğim o canlı haber nerede! Birşey yapalım derken saçmalamışlar.. Bir önceki anasayfada berbattı bu anasayfada berbat.. Facebook mühendisleri kesinlikle mankafalı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Facebook'tan ben de memnunum. Bakalım yeni tasarım bizi memnun edecek mi?

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kapattım gitti. :mrgreen:

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
İlk zamanlar güzeldi ama çavolar gelip bununda çırtını çıkarttı . yok emolara savaş bilmem ne kaşar falan yok emolara ölüm saçma bi ton şey adam sana dokunmadan adama savaş açıyorlar :D çok çok saçma

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
memnun değilim. bazen kapatasım geliyor ama naparsın. üni.den mezun olduk, çoğu arkadaşla sadece facebook üzerinden haberleşebiliyoruz. milletin doğum gününü falan takip ediyorum. yoksa 1 dk durmam sitede. haftada 3-5 kere giriyorum. 5-10 dk durup çıkıyorum.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Değişsin bakalım,değişiklik iyidir.

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
değiişiklik iyidir. kaç kere tema değişti, kötü falan dediniz ama alıştık. elbet bunada alışırız...

by_kamu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk haki daha güzeldi sanki son zamanlardaki çalışmlarının çoğu başarısız. özellikle "gizlilik" le yapılan ayarlar. herkezin profili gezebiliyordun ilk başlarda.

Berlin Boleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
17
facebook kullanmıyorum
eski arkadaşlarımın yolu açık olsun
ayrıca artık millet kız veya erkek tavlamak için kullanır oldu
hatta facebook cinayetleri bile çıktı
ALLAHA yakın bana uzak olsun facebook iblisi...