Facebook Resimler Hakkında Sorunum

BuGRaHaN1989TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Var Bu Facebookda Zaman Tüneli Bölümündeki Bir Resimi Profil Resimi Yapınca İlk Resimlere Girişte Herkez 2 Tane Olarak Görüyor Zaman Tünelindeki Fotoğrafı Profil Resimi Yapınca Bu Çift Olmasını Nasıl Düzeltirim Acaba Lütfen Yardım Edermisiniz Acaba Rica Etsem....Şimdiden Teşekkür Ederim....

mehmetpaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam diyelim ki senin resim a profilinde ve sen bu resmi profil resmi yapıyorsun yani profil resimleri albümüne yeni bir fotoğraf eklemiş oluyorsun. Eğer 2 defa görünmesini istemiyorsan ilk eklediğin albümden bu resmi kaldırman gerekiyor. Umarım cevap yeterli olmuştur

BuGRaHaN1989TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım Birde Şunu Sormak İstiyorum Ben Bazı Kişilere Bakıyorum Mesela Albümler Bölümünde Çok Albümü Var Ama Profil Yazan Bölümde 43 Fotoğrafı Olsada Çok Az 2 Tane Benzer Fotoğraflar Var Ama Silmemiş Albümlerdeki Fotoğrafları Birde Şunu Sölicem İlk Kişinin Sayfasında Fotoğrafa Girince Örnek : ( Mertcan'ın Fotoğrafları ) Yazan Resimlerde Hepsi Var Ama Bikaç Tane Çift Fotoğrafı Var Profil Yazan Yerde Çok Olsada Bu Sorunum İçin Lütfen Yardım Edermisini....Her Zaman Teşekkür Ederim Herkeze....

mehmetpaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim kardeşim. Şimdi ben sana şunu anlatmak istedim. Hani sen çift görünmesini istemiyorsun ya onun için bu fotoğrafı silmen gerekiyor. Dediğin kişi fotoğrafı profil resmi yaptıktan sonra silmemiş onun için hem profil resimleri albümünde hem de diğer x albümünde görülür bu fotoğraf. Senin dediğin Mertcan'ın fotoğrafları bölümünde de bu yüzden bu resim çift görünür. Umarım cevabım yeterli olmuştur.