Facebook tanınır mıyım?

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Üzülmemek için gerçeklerden kaçamam.
Bu hayatta bana yapılan haksızlıkları saysam, emin ol her şeyden kaçarsın.

Şunu anladım ben, bu Dünya'ya bir kez geliyoruz değil mi? Bir daha gelmeyeceğiz.
E madem öyle, o zaman neden ömrümüzü, vaktimizi bu tür şeyler için harcıyoruz?

Farz et ki seni sevmiyor, ne olacak yani?
Unutma arkadaşım, bu hayatta hiçbir şey senden, sana bir kez verilen ömürden, dünyaları yaşayabileceğin koca bir hayattan kıymetli değil.

Keşke elimde olsaydı da seni engelleyebilseydim, üzülebilirsin gerçekten.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Üstelik kız seni gerçekten seviyorsa dahi, senin içinde böyle bir soru işaretini taşıyor olman, onun sana yeterince güvenini veremediğini, yada senin onu yeterince sevmediğini de gösterir. Bu durum daha vahim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Millet 17 yasinda ask doktoru olmus, хорошо basina gelmedik kalmamis. vay be. aslanim bosver Sen bunlar. arkadasin kafasini sulandirma. Senin yasin daha erken bunlara

41atakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni seven birinin sevgisini hemen kanıtlamak istiyorum bu da aramızda mesafeler oluşturuyor.Ben onu seviyorum.Aramızda güvensizlik meselesi yok

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Beni seven birinin sevgisini hemen kanıtlamak istiyorum bu da aramızda mesafeler oluşturuyor.Ben onu seviyorum.Aramızda güvensizlik meselesi yok
Neyse, ne desem boş.
Konuşmanı değiştir, eğer ergen gibi konuşuyorsan düzgün konuş harfleri düzgün yaz, ama zaten öyleysen ergen gibi konuş ".d" falan yap. :)