Facebook sürekli şifre istiyor...

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Facebook'da anasayfaya şifremi ve e-mail adresini girerek giriş yapıyorum.Fakat hangi linke tıklasam Facebook şifremi tekrar girmemi istiyor.Her sefer aynı durumu yaşıyorum.
Acaba tarayıcı ile ilgili bir problem mi yoksa Facebook'uma giren başka birisi mi var anlamadım...

Düşüncelerinizi bekliyorum...Kolay gelsin...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ulrasörf gibi bir programlamı bağlanıyorsun acaba nereden baglangını goremıyorlar ..???

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
facebook bu aralar daha sık şifre istiyor. önceden yoktu bu olay. Ayrıca sısk sık sunucu bağlantısı kesildi tekrar bağlanın da diyor. Artık yetmiyor sanırım.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ulrasörf gibi bir programlamı bağlanıyorsun acaba nereden baglangını goremıyorlar ..???
Arada 3.şahıs hiçbir yazılım yok.

---------- saat 23:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:50 eklenmişti ----------

facebook bu aralar daha sık şifre istiyor. önceden yoktu bu olay. Ayrıca sısk sık sunucu bağlantısı kesildi tekrar bağlanın da diyor. Artık yetmiyor sanırım.
Giriş yapmana rağmen tekrar şifre isteme olayı sende de mi var kardeş ???

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Evet belli aralıklarla tekrar giriş yapmak istiyor yada dediğim gibi sunucudan bağlantı kesildi tekrar bağlanın diyor.

akaca38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet belli aralıklarla tekrar giriş yapmak istiyor yada dediğim gibi sunucudan bağlantı kesildi tekrar bağlanın diyor.

Arkadaşlar listenizde olmayan kişilere çok fazla davet veya mesaj, ya da gruplara ve sayfalara çok fazla reklam gönderdiğinizde FACEBOOK YASAKLAMA GETİRİYOR hepiniz veya bi çoğunuz biliyor bunu ve bu yasaklama uyarılarını dinlemediğinizde tekrar giriş yapmanızı istiyor. işte bu girişten sonraki aşamada hani diyorya, ŞU KADAR GÜNLÜĞÜNE ARKADAŞ EKLEMEN MESAJ GÖNDERMEN YASAKLANACAK ve ÖNCEDEN GÖNDERDİĞİN DAVETLERİ İPTAL ETMEK İSTERMİSİN diye, hah :) işte bu iki aşamalı uyarıyı görmediğiniz zaman veya onca davete yönelik böyle bir uyarı aşamayı tamam onaylıyorum kabul ediyorum kısımlarını ekranınızda göremeyip işaretlemediğinizden dolayı SÜREKLİ GİRİŞ YAPMANIZI istiyor sizden.

çözüm: O FACEBOOK HESABINIZA YENİ BİR ADRES VERİN KAYDEDİN. HOTMAİLİNİZE GELEN ONAYI TIKLAYIN. ARDINA FACEBOOK HESAB KISMINDA GÖRÜNEN ( tabi önce yeni mailin önündeki halkayı işaretleyip şifre girerek ANA HESAP SEÇİN) , ESKİ MAİLİ DE SEÇİP KALDIRI TIKLAYIN ÇIZILSIN:) ARDINA AŞAĞIYA ŞİFRENİZİ GİRİP DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET DEYİN bu kadar. umarım düzelir ;)

mazula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Oturumumu Sürekli Açık Tut" Seçeneği işaretli değilse , internet bağlantısı her kesildiğinde ve tekrar bağlandığında yeniden şifre isteyebilir.

Bir de şuna çok dikkat edilmeli , bazı kişiler facebook login ekranının aynısını taklit eden ancak facebook.com olmayan siteler kuruyorlar
e-mail ve şifre yazınca tüm bilgileriniz o şahsa gidiyor. Bu yüzden adres çubuğunda https://www.facebook.com yazmasına dikkat edin :)