• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Facebook Karmaşaya Elveda Dedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan btutal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

btutal

Asistan
Facebook Karmaşaya Elveda Dedi

Facebook, Haber Kaynağı'nın yeni görünümünü "Karmaşaya Elveda" sloganıyla tanıttı. Yeni görünüm ile Facebook'un yaptığı değişikliklerin detayları haberimizde.

Eskisi gibi sarmıyor girmiyorum zaten zaman tüneli yaptılar batırdılar

normalde yenilikler çeviri uygulamasına katılanlara daha önce geliyordu ama zaman tünelinden sonra çok daha geç gelmeye başladı. politika mı değiştirdiler ne yaptılar anlamadım.

Güzel bir tasarım yapmışlar :) Listeye kaydoldum. Merakla bekliyorum :)

Önceden rakı gönderirdik sofraya davet ederdik.

önce karmakarışık bir hale getir yenilik yaptık de aradan 1 yıl geçsin elvada de yenilik yaptık diye tekrar debelen... Kendi kendilerini bitirdiler haberleri yok altıüstü kofti bir sitesin amacın belli üyelerin ne yaptığı belli abartırsan işte böyle olursun. Bak twitter'a adamlar neyi niçin yaptıklarını biliyorlar öylede davranıyorlar.

Zaman tünelinide sevmiştim ilk zamanlar bunuda bir deneyelim ama yeniliği herzaman desteklerim.

Güzel görünüyor, sıraya girdik bakalım :)

Güzele benziyor herkese açıldığın da göreceğiz ancak facebookun da sonu geliyor. :)

yeniliğe açık biri olarak listeye girdik bakalım :)

Güzel olmuş bu özellik inşallah sevilir.

Bu tür şeyleri takip etmeyen, hiç alakası olmayan arkadaşlarım geçmişken bu görünüme daha bende değişiklik yok.:cursing:

hala listedeyim ama geçenler var :D google magazasından bi eklenti ile değişiyor acaba denesem ne olur ?