Facebook, İşletmelere 100 Milyon Dolar Yardım Yapacak

Bu konuyu okuyanlar

BHA

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Aralık 2015
Mesajlar
1,808
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
facebook-isletmelere-100-milyon-dolar-yardim-yapacak.jpg



Hemen hemen her ülkede görülen yeni tip koronavirüs (COVID-19) nedeniyle işletmeler ekonomik açıdan çok zor bir dönem geçiriyor. Facebook, zor durumdaki işletmelere yardım etmek için kollarını sıvadı. Facebook, 30 ülkede yer alan 30 bin küçük işletmeye 100 milyon dolar yardım yapacağını duyurdu.
Business Insider’da yayınlanan bir habere göre Facebook, 30 ülkede bulunan 30 bin küçük işletmeye yardım yapacak. Konu ile ilgili açıklama Facebook COO’su Sheryl Sandberg'den geldi. Sandberg, yaptığı açıklamada, bu proje kapsamında seçilen küçük işletmelere antik bağışı ve reklam kredisi verileceğini belirtti.
Başvuru Süreci Ne Zaman Başlayacak?
Facebook tarafından yapılan açıklamaya göre başvurular önümüzdeki hafta alınmaya başlanacak.Facebook, başvuru kriterlerini ise önümüzdeki günlerde açıklayacak. Başvuru kriterlerine sahip olan işletmeler, Facebook tarafından yapılacak yardıma başvuru yapabilecek.

Facebook Business sayfası üzerinden henüz başvurular alınmaya başlanmadı ancak bu web sitesi üzerinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.​
 

BHA

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Aralık 2015
Mesajlar
1,808
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
Kriz döneminde iyi yatırım yapıyor..
Aslında bir de şöyle bir durum var ki şimdi izole günlüklerinde herkes evinde ve sosyal medyaya yükleniyor. Buda özellikle Mark amcanın cebini dolduruyor ki en önemli 4-5 sosyal medya ağının 2-3'ü ona ait. Eee kazandığı paranın büyük ihtimal bir kısmını yatırım yapıp paylaşması gerçekten muhteşem bir örnek aslında.
 
Üst